A mně je vytýkáno psát == místo === :DDDDD
Zajímavé, to skoro vypadá, jako kdyby do toho článku někdo vlezl a něco tam upravil. Každopádně spravit to může jen Fruiko, tenhle jeho PG článek je takový zvláštní.
Gábi: Protože na NPL je pevná šablona, jinak se hodí chyba a článek se nebude počítat do statistik a nepůjde nastavit na hlavní stránku :)
ragelly napsal(a):
Gábi: Protože na NPL je pevná šablona, jinak se hodí chyba a článek se nebude počítat do statistik a nepůjde nastavit na hlavní stránku :)
Já to myslela tak, že to v tom aspoň nedělá bordel při zobrazení. To vypadá, jak kdyby se Fruiko nepodíval ani na náhled :D
Gabik.029 napsal(a):
Já to myslela tak, že to v tom aspoň nedělá bordel při zobrazení. To vypadá, jak kdyby se Fruiko nepodíval ani na náhled :D
To není tím, článek vypadá normálně, ale je tam nějaká funkce (možná kvůli tomu grafu?), že jakmile se v něm cokoliv změní, tak se to takhle rozhází.
ragelly napsal(a):
To není tím, článek vypadá normálně, ale je tam nějaká funkce (možná kvůli tomu grafu?), že jakmile se v něm cokoliv změní, tak se to takhle rozhází.
Vtipné je, že ak ma pamäť neklame, tak už aj minulý rok to vyšlo takto rozhádzane. Tak by bolo dobré vychytať všetky mušky, lebo ktovie, kedy sem teraz Fruiko príde a opraví to...
A btw., ak sa tento rok ráta podľa tých obrázkov, čiže od Blacklistu až po toto kolo, ktoré stále beží, tak som bol prvý 21x, nie 20. ;DDD #BeingHumble #MyVirtue
No, teraz to vyzerá náádherne. ;))
Jinak k tématu: PG je moje nej hra na SZ, i když na ni občas zapomínám :D
inekafe: Gratuluju, když se budeš snažit, tak tam příští rok můžeme napsat 52 výher a nemáme šanci se splést :)
ragelly napsal(a):
Jinak k tématu: PG je moje nej hra na SZ, i když na ni občas zapomínám :D
Moja tiež. <3 Ostatné už ani nehrávam, Tradegame aj Šibenica ma omrzeli tak rýchlo, ako začali. #NotMyKindOfRodeo :D
Btw. s viacerými sme sa zhodli, že by to už po troch rokoch chcelo konečne aj Gotham v PG, tak snáď sa najbližšie ročné kolo dočkáme. ;DD
smarinka napsal(a):
Budou letos trofeje? Vloni nebyly...:(
Za Postergame nie sú trofeje ročne, ako je to napr. pri hre "Kdo přežije". :) Za PG sa získavajú trofeje priebežne, napr. za uhádnutie po prvej nápovede, za účasť v Postergame atď. A hviezdičky pri trofeji sú potom odstupňované podľa počtu uhádnutí. :)
inekafe napsal(a):
Moja tiež. <3 Ostatné už ani nehrávam...
Gratulace k zaslouženému vítězství. Absolutně nechápu, jak to všichni děláte, já potřebuji většinou několik nápověd, než mi to docvakne :-)
Mám takovou malou chybku v článku, ve 184. kole to nebylo Fargo ale Mr.Robot.
Jinak je to skvělá hra, někdy mě stačí jedna, jindy více nápověd
Je to výborná soutěž :)
Je to senzace,jenže stejně většinou nic neuhádnu,ale občas se i zadaří. :)
inekafe napsal(a):
Za Postergame nie sú trofeje ročne, ako je to napr. pri hre "Kdo přežije". :) Za PG sa získavajú trofeje priebežne, napr. za uhádnutie po prvej nápovede, za účasť v Postergame atď. A hviezdičky pri trofeji sú potom odstupňované podľa počtu uhádnutí. :)
No já nevím, tohle se asi týká jen situace, že uhádneš jako první, protože všechny ostatní trofeje, co jsem viděla u jiných lidí, byly uděleny 9.listopadu 2014...
smarinka napsal(a):
No já nevím, tohle se asi týká jen situace, že uhádneš jako první, protože všechny ostatní trofeje, co jsem viděla u jiných lidí, byly uděleny 9.listopadu 2014...
Ja som mal tiež tieto trofeje udelené 9.11.2014. Je možné, že trofeje k PG predtým neboli a až neskôr ich Fruiko nahadzoval, tak preto ich máme všetci z rovnakého dňa...
Tak gratulujem inekafe. Je to super hra, a kedze som teraz spadol v tradegame asi o 2 tisicky, tak aj pre mna je naj... :)
tahle soutěž mě hrozně baví