Mezi upíry mě štvala,ale třeba si napraví reputaci někde jinde :)
Nesympatická, fakt jí nemám ráda, TVD mi kazila. Nicméně má být v seriálu, který je na mé čekací listině, tak jí holt nějak skousnu.
Určitě ji rád uvidím. :)
Tak trochu odolavam nutkani se ji vysmat, ze se od filmu zase vraci k serialu potom co udajne sla za lepsim, ale jedno se ji musi nechat je to krasna holka co celkem obstojne hraje, takze se o ni zase tak moc nebojim, ale kdyby se v posledni serii Deniku neobjevila, myslim ze by spoustu svych fanousku zklamala. Me by dokonce primo znechutila. Elena byla mozna otravna, ale za to Nina az tak nemohla a pri Katherine to krasne rozbalila a totalne to tam ve 2. serii nakopla. Problemem byly vsechny ty dalsi dvojnice, coz zpusobilo preninovani a to na docela dlouhou dobu - viz z valne vetsiny duvod upadku serialu.
Ninu mám docela ráda, je to dobrá herečka...Skvěle zahrála Katherine a Elenu a uměla od sebe fakt dobře rozlišit. Snad ji potká nějaká dobrá role, přála bych jí to...
Taky se přikláním k názoru, že Nina není vyloženě špatná herečka. Jen měla tu smůlu, že Elena byla napsaná, tak jak byla napsaná. Takže až na ní někde narazím, vyloženě mi vadit určitě nebude.
Ani som o tom seriale nepocul, ale nevyzera to najhorsie...ktovie mozno niekedy.