scéna za ďalší mesiac je už rozhodnutá :) kto videl Lucifera vie :)
Chirurgové zaváleli :)
justynajohnson napsal(a):
Chirurgové zaváleli :)
Přidávám se:)
Chirugové mali veľa zábavných scén to je isté ;) Aj stretnutie Wellsa 2 s Wellsom 19 vo Flashovi ma dorazilo You.. Youre handsome. I know. Geniálne :DD
Ale najviac ma asi dostala žiadosť o ruku, boli dve vo TVD bola pekná v podaní Stefana, ale McGee v NCIS ma dostal.
Na začiatku epky vysvetľoval kolegom ako pôjde na vrch Washingtonského monumentu, keď bude perfektne symetricky zladený jeho tieň s Capitolom a Slnko bude v perfektnom uhle a vtedy sa opýta tú otázku. No a Ellie na to, počkať, ale to bude za 6 mesiacov. McGee len ano ja viem. A už vtedy som vedel, že s tejto perfektne symetricky zladenej žiadosti nič nebude a bolo to tak. Žiadosť samozrejme nastala ešte v tej epke. Kde riešili prípad smrti námorníčky a jej priateľa mrzelo len jedno, že ju nepožiadal o ruku a McGee bol u toho keď to povedal a vtedy pochopil, že človek nevie čo sa môže stať a okamžite zobral prsteň a šiel za Delilah, ktorá bola práve v povestnom výťahu, ktorý McGee stopil ako to robí Gibbs a položil tú otázku vo výťahu. Veľmi krásna scénka ;)
Jo, přidávám se, scéna na další měsíc je jistá, Lucifer vítězí
NCIS a Mcgee mě teda taky dostal, sice jsem pořád McAbby fanoušek(achjo proč já si tohle dělám), ale tahle scéna se dokonce i mně líbila.
A Lucifer je pro mě taky jasnej:)
Ikdyž Flash s Killer Frost taky zaválel.
V Poldarkovi, tá facka Rossovi sadla! Za to, čo spravil by si však zaslúžil aj viac, také dve-tri facky, na začiatok :D :D
Súhlasím s Luciferom :) hneď ma napadol ako prvý, až potom som si spomenula, že to vychádza až na tento mesiac.
Tak neviem presne ako to tu počítajú, lebo v USA bol ten Lucifer odvysielaní ešte v říjnu, len u nás sa to počíta do tohto mesiaca, takže neviem presne ako to je.
Každopádne tiež som sa pridal k vám ohľadom Lucifera ako scéna mesiaca, ale bohužiaľ tam vydržal iba cca 4 hodiny :D Pomôžem si výrokom PipoPD... kto videl SHIELD vie :)