Paráda :)
Snáď mu to neublíži, podľa mňa aj tých 13 epizód by stačilo.
Super :)))
Ta linka s matkou mě zatím baví podstatně méně, než jsem čekala. Snad se to ještě rozjede. Rozmělnění zrovna tomuhle možná prospěje.
Krásná práce :)
Skvělé! To jsem ráda! A hrdě přiznám, že Lucifer není mojí guilty pleasure, ale docela regulérní pleasure :D
A hlavně aby nám objednali i další řadu, no ne? :)
Jinak teda Lucifer málo kouzlí, což mě docela štve, už ani ty červené oči moc nepoužívá. Snad se to změní :D
Super zpráva, jsem zvědavá jak bude příběh dál pokračovat
phoboska napsal(a):
Snáď mu to neublíži, podľa mňa aj tých 13 epizód by stačilo.
Taky myslím. Ale jinak jsem celkem spokojená, Lucifer mě baví, příjemné odreagování :-)
Nira napsal(a):
Taky myslím. Ale jinak jsem celkem spokojená, Lucifer mě baví, příjemné odreagování :-)
Mňa tiež veľmi baví, ale priznám, že menej ako prvá séria. Bojím sa, aby nevarili z vody a nepchali tam plno fillerov.
Super mám radost
skvelééé.. ešte oznámiť 3. sériu a budem spokojný :)
Super zpráva. Minulý rok se tohle dílko ukázalo jako jedna z nejlepších neřkuli nejlepší novinka z Velké 5 a prodloužení na více dílů mně tudíž vůbec nevadí. Sice mně více bavila první série,ale i tahle má co do sebe. Jen bych uvítal víc Trixie. Ta holčička je luxusní. :-)
paráda už se těším
Myslím, že super správa. Seriál ma stále baví, hlavne humorom, avšak charakter Lucifera niekedy nechápem, hlavne v tejto druhej sérii mi príde, že je tam toho jeho diablovho/zlého ja málo, ešte menej ako v prvej sérií. Snáď toho v ďalších častiach predvedie viac.
Skvělá zpráva, takhle po ránu! Tenhle seriál opravdu baví :-)
Valesion napsal(a):
Super zpráva. Minulý rok se tohle dílko ukázalo jako jedna z nejlepších neřkuli nejlepší novinka z Velké 5 a prodloužení na více dílů mně tudíž vůbec nevadí. Sice mně více bavila první série,ale i tahle má co do sebe. Jen bych uvítal víc Trixie. Ta holčička je luxusní. :-)
Uplny suhlas .. na to ze detske postavy vobec nemusim, tato mi pride uplne super, mohli rozvinut akoze kamaratstvo z Maze napriklad .. to by bola super minimalne cast keby tie dve spolu nieco podnikli. A pravda ta matka je tiez trosku nudna, ale zatial len hlada svoj potencial, uvidime dalej co vymysli. Uz sa tesim na dalsie casti.
TO je super zpráva. Doufám, že uvidíme víc Trixie, protože ta holčička je taky pěkně ďábelská.
To je úžasné :)
První série mně mile překvapila a při sledování té druhé můžu pouze svá slova opakovat.Na zprávu o potvrzení celé série říkám....super!
Moc dobře, Lucík je bezva. Tak nějak to lehce plyne a díl je fuč cobydup. :-)
Super :) první série sice byla o něco lepší, ale tahle ji určitě brzy překoná. :)
Šťastná :) ale abych pravdu řekla, tak překvapená, protože jsem si myslela, že už plnohodnotných 22 epizod má :D
Tesim sa kedze ho mam odlozeneho na horsie casy...
sandokan555 napsal(a):
Uplny suhlas .. na to ze detske postavy vobec nemusim, tato mi pride uplne super, mohli rozvinut akoze kamaratstvo z Maze napriklad .. to by bola super minimalne cast keby tie dve spolu nieco podnikli. A pravda ta matka je tiez trosku nudna, ale zatial len hlada svoj potencial, uvidime dalej co vymysli. Uz sa tesim na dalsie casti.
ani som nemusel dlho cakat a Maze a Trixie si uzili spolu Helloween.
Zase jedna super cast.