Nejhůře to nevypadá,takže to zkusíme a uvidíme.
Mňa pilot zaujal, určite tomu dám šancu. Páčilo sa mi vykreslenie budúcnosti, tá scéna s autom na ceste bola fakt dychberúca :-)
I kvuli rozporuplným reakcím si to na watchlist přidám, i tak díky za ně :)
O tomhle seriálu jsem dodneška neslyšel, ale ukázka vypadá zajímavě. Navíc téma zkažené budoucnosti já rád, takže pokus bych tomu dal.
pasajana napsal(a):
Počkám ještě jak budou další díly a uvidí se.
Po traileri som riadne navnadeny, ale ako uz u vsetkych novinkach, si pockam na verdikt po prvej serii.
Dokoukáno. Podle mě průměr. Možná by seriálu slušela i druhá řada, konec si nechal otevřená dvířka na pokračování a zajímalo by mě, jak se to bude vyvíjet dál. Na druhou stranu rozhodně nešlo o seriál, který by mě chytl a nepustil. Myslím, že na něho hodně rychle zapomenu.
Závěr:
Ben se dočkal vytouženého povýšení do 40. podlaží. Jeho manželka pokračovala v provozu kliniky v Červené zóně a na konci zjistila, že je těhotná. Ben ale mezitím stihl srdceryvný rozhovor se svou skutečnou láskou, slíbil jí, že ji jednou dostane ze světa eskortu pryč a pak spolu skočili do postele. Hrdina přenechal obě místa pro únik ven za Zeď svému "kamarádovi" a pomocníkovi a jeho dceři, kterým hrozil postih a vyloučení z prestižní společnosti kvůli tomu, že kamarád celou dobu lhal a pomáhal Benovi a jeho lži ztrácely pevnou půdu pod nohama.
No už je to nějaký ten rok, co jsem to viděl a pořád si to pamatuji a pořád si i pamatuji, jak mě mrzelo, že to nedostalo další řadu, takže za mě určitě fajn seriál.