Musíte všechno hodnotit tak dobře? Kde na to má člověk pořád brát čas.. :D
Pilot se mi moc líbil, těším se na další díly :)
Romix napsal(a):
Já za to nemůžu, že natáčí samý dobrý věci :D Posledních pár pilotů je fakt zabijácky dobrých :D
Romix napsal(a):
Připojuji se:))
Romix napsal(a):
Běž na pracák :D
Trailer dobrý, recenzie tiež dobré. Toto určite skúsim.
tak pozrel som prve dve casti a jedine minus je asi ta dcera ..ja viem ze to ma byt vtipne, len ona je totalne misuge s este horsim hlasom. Inak nemam vyhrady, dobre som sa bavil .. len jedno som nepochopil .. teda to ma byt akoze jeden demon(carodejnica) na cast, to akoze prichadzaju postupne? podla logiky by tam mali byt vsetky naraz a hlavne sa tam veselo zabija ludi .. byt to USA a 3 vrazdy tak tam uz je narodna televizia, a este kolko moze byt obyvatelov v tom "meste" ak je serif a pomocnik tak co to ma 200 obyvatelov? ... ako je to vtipne uznavam dobre sa da zabavit ..hlavne ale netreba nad tym rozmyslat ..
Už jen ten název odkazuje na Ashe, což je momentálně jeden z mých nejoblíbenějších seriálu, takže tohle zkusím.
Paráda paráda,tohle je něco pro mne :)
Teda trailer pecka, hlavny hrdina pecka, hodnotenie pecka, to musi ist na watchlist...
Dokoukáno. Nalákat na něco muže, to je umění :) Nakonec jsme Stana dali komplet všechny tři série, ale shodli jsme se na tom, že je to totální ptákovina :D Ale to nemění nic na tom, že jsem se občas dobře zasmála a pobavila. Ash je jen jeden a tohle je velmi low cost napodobenina. Ale líbí se mi, že se nebere vážně a nabízí spoustu easter eggů na různá jiná kinematografická díla (včetně Akt X v poslední sérii).
Stan je parádní, i když jsem se za celou dobu nezbavila dojmu, že se jen dr. Cox potřeboval odreagovat, protože už ho pacienti a JD nadmíru vytáčeli :D Ty sarkastické hlášky, hvízdání, oči v sloup, všechno mi Coxe připomínalo. A samozřejmě si neodpustili narážku v předposlední epizodě, kdy Stan oslovuje ve snové nemocnici člena personálu dr. Cox :D
Dcera je jeblá od začátku do konce, ale zvykla jsem si. Sice jsem ji nemusela, ale její scény s pohřebákem Kevinem mě dost bavily :) Celkově tam asi nikdo nebyl normální, Leon byl taky na hlavu, Evie jak kdy, ale často taky. Ale to je jedno z kouzel tohoto seriálu, v ničím nespadá do konvencí.
Finále trošku zklamalo, to nebudu lhát. Přišlo mi to všechno hrozně narychlo a odfláknuté. I tak ale budu na seriál vzpomínat v dobrém.
Závěr:
Uspokojivý. Stan pozve do svého těla démona, aby mu pomohl navždy porazit Ecclese a zlomit šerifskou kletbu. Tak se i stane, ale smlouva s ďáblem má své důsledky - Stan musí zabít Evie. Hrdina to odmítá, ale démon uvnitř jeho těla je stále silnější a Stan už proti němu nezvládá bojovat. Roztaví proto své snubní prstýnky a vytvoří kulku do zbraně, kterou dá Evie a poručí jí, aby démona zastřelila. Démon jde po Evie a ona ho zabije, ale tím zabije i Stana. O několik desítek let v budoucnosti Evie vypráví tento příběh spisovateli, který o městečku připravuje knihu. Ten se jí ptá, jestli smrtí Stana a poražením démona vše skončila. Stará Evie se na něj zahledí, usměje se a řekne, že tohle byl teprve začátek.