Diskuze k článku Seriálové osudy: Westworld, Divorce, Insecure
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 11. 2016 / 19:51:43 (před 8 roky)
off

Na kabelovkách dostane druhou řadu skoro všechno :P :D Ale jinak super, Westworld mě hned u pilot naprosto nadchnul a doufám, že tvůrcům vyjde ten plán na 6-8 sezón nebo jak to říkali :) Ale zaujal mě i Divorce, takže za to jsem taky ráda. Insecure už je takový průměr, který se mi (stejně jako většina HBO komedií, čest výjimkám!) moc do vkusu netrefuje. Ale rozhodně už tam byly horší kousky :D

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 11. 2016 / 19:58:29 (před 8 roky)
off

Westworld obnoven? No to je překvapení! :'D Nepotřebovala jsem vidět ani jeden díl, aby mi bylo jasné, že se přes tu pátou řadu minimálně dostanou. Divorce mě teda moc nenadchlo, ale tak HBO neobnovuje máloco :P :D.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 11. 2016 / 21:24:59 (před 8 roky)
off

Prodloužení Westworldu nepřekvapuje, ale číst to tady hezky černé na modrém rozhodně potěší :-)

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 11. 2016 / 23:36:41 (před 8 roky)
off

Odkud je to číslo o průměrný sledovanosti WW kolem 11M? Nikde na netu nemůžu najít zdroj k tomu a premiéra měla tuším kolem 3,3M, takže by to byl obrovskej nárůst (dokonce překonání GoT finále 6. řady s asi 8,9M).

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
14. 11. 2016 / 23:57:40 (před 8 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Odkud je to číslo o průměrný sledovanosti WW kolem 11M? Nikde na netu nemůžu najít zdroj k tomu a premiéra měla tuším kolem 3,3M, takže by to byl obrovskej nárůst (dokonce překonání GoT finále 6. řady s asi 8,9M).

Napr. zde si o tom môžeš prečítať, posledný odsek. Avšak pozorne čítaj, ragelly to v článku napísala jasne, jedná sa o priemer divákov na epizódu. To nie je to isté, čo klasický rating, ktorý sa uvádza tu na SZ v sekcii SARS, t. j. počet divákov v televízii a zároveň počas premiéry. Toto vysoké číslo (11-12 miliónov) má v sebe započítané všetky platformy (takže nie iba TV) a taktiež sa jedná o celkové číslo od premiéry až do dnešného dňa, resp. počet zhliadnutí do dnešného dňa, nie iba počas premiéry a v TV, ako som už spomínal...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
15. 11. 2016 / 01:23:32 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Napr. zde si o tom môžeš prečítať, posledný odsek. Avšak pozorne čítaj, ragelly to v článku napísala jasne, jedná sa o priemer divákov na epizódu. To nie je to isté, čo klasický rating, ktorý sa uvádza tu na SZ v sekcii SARS, t. j. počet divákov v televízii a zároveň počas premiéry. Toto vysoké číslo (11-12 miliónov) má v sebe započítané všetky platformy (takže nie iba TV) a taktiež sa jedná o celkové číslo od premiéry až do dnešného dňa, resp. počet zhliadnutí do dnešného dňa, nie iba počas premiéry a v TV, ako som už spomínal...

Děkuji za odkaz a vysvětlení. Přišlo mi to právě jako šíleně vysoký čísla a z článku to bohužel moc nevyplývá, když je napsáno, že má v průměru 11,7M diváků na epizodu. Každopádně ještě jednou dík za upřesnění :)

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
15. 11. 2016 / 07:33:38 (před 8 roky)
on

Prodloužení Westworldu není žádné překvapení.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
15. 11. 2016 / 09:43:02 (před 8 roky)
off

Sleduji Westworld a jsem ráda za prodloužení .o)

Jenny
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 11. 2016 / 14:50:09 (před 8 roky)
off

Za Westworld jsem ráda.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 11. 2016 / 15:10:37 (před 8 roky)
off

Na westworld sa chystam, a samozrejme ma predlzenie tesi, ale neprekvapuje...

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 11. 2016 / 17:33:53 (před 8 roky)
off

Já ještě chvíli počkám s oslavou. Zrušení Vinylu mi dalo lekci.
Každopádně jsem z Westworldu úplně vedle. Už dlouho jsem nebyl do nějakého seriálu tak zažraný a fakt hltal každý díl.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
emJey (Miloš Janů)
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
16. 11. 2016 / 15:33:32 (před 8 roky)
off

Už si na to musím udělat čas! Chvála přichází z každé strany, tak už víc ovlivněný být nemůžu. :)

An actor’s only job is to enter the lives of people, who are different from us, and let you feel, what that feels like.
misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
10. 12. 2016 / 20:57:23 (před 7 roky)
off

Westworld je výborný, celkom ma to chytilo a baví ma... :)

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS