no neee, já mám vánoce :D :D to je úplně bomba, a já si říkala že by bylo super to udělat i na filmy. trala la la :D
verona89 napsal(a):
no neee, já mám vánoce :D :D to je úplně bomba, a já si říkala že by bylo super to udělat i na filmy. trala la la :D
Tak šup tam a chválit tam! :)))
Btw, každý rok něco fanouškům dáváme, letos je to pořádný balík, no ne? :)
Jen pro jistotu se zeptam na adresu.
Je to filmzone.cz ?
salandr napsal(a):
Jen pro jistotu se zeptam na adresu.
Je to filmzone.cz ?
Není :D Je to kfilmu.net, je to napsáno i několikrát v článku (+ screen) :))
Jejda to vůbec nevím. Děkuji za super informaci mrknu .o)
Díky za pozvání :-) Při registraci se mi nepovedlo použít ani své jméno, ani jiné podobné, pořád to hlásí "Bohužel zadané jméno je již obsazené". Chtěla jsem mrknout na nějaký seznam uživatelů, ale nějak se mi nedaří ho najít. Poradí někdo? :-)
kfilmu.net je nedavna akvizice nebo to bylo vzdycky pod nadvladou vladcu serialzone? :)
Nira napsal(a):
Díky za pozvání :-) Při registraci se mi nepovedlo použít ani své jméno, ani jiné podobné, pořád to hlásí "Bohužel zadané jméno je již obsazené". Chtěla jsem mrknout na nějaký seznam uživatelů, ale nějak se mi nedaří ho najít. Poradí někdo? :-)
V poli pro vyhledávání se dají najít i uživatelé :)
Shppen napsal(a):
kfilmu.net je nedavna akvizice nebo to bylo vzdycky pod nadvladou vladcu serialzone? :)
Vždycky :) V podstatě SerialZone je pod nadvládou vládců kfilmu, protože filmový web je starší :D
ragelly napsal(a):
V poli pro vyhledávání se dají najít i uživatelé :)
Díky, to jsem zkoušela, ale pořád se mi zobrazoval nějaký film - dolního pruhu s textem "Očekáváš něco jiného..." jsem si něvšimla, protože ho překrývalo jiné okno :-)
Ale povedlo se - vylučovací metodou jsem odhalila, že jeden z nalezených uživatelů je nějaký můj prastarý účet :-D
Díky ragelly jsem na mobilu tak proto jsem se tak blbě zeptal :-D
bando, diskutujte taky tam!!! :))) Fruiko čeká!!! :))
RIP csfd, nikomu chybět nebudeš
Super, o tejto stránke som netušila, no dobrých filmov a filmových informácií nieje nikdy dosť. Už som sa aj zaregistrovala :)
Paráda, zase tam začnu chodit :)) kfilmu.net znám už hodně dlouho, ale posledních pár let tam nic nového nepřibývalo, a myslela jsem že stránka brzo skončí, takže je super, že se někdo rozhodl to změnit.
ritterqa napsal(a):
Snad nebude vadit, když se tu tak zeptám, ale v čem je podle vás lepší kfilmu.net oproti csfd?
Csfd jinak používám jen k hodnocení filmů a k zařazení do chci vidět....
Vidím to naprosto stejně.
ritterqa napsal(a):
Snad nebude vadit, když se tu tak zeptám, ale v čem je podle vás lepší kfilmu.net oproti csfd?
Csfd jinak používám jen k hodnocení filmů a k zařazení do chci vidět....
První vychytávky jsou popsány přímo v článku na kfilmu, na který se v této bleskovce taky odkazuje :) Ale chystá se toho i víc, stejně jako se i SZ postupně rozrůstala (a rozrůstá) o další funkce a vylepšení.
Kde jsou ale testy? :( Ty jsem měla na staré kfilmu.net nejradši :D
To je skvělé,o této stránce jsem nevěděla...jdu se mrknout :)
Chvilku jsem si to tam prolézal, ale bohužel tam nevidím moc toho, proč tam zůstat :/ Osobně jsem očekával nějaké filmové články, novinky, kvůli kterým si tam občas zajít, třeba o tom pokecat...ale jeden článek za několik týdnů? (souhr týdenních tržeb nepočítám) To je bída. Tak kvůli čemu tam vlastně chodit? Kdo čte recenze má důvod k dobru (byť se tam objeví jedna recenze za uherský rok), soundtrackům se nevěnují úplně všude, tak pro někoho další plus... ale jinak nevím, co tam. Nejvíc mě tam zaujala taková prkotina jako "Poslední přidané plakáty" :D kde aspoň můžu objevit i něco nového a dokonce nejen mainstream a i napříč desítek let, jak tak koukám, tak aspoň něco.
Kafka Tamura napsal(a):
Chvilku jsem si to tam prolézal, ale bohužel tam nevidím moc toho, proč tam zůstat :/ Osobně jsem očekával nějaké filmové články, novinky, kvůli kterým si tam občas zajít, třeba o tom pokecat...ale jeden článek za několik týdnů? (souhr týdenních tržeb nepočítám) To je bída. Tak kvůli čemu tam vlastně chodit? Kdo čte recenze má důvod k dobru (byť se tam objeví jedna recenze za uherský rok), soundtrackům se nevěnují úplně všude, tak pro někoho další plus... ale jinak nevím, co tam. Nejvíc mě tam zaujala taková prkotina jako "Poslední přidané plakáty" :D kde aspoň můžu objevit i něco nového a dokonce nejen mainstream a i napříč desítek let, jak tak koukám, tak aspoň něco.
Články jsou v plánu :) Filmový průmysl je na novinky bohatý stejně jako ten seriálový, takže rozhodně souhlasím, že tahle sekce potřebuje pořádně nakopnout :D Pracuje se na tom :D
O stránce jsem nevěděl a rád se tam podívám.Stránky Serialzone jsou skvělé a kdyby na stejné úrovni byly tyto,tak by to byla fakt bomba......Jdu tam!
ragelly napsal(a):
Články jsou v plánu :) Filmový průmysl je na novinky bohatý stejně jako ten seriálový, takže rozhodně souhlasím, že tahle sekce potřebuje pořádně nakopnout :D Pracuje se na tom :D
Super, tak snad se to rozhoupe. A snad to tam nebude jen samý komiks, jeden takový web fandime"komiksovemu"filmu už tu máme, a každý druhý článek o nějaké komiksovce mě to tam pěkně znechutil a vyhnal z tama :)
Btw. Kdyby byl v redakci kfilmu někdo, kdo by měl přehled o nezávislém filmu a věnoval se tam právě někdo i tomu, ne jen mainstreamu, tak by to byla bomba.
Vxxx napsal(a):
Kde jsou ale testy? :( Ty jsem měla na staré kfilmu.net nejradši :D
Budou, máme je v plánu, je s nimi ale strašně moc práce, takže časem :)
ritterqa napsal(a):
Jestli toho bude ještě více, tak super.
Jak jsem psala csfd používám jen jako "chci vidět" a hodnocení, jelikož jsem ještě neohodnotila 200 filmů, tak se nemůžu vůbec účastnit diskuzí, v tomto mi kfilmu bude vyhovovat více.
Líbí se mi, že jedním klikem si přidám film do "chci vidět" místo tří čtyř kliků na csfd. A jelikož serialzone mám fakt ráda, tak jsem ochotna si přehodit těch 7000 "chci vidět" filmů na kfilmu. :)
Dokonalost :D víc takových! :)))
Kafka Tamura napsal(a):
Super, tak snad se to rozhoupe. A snad to tam nebude jen samý komiks, jeden takový web fandime"komiksovemu"filmu už tu máme, a každý druhý článek o nějaké komiksovce mě to tam pěkně znechutil a vyhnal z tama :)
Btw. Kdyby byl v redakci kfilmu někdo, kdo by měl přehled o nezávislém filmu a věnoval se tam právě někdo i tomu, ne jen mainstreamu, tak by to byla bomba.
Dobrovolník? :) Lidi do redakce tam právě hledáme, hele :)
Paráda, vždycky to byl supr web :-)
Tam jsem začínala, a pak jsem před sedmi lety objevila čsfd. Ale třeba to herec-role mi na čsfd dost chybí.
Allien.9 napsal(a):
Tam jsem začínala, a pak jsem před sedmi lety objevila čsfd. Ale třeba to herec-role mi na čsfd dost chybí.
S tím souhlasím. Herec-role. Já teda stejně používám a vždy budu hlavně IMDB, ale na ČSFD jsem nějakých 7 let a nemám s tím takový problém, jako ostatní tady.
Nicméně registrace mi neublížila, a až se to začne hýbat, ráda se "přeorientuji"..
DOTAZ: Jsem úchylná na zapisování dat(umů) k filmům, kdy jsem je viděla atd. Plánuje se něco takového?? :) Malý kalendářík v profilu filmu pro uživatele, kde by se odklikl den, nebo tak něco? Vím, že je to stupidní, ale už 4 roky to vedu a jsem na to zvyklá :D
megawir napsal(a):
Dobrovolník? :) Lidi do redakce tam právě hledáme, hele :)
Obávám se, že na to nejsem dost dobrý pisálek.
Poprosil bych do budoucna jednotný účet na oba portály. Pomohlo by to i popularitě této stránky. Just idea. Jinak zatím zůstanu na ČSFD mám tam zadarmo kino. :D
Vachisek napsal(a):
Poprosil bych do budoucna jednotný účet na oba portály. Pomohlo by to i popularitě této stránky.
uplne suhlasim...
Vachisek napsal(a):
Poprosil bych do budoucna jednotný účet na oba portály. Pomohlo by to i popularitě této stránky. Just idea. Jinak zatím zůstanu na ČSFD mám tam zadarmo kino. :D
S nulou bodů? Alespoň na čsfd je uživatel stejného jména s nulou, nedávno jsem ho totiž zrovna rozklikla.
0 bodů :o) jop to bude můj neaktivní účet