Je mi z toho hrozně smutno, její postavu jsem měla v Zoufalkách strašně ráda a její smrt v seriálu mě hodně zasáhla, takže když se to o pár týdnů přenese do reálného života, je to celkem rána...Byla vynikající, RIP...
To je hrozný... je to všude. Přesně na to mi před dvěma týdny zemřela babička. Tohle je vážně hrozný... Alespoň, že byla s rodinou a mezi lidmi, kteří ji milovali.
Je mi z toho smutno, ale jsem ráda, že prožila své chvíle se svými milovanými <3
Co dodat - jen že Wisteria Lane by bez ní nebylo stejné... Karen McCluskey nebyla mou nejoblíbenější postavou, ale nějak jsem si zvykla, že tam byla... Byla to taková ta cool babča... A měla docela dobrý hlášky... V poslední dvoudíle se mi líbilo takovéto shrnutí, kdy se Karen ohlížela za minulostí a bála se, že jí ostatní budou brát jen jako sousedku a zoufalky jí to vyvrátily... Na herečce se mi líbí, že jako jedna z mála "prorazila" až ve vyšším věku... Zajímalo by mě, proč Marc Cherry porušil slovo, ale asi její příběh chtěl uzavřít... Neumím si představit, jak pro herečku muselo být těžké točit umírající scénu, když věděla, že jí také asi dlouho nezbývá... Jsem jenom ráda, že roli dotočila...
velmi dobrá herečka kterou si pamatuju ze Scrubs RIP :-(
nech je ji země lechká
Smutná zpráva, nejen v DH měla užasnou roli se skvělými dialogy..
RIP
je to smutné, její poslední scéna v manželkách mě dostala a toto ještě ke všemu :-(