historia ma sice zaujima, ale na americke spracovanie historie som neni zvedavy. Tento serial s kludnym svedomim vynecham.
sandokan555 napsal(a):
historia ma sice zaujima, ale na americke spracovanie historie som neni zvedavy. Tento serial s kludnym svedomim vynecham.
Tak to asi treba lepšie čítať, seriál pochádza z koprodukcie Talianska, Francúzska a Veľkej Británie. ;) S Amerikou to má spoločného snáď len Hoffmana, ostatní herci sú z väčšej časti Taliani a Briti, a teda samozrejme asi anglický jazyk - ak som to dobre pochopil, tak je "originálna" anglická verzia s iba pár talianskymi hlasmi a potom taliansky dabing.
:O To jsou teda rozdíly v hodnocení! :D
Asi jsem se díval s růžovými brýlemi, když čtu názory ostatních. :D Ale já za to nemůžu, to období naprosto miluju a hltal jsem každou sekundu.
Jen doplním z druhého dílu Easter egg ke GoT. Cosimo (Robb Stark) se seznamuje s Bardim (Walder Frey), jehož dceru si má vzít za manželku. Svatba se obejde bez ztrát na životech. Už jen kvůli jejich vzájemnýmu pohledu, když si podávají ruce, stojí za to se podívat na druhý díl. Alespoň fanoušci Game of Thrones.
inekafe napsal(a):
Tak to asi treba lepšie čítať, seriál pochádza z koprodukcie Talianska, Francúzska a Veľkej Británie. ;) S Amerikou to má spoločného snáď len Hoffmana, ostatní herci sú z väčšej časti Taliani a Briti, a teda samozrejme asi anglický jazyk - ak som to dobre pochopil, tak je "originálna" anglická verzia s iba pár talianskymi hlasmi a potom taliansky dabing.
fajn moja chyba ... fakt krajnu povodu som si ani nepozre.
Esgalnor napsal(a):
To samé mě taky napadlo. Jen škoda, že jsem rovnané od nejhoršího k nejlepšímu. Bylo by fajn to možná prostřídat. Někdo sroluje jen na první dvě (často bývá i jen jedno, že) a k těm pozitivním se nedostane.
Clear napsal(a):
To samé mě taky napadlo. Jen škoda, že jsem rovnané od nejhoršího k nejlepšímu. Bylo by fajn to možná prostřídat. Někdo sroluje jen na první dvě (často bývá i jen jedno, že) a k těm pozitivním se nedostane.
Tak snad lidi nejsou tak shnilí, že by se nedokázali podívat alespoň na všechny procenta, ne? :D
Ja se nsad na to budu muset podivat sam, kdyz vidim jak se recenzenti nedokazou shodnout :D
Čtu "Medici" a myslím si, že to bude seriál z lékařského prostředí. Ne že by mě napadlo, že to hlavně není český název, že? :D To bude asi fakt profesionální deformace toto... :D
Esgalnor napsal(a):
Jsou a to mě na tom právě baví :-) Seriál jsem plánovala sledovat, budu si muset co nejdřív najít čas aspoň na pilot, zajímá mě, ke komu se se svým hodnocením přiblížím nejvíc.
Hodnocení zajímavé,no kouknout na to mohu a pak se uvidí :)
Teda pekne ste sa nezhodli, ale ako La.Volpe pisal jeho nazor nie je az tak objektivny... suma sumarum, i tak ma tieto intrigy a hisotricke vecicky netahaju...
Koldik napsal(a):
Teda pekne ste sa nezhodli, ale ako La.Volpe pisal jeho nazor nie je az tak objektivny... suma sumarum, i tak ma tieto intrigy a hisotricke vecicky netahaju...
Názor nikoho není nikdy objektivní :)) Každý píše subjektivní pocity, které při sledování měl :)