Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Grand Tour
Kafka Tamura
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
18. 11. 2016 / 20:34:18 (před 7 roky)
off

Nevíte, jak je to s těma pořadama a seriálama ze stream. služeb? Je možné je odkoupit i pro tv vysílání? Jde mi o to, jestli můžu tiše doufat, že to někdy pustí na COOLce..., když už jsem na ně zvyklý v dabingu, byť obecně dabing odsuzuji, ale tady neku*ví nějaké hercké výkony, tak mi to v tomto případě žíly netrhá, stejně tak u animáků.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
18. 11. 2016 / 20:51:43 (před 7 roky)
off
Kafka Tamura napsal(a):

Nevíte, jak je to s těma pořadama a seriálama ze stream. služeb? Je možné je odkoupit i pro tv vysílání? Jde mi o to, jestli můžu tiše doufat, že to někdy pustí na COOLce..., když už jsem na ně zvyklý v dabingu, byť obecně dabing odsuzuji, ale tady neku*ví nějaké hercké výkony, tak mi to v tomto případě žíly netrhá, stejně tak u animáků.

Tak třeba ČT už vysílala House of Cards z Netflixu a na Nově běžela poslední řada Community z Yahoo! Screen, takže ta šance tu asi je. Akorát si nějak nevybavuju, že by u nás někdy běželo něco z Amazonu, tak kdo ví.

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 11. 2016 / 20:59:52 (před 7 roky)
off

A je to tady! Bouchám šampáňo a představuju si, jak si ti jedinci, co je zrušili, pláčou do košile. Ach jo, ještě mě to rozbrečí :D

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
18. 11. 2016 / 21:12:28 (před 7 roky)
off
Kafka Tamura napsal(a):

Se seriály ze streamovacích služeb je obecně problém ten, že nemají pevně danou stopáž, a díky tomu se nehodí moc pro klasické vysílání (narušují program, nedá se do nich vložit plný reklamní blok atd.) Třeba klasicky netflixácké seriály mívají první a poslední epizodu prodlouženou stopáž, kterou by klasický program musel řešit speciálem. Proto když už, tak takové věci běží na ČTčku nebo HBO, které nejsou zatížené reklamou.

Co se ale týče Grand Tour, to si myslím, že si Cool ujít nenechá... tak za tři čtyři roky :D

And when my time is up, have I done enough?
Drunk_Queen
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
18. 11. 2016 / 21:31:39 (před 7 roky)
off
Kafka Tamura napsal(a):

COOL se už mockrát vyjádřil, že tohle koupit doopravdy chce, ale je otázkou, jak to bude, když Amazon v prosinci oficiálně zpřístupní TGT i pro ČR (ale tam budou maximálně titulky). TG zvládali i do půl roku po premiéře, ale tady upřímně nevím.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 11. 2016 / 21:42:34 (před 7 roky)
on

Celý den se s Drunk_Queen bavíme o tomhle díle. Celý den je na mě naštvaná, protože automaticky předpokládá, že jsem to zkritizovala od hlavy k patě a dala -600 % :D A já jsem ji v tom nechala plavat, ale cokoliv jsem jí napsala, to bylo pravdivé :D Jen jak si myslela, že můj názor bude negativní, tak si vše, co jsem řekla, automaticky přebrala po svém a celý den za to na mě byla naštvaná a několikrát mi vyhrožovala smrtí :'D Dneska byl zábavný den, viď, Leničko? :'D

Drunk_Queen
18. 11. 2016 / 21:42:53 (před 7 roky)
off

TGT jsem od rána stihla zkouknout už dvakrát (a to jsem se docela krotila, aby to nebylo víckrát! :D) a podruhé se mi to snad líbilo ještě víc než napoprvé... TGT si tu stovku doopravdy zaslouží! Akorát teda to moje "Zkouknu to až ráno, v tu jednu by to stejně ještě určitě nebylo!" se mi vrátilo probuzením v půl třetí a nadšeným očekáváním, až budou všichni pryč a já budu moct bez výčitek zapnout počítač :'D. Ale jako... ehm... TG (a už i TGT) magor musím říct, že to stálo za to! :')

Drunk_Queen
18. 11. 2016 / 21:45:30 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Celý den se s Drunk_Queen bavíme o tomhle díle. Celý den je na mě naštvaná, protože automaticky předpokládá, že jsem to zkritizovala od hlavy k patě a dala -600 % :D A já jsem ji v tom nechala plavat, ale cokoliv jsem jí napsala, to bylo pravdivé :D Jen jak si myslela, že můj názor bude negativní, tak si vše, co jsem řekla, automaticky přebrala po svém a celý den za to na mě byla naštvaná a několikrát mi vyhrožovala smrtí :'D Dneska byl zábavný den, viď, Leničko? :'D

Evičko, Evičko, bylo to od tebe velmi ošklivé -_- :D. Ale povedlo se ti to, to musím uznat :'D. Já fakt nevím, jak jsem si mohla myslet, že by se to někomu mohlo nelíbit... Jsem si asi myslela, že normálním lidem se to líbit prostě nemůže... Takže buď nejseš normální, nebo může, já nevím :D.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 11. 2016 / 21:49:11 (před 7 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Evičko, Evičko, bylo to od tebe velmi ošklivé -_- :D. Ale povedlo se ti to, to musím uznat :'D. Já fakt nevím, jak jsem si mohla myslet, že by se to někomu mohlo nelíbit... Jsem si asi myslela, že normálním lidem se to líbit prostě nemůže... Takže buď nejseš normální, nebo může, já nevím :D.

Já myslím, že a) nejsem normální b) může se to líbit i normálním :D

Drunk_Queen
18. 11. 2016 / 21:53:04 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já myslím, že a) nejsem normální b) může se to líbit i normálním :D

A) je možná vlastně docela očekávatelné, ale zajímal by mě názor normálních lidí, co na to říkají... Takže prosím, normální lidé, hlaste se :D.

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 11. 2016 / 21:55:05 (před 7 roky)
off

Pecka,už se těším až na to mrknu.

Dan
Kafka Tamura
18. 11. 2016 / 22:01:45 (před 7 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Tak třeba ČT už vysílala House of Cards z Netflixu a na Nově běžela poslední řada Community z Yahoo! Screen, takže ta šance tu asi je. Akorát si nějak nevybavuju, že by u nás někdy běželo něco z Amazonu, tak kdo ví.

Rozumím. Btw. Tak Amazon není ještě tak profláklý jako stream. služba a všechno je jednou poprvé... osobně ani nevím o něčem, co by od nich stálo za to, krom obstojného “Vysokého hradu“. Šlo mi obecně o to, jestli je to reálné, a tedy jak říkáš, je.

Seraphine313 napsal(a):

Se seriály ze streamovacích služeb je obecně problém ten...

Co se ale týče Grand Tour, to si myslím, že si Cool ujít nenechá... tak za tři čtyři roky :D

Píšu si. A 3-4 roky... to by šlo, to bych tu měl ještě být a čtyři roky mi už neubýhají tak pomalu :/

Editováno: 2x | Naposledy: 18. 11. 2016 / 22:09:34
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 11. 2016 / 22:09:14 (před 7 roky)
off

Tak jsem to právě dokoukal a musím říct, že to je naprosto důstojný pokračování původního tria a nemůžu se dočkat dalších dílů. Chemie a vtipy mezi moderátory, sem tam nějaký to auto. Co víc si přát :)
Na doplnění pro Seraphine - tyto tři super auta se moderátorům ještě v minulému (původnímu) TG nepodařilo domluvit pro společné testování a změření, protože si to výrobci nepřáli, takže si nedovedu představit lepší začátek nový show, než právě přímé srovnání 918, P1 a LaFerrari. A mimochodem bylo tam ještě jedno auto BMW M2 ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2016 / 22:11:43
Kafka Tamura
18. 11. 2016 / 22:11:39 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

COOL se už mockrát vyjádřil, že tohle koupit doopravdy chce, ale je otázkou, jak to bude, když Amazon v prosinci oficiálně zpřístupní TGT i pro ČR (ale tam budou maximálně titulky). TG zvládali i do půl roku po premiéře, ale tady upřímně nevím.

Dobré vědět. ;)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
18. 11. 2016 / 22:26:09 (před 7 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

A mimochodem bylo tam ještě jedno auto BMW M2 ;)

Zachytil jsem, neboj :D bohužel pro mě to bylo nejnudnější testování auta za hodně dlouhou dobu. A zvolit si pro první jízdu na okruhu auto sériovku (a to ještě nejlevnější z celé řady)... no podivil jsem se.

ps. mně na tom nevadilo to spojení těch tří luxusních aut, mně vadila ta přílišná preference těch aut před dalším obsahem. Přišlo mi, jako by jenom záběry těch tří projíždějících sporťáků zabraly polovinu epizody (která sama o sobě měla 70 minut).

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2016 / 22:28:13
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 11. 2016 / 22:37:25 (před 7 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Zachytil jsem, neboj :D bohužel pro mě to bylo nejnudnější testování auta za hodně dlouhou dobu. A zvolit si pro první jízdu na okruhu auto sériovku (a to ještě nejlevnější z celé řady)... no podivil jsem se.

ps. mně na tom nevadilo to spojení těch tří luxusních aut, mně vadila ta přílišná preference těch aut před dalším obsahem. Přišlo mi, jako by jenom záběry těch tří projíždějících sporťáků zabraly polovinu epizody (která sama o sobě měla 70 minut).

Jak jsem řekl - dostat tyhle 3 auto do přímýho srovnání muselo dát hodně práce, tak se nedivím, že se tím chtěli pochlubit :) Navíc zrovna na tyhle tři kousky bych se vydržel koukat celej den :D Jinak z M2 si sice utahovali, že je to nejlevnější z nabídky BMW M, ale zároveň je to nejlíp hodnocený M za strašně dlouhou dobu (asi od všech testerů, který tím jeli) a celkově jedno z nejlíp hodnocených aut posledního roku ;)
Ale asi nemá cenu to tady zbytečně rozpitvávat, pořád se jedná spíš o zábavnou show, než regulerní motoristickej pořad založenej na regulérních testech aut ;)

DjCarlos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 11. 2016 / 08:05:33 (před 7 roky)
off
Závěr byl naprosto parádní. Byla jsem napjatá jako kšandy a škodolibě jsem si přála přesně ten konec, který nakonec přišel :D Doufám, že nám ukážou i důsledky, protože to bych vážně chtěla vidět :D

Ti, co sleduji deni kolem aut trosku bliz uz davno vi, jak to bylo :)
Clarkson prestavuje dum

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 11. 2016 / 08:06:13
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 11. 2016 / 11:59:31 (před 7 roky)
off

jenom aby to Coolu neukradl třeba Fanda

Go GOATS
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 11. 2016 / 11:59:41
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
19. 11. 2016 / 13:20:18 (před 7 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

A) je možná vlastně docela očekávatelné, ale zajímal by mě názor normálních lidí, co na to říkají... Takže prosím, normální lidé, hlaste se :D.

Otázkou zůstává definice pro "normálního člověka" :D, pokudu to je někdo kdo autům moc neholduje sem to já ale jak TG tak teď mě baví tohle ;)

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
19. 11. 2016 / 14:01:36 (před 7 roky)
off

Dneska na to jdeme celá rodina,popcorn nakoupen,šampáno se chladí...nemůžu se dočkat.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
19. 11. 2016 / 15:33:06 (před 7 roky)
off

Kvalitní hodnocení pořadu. Já jsem měl rád i Top Gear, ale pak došel vyhazov a nový Top Gear mně nebavil. Teďka tu máme Grand Tour a po světě to sledovanost mít bude. Takže si právem myslím, že trojka Jeremy Clarkson, Richard Hammond,a James May pošlou The Stiga, Chrisa Evanse a LeBlanca asi k menší sledovanosti, pokuď to ještě jde :))

Drunk_Queen
19. 11. 2016 / 15:40:42 (před 7 roky)
off
Salem napsal(a):

To by bylo hodně velké překvapení. Fanda (tedy Nova) k zakoupení TGT ani nemá moc důvod. Spoléhat se, že by jim to přineslo miliónovou sledovanost a věčnou slávu, se nedá, na kluky nemá moc velké vazby, za celou historii pamatuju jen Crash testy Richarda Hammonda. Z tohohle hlediska o něco pravděpodobnější už by byla ČT, protože tu dávali první dvě řady Technických divů světa, Jak vytvořit planetu a Jezzovu Zkázu konvoje PQ 17. Navíc je to veřejnoprávní televize, takže se nemusí obávat, že jim měnící se délka zasáhne do reklamního bloku. Nejmíň pravděpodobný je Barrandov, protože sice velmi rád vysílá Drtivou porážku, ale jinak moc na zahraniční či moderní věci není. Pokud už něco, vidím to s největší pravděpodobností na tu Primu (tedy COOL), protože nejenže mají v tomhle na kluky velkou vazbu (Top Gear, Brainiac: Šílená věda, Richard Hammond: Dobrodružství v džungli, 3. řada Technických divů světa, Vědecky prověřeno, Hračky Jamese Maye, James May a lidové autíčko, Laboratoř pro chlapy Jamese Maye,...), v Top Gearu se vyžívají vážně hodně (občas ho dávají i pětkrát denně), ale primárně jsou kluci pro COOL jedním z hlavních poznávacích znamení a na COOLu to moc dobře vědí. Informace o TGT se na jejich stránkách a facebooku objevují pravidelně a sám COOL prohlašuje, že jakmile se objeví šance, jdou do toho. Takže nevěřím, že by si to nechali utéct.

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 11. 2016 / 15:42:06
shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 11. 2016 / 22:32:00 (před 7 roky)
off

Me ocekavani to splnilo na 100%. Drzela jsem jim palce a jsem rada, ze se to s aktualnim TG neda srovnat. GT vitezi na cele care.

Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 11. 2016 / 08:21:52 (před 7 roky)
off
Salem napsal(a):

To si nemyslím, Fanda má své pořady. I když tv nova pod kterou spadá Fanda by udělala vše pro sledovanost. Snad to coolka chytne :))

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 11. 2016 / 08:22:22
štelér
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
20. 11. 2016 / 11:22:20 (před 7 roky)
off

Včera jsem viděl první díl novinky TGT a musím říct,že jsem po dlouhém očekávání nebyl zklamán.Známá trojice moderátorů,jejich typický humor včetně narážek na bývalý pořad Top Gear a spousta novinek jenom potvrzují,že tento pořad dělají profesionálové,kteří vědí co divák očekává.Myslím si,že se minimálně vyrovná tomu,co jsme léta vídali pod názvem Top Gear.

štelér
hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
20. 11. 2016 / 16:29:01 (před 7 roky)
off

Ode mne naprostá spokojenost.

Nejlepší film je seriál.
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
22. 11. 2016 / 15:22:42 (před 7 roky)
off

Koukám, že sem asi jediný komu se to nelíbilo. Začátek mi přišel docela trapný, ať už ta parodie na Mad Max nebo ty různý stíhačky, plameny a kapela. Chápu, že se asi chtěli předvést, že teď maj víc peněz nebo tak něco, ale mě to přišlo zbytečný. Zbytek epizody docela nuda, pravděpodobně sem asi i odpadl na pár minut. Kamera byla ale dobrá a líbily se mi záběry krajiny a aut. Přítelkyně, který má ráda Top Gear a pravidělně ho sledovala, tak prý velký zklamání, že se hodně nudila a čekala daleko víc. Za mě teda 50%. Ukázky z následujících epizod vypadaly dobře, tak snad to bude lepší.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 11. 2016 / 00:26:36 (před 7 roky)
off

- Stig prostě bude chybět, jeho náhradníci ho nemůžou nahradit..
Ale jinak to bude ta samá paráda, jako byl starý dobrý Top Gear :)

Romix
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 11. 2016 / 00:45:26
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 11. 2016 / 15:52:16 (před 7 roky)
off
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
26. 11. 2016 / 10:09:53 (před 7 roky)
off

druhý díl se speciálníma jednotkama už byl o dost lepší, tak snad zbytek série si udrží takovouhle kvalitu

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 12. 2016 / 08:48:01 (před 7 roky)
off

Pro mne předčil očekávání. Je tam vše, co mi v Top Gearu v poslední sérii chybělo, a ještě něco navíc. :)

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
29. 12. 2016 / 23:38:56 (před 7 roky)
off
Fabec napsal(a):

To si nemyslím, Fanda má své pořady. I když tv nova pod kterou spadá Fanda by udělala vše pro sledovanost. Snad to coolka chytne :))

Tak ono pro běžného diváka je výsledku jedno, která stanice to odvysílá. Stačí že odvysílá a nepokoní přitom dabing.

Drunk_Queen
30. 12. 2016 / 00:01:31 (před 7 roky)
off
milosh napsal(a):

Tak ono pro běžného diváka je výsledku jedno, která stanice to odvysílá. Stačí že odvysílá a nepokoní přitom dabing.

Pro mě ne, já Fandu nechytám. :D.