Pekne rozdielne hodnotenie, ja sa ale po zhliadnuti traileru skor priklanam ku ragelly. Takze za mna nie...
Koldik napsal(a):
Pekne rozdielne hodnotenie, ja sa ale po zhliadnuti traileru skor priklanam ku ragelly. Takze za mna nie...
Hele, jako ono to je takových těch slitovných sedmdesát... Když odečtu lítost, je to asi na 40 % :D.
Tak to opravdu moc dobře nevypadá.
tak pozrel som trailer ... za mna nieee, este horsie ako crazy exGF.
Skláním se před dámami, které tohle jsou schopny a ochotny podstoupit kvůli tomu, aby nám ne/doporučily... u některých seriálů mi to přijde jako obrovská oběť :D
liskulka.lida napsal(a):
Skláním se před dámami, které tohle jsou schopny a ochotny podstoupit kvůli tomu, aby nám ne/doporučily... u některých seriálů mi to přijde jako obrovská oběť :D
To ani nevíš, jak se trápíme u Ice :D Já na to koukám poslední dva dny (a pořád mi zbývá 20 minut) a Drunk_Queen počítala prachová zrnka na monitoru, jen aby to dneska zvládla dokoukat :D
+ asi to zvládnete dokoukat
Jo, tak to ke zhlédnutí úplně láká. :D
Pred pár dňami mi vo watchliste vyskočil Kings of Con, to sa nechystáte zrecenzovať? Neviem, s koľkodňovým posunom oproti premiére vychádzajú Novinky pod lupou, tak sa pýtam..
ragelly napsal(a):
To ani nevíš, jak se trápíme u Ice :D Já na to koukám poslední dva dny (a pořád mi zbývá 20 minut) a Drunk_Queen počítala prachová zrnka na monitoru, jen aby to dneska zvládla dokoukat :D
Oproti Ice má Sunny D ode těch 70 % i bez slitování. Jako fakt lituju, že jsem na to nekoukala v koupelně, aspoň bych mohla spočítat dlaždičky a možná bych si i přečetla návod na nějakém čisticím přípravku... Snad ještě někdy získám chuť žít.
Lill napsal(a):
Pred pár dňami mi vo watchliste vyskočil Kings of Con, to sa nechystáte zrecenzovať? Neviem, s koľkodňovým posunom oproti premiére vychádzajú Novinky pod lupou, tak sa pýtam..
Kings of Con vyjdou co nevidět. Jestli to stihnou ještě před jinou novinkou, která bude mít přednost :D