Jaime mám ráda, dokonce i na Warehouse jsem se dívala jen kvůli ní a její postavě(jinak jsem ovšem nezažila seriál, kde by mi byly všechny hlavní postavy tak nesympatické), která mě zajímala.
Jen škoda, že tam nebude na delší dobu, hodil by se další záporák, protože Zelena a Regina...jako bad duo nic moc.
Bez bílých vlasů vypadá mnohem lépe :)
To je fajn, Jaime mám jako herečku ráda a role záporačky jí sedí, i když ve Warehouse 13 předvedla, že kladná role jí potíže nedělá.
IcePrincess napsal(a):
(jinak jsem ovšem nezažila seriál, kde by mi byly všechny hlavní postavy tak nesympatické)
Nedá mi to a musím se zeptat. I Claudia ti přišla nesympatická?
crazy fan napsal(a):
To je fajn, Jaime mám jako herečku ráda a role záporačky jí sedí, i když ve Warehouse 13 předvedla, že kladná role jí potíže nedělá.
Nedá mi to a musím se zeptat. I Claudia ti přišla nesympatická?
Asi to nebude moc populární názor, ale taky mi nebyla sympatická. Především herečka mi prostě nesedla a postava se mi zdála občas lehce otravná. Ale moc jsem se nad ní nepozastavovala, když mi nesedli všichni. Nicméně H.G Wells byla super ženská se skvělým příběhem, ta pro mě byla hodně velkým lákadlem. A když to tak vezmu, tak Myka nebyla zas tolik zlá, ačkoliv mě naštvalo, že skončila s Petem.
IcePrincess napsal(a):
Asi to nebude moc populární názor, ale taky mi nebyla sympatická. Především herečka mi prostě nesedla a postava se mi zdála občas lehce otravná. Ale moc jsem se nad ní nepozastavovala, když mi nesedli všichni. Nicméně H.G Wells byla super ženská se skvělým příběhem, ta pro mě byla hodně velkým lákadlem. A když to tak vezmu, tak Myka nebyla zas tolik zlá, ačkoliv mě naštvalo, že skončila s Petem.
Aha, nevadí. Každý má jiný názor. Nicméně co se týče konce seriálu, je pravda, že spousta lidí říkala, že tvůrci vztah Myky a Peta hodně narychlo slepili. Mně to taky přišlo zčistajasna, ale na druhou stranu se mi konec seriálu moc líbil a opravdu mě mrzelo, že musel skončit.
Jo ako HG Wells bola super, odtial si ju pamatam, ale nejak si neviem spomenut co to bola za postava v Dexterovi...