Diskuze k článku Blindspot na Nově nezaujal, televize ho stahuje
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 11. 2016 / 14:08:39 (před 8 roky)
off

Každý je holt po těch Ulicích a Ordinacích unavený a na Mrtvý bod nezbývá energie. :D

Romix
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 11. 2016 / 14:13:34 (před 8 roky)
off
Romix napsal(a):

Každý je holt po těch Ulicích a Ordinacích unavený a na Mrtvý bod nezbývá energie. :D

:D hezky řečeno!
Mamka bude zklamaná

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 11. 2016 / 14:14:49 (před 8 roky)
off

S opakováním Ordinace by asi u nás slavili větší úspěchy no. Mě už to nepřekvapuje :D

Hold the Door!
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 11. 2016 / 14:16:58 (před 8 roky)
off

neviem ako to je s dabingom ale jej hlas predabovat by som chcel pocut ..asi si pohladam tu cesku verziu alebo aspon uputavku.
druhu seriu zatial ignorujem a pozriem ju celu ked bude dovysielana. aha prave pozeram ze je akurat skonceny jesenny blok takze si to pozriem asi :D

Son of Anarchy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 11. 2016 / 14:28:42 (před 8 roky)
off

pustit si to na netu jsem se nedokopal, tak kdyz to zacli davat v TV, uz me to nedalo, zaujalo me to a oni to za 4 dily zrusi. Jako ze to u nas nebude zadnej hit bylo asi predem jasny, kdyz to koupila Nova a dala to v case jak driv byvali Stoupenci zla. Ale aspon radu dovysilat mohli, i kdyby jen dil tydne. Zlata Prima Cool, tam snad ani mnohem vetsi chujoviny nikdy behem serie nezrusili. Originalni zneni s titulkama na netu to jisti nez cekat az to daj zas v nakej super cas na Fandu, nelepe po 150 serii Kobry, opakovani Walkera a vsech moznejch Valkach skladu co davaj jeste v rozumnej cas.

Son of Anarchy
Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
23. 11. 2016 / 14:32:27 (před 8 roky)
off

Bože, to je akorát vidět, jací lidé v naší republice žijí a v masách... Holt všichni nemůžou jíst kaviár. Ne že by seriál Blindspot byl seriál ověnčený cenami kritiků, ale já ho mám ráda. :-)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 11. 2016 / 14:33:13 (před 8 roky)
off

Vidím, že u vás je to rovnaké ako u nás. Keď Sopranovci a podobné veci išli okolo jedenástej v noci a mnoho vecí bolo tiež stiahnutých z vysielania, lebo všetci sledovali Farmu, Farmár hľadá ženu a Superstar.
To že máme úroveň televízneho diváka nízku je smutné. Ale vždy ma potom šokuje, keď niekde na ulici začujem, že "v telke zas nič nedávajú".
Potom presunú pár vecí na druhé kanály markízy, primy, atď a to je už podobné ako káblové kanály typu AXN a podobne. Kto chce si tam to svoje nájde, ale väčšinový divák zostane pri Rodinných putách a paneláku.

Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 11. 2016 / 14:40:12 (před 8 roky)
on

Viděl bych to asi takto: Kdo to chtěl vidět tak už viděl a těm ostatním stačí (s)hity jako ordinace a ulice... Peace

Sám televizi nesleduji již řadu let (s výjimkou občasného zapnutí čtsport) a nijak extra mi český dabing neschází.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
23. 11. 2016 / 14:52:20 (před 8 roky)
off
Dawemandude napsal(a):

Viděl bych to asi takto: Kdo to chtěl vidět tak už viděl a těm ostatním stačí (s)hity jako ordinace a ulice... Peace

Sám televizi nesleduji již řadu let (s výjimkou občasného zapnutí čtsport) a nijak extra mi český dabing neschází.

U uživatelů, kteří jsou tady na SZ, to je většinou asi stejně jako u tebe. Ale i tak je strašně moc lidí, kteří fakt pořád spoléhají na TV vysílání, kde o těch seriálech slyší fakt poprvé, a vůbec neznají nějaké původní znění a titulky a sledování na počítači, případně online. Samozřejmě by bylo super, kdyby tahle zpráva byla lidem fuk, protože to dávno mají nakoukáno :D Ale i tak myslím, že hodně lidí to naštve (paradoxně ale bohužel zrovna ty, kteří si tu zprávu o stažení z programu tady ani nepřečtou, protože netuší, že něco jako SZ existuje) :D

Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 11. 2016 / 15:09:37 (před 8 roky)
off

Nedávno stáhla Nova taky serial Případy pro Lauru, který mně bavil. Někdy se ptám, muže si to Nova dovolit? Jsme diváci, a to jen díky nám má popularitu. Debra Messing v tom byla dobrá, ale nemělo to sledovanost a tak Nova prostě stáhla serial. Ordinačka má sledovanost 1,4 milionu diváku, Ulice 0,9 milionu. Jak musí zaujat serial aby obstál?

ragelly
23. 11. 2016 / 15:11:59 (před 8 roky)
off

Asi si to můžou dovolit, ty jejich seriály jim fakt finančně dostačují. Vezměte si, že poslední díl Tváře měl sledovanostní podíl 51 %. To je úplně neuvěřitelné, víc jak polovina všech lidí u televize sledovala jen Novu, přitom nabídka je i na české (československé) scéně taky docela široká.

Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 11. 2016 / 15:22:40 (před 8 roky)
off

Tak mně bavil Martin a pak jsem si pustil od začátku Poldu, a byl jsem spokojený. Tvář II mně vubec nebavila, možná to bylo soutěžícíma, nebo Pazderkovou v porotě.

štelér
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 11. 2016 / 15:33:37 (před 8 roky)
off

Nova má jednu výhodu,dokáže lidem vnutit svým stylem,že jinde je to horší než u nich doma a lidi mají radost z cizího neštěstí.Je to normální vymývání mozků všech,co dokáží ty prostoduché seriály (Ulice,Ordinace) nejen sledovat,ale ještě v nich hledat nějaké zápletky.Pravda je to,co píše Ragelly,že na české scéně je nabídka široká,ale Nova si získal svou diváckou skupinu a když je potřeba u seriálu přemýšlet,tak nemá šanci na Nově získat pevné místo.

štelér
Alias
23. 11. 2016 / 15:44:38 (před 8 roky)
off

Štelér: To nie že vnucujú. Publicistikou a spravodajstvom môžu ovplyvňovať verejnú mienku, čo aj robia. Ale seriál ti nevnútia tým, že ho budú sledovať. to ľudia to sledovať chcú.
Keď u nás začala vysielať Markíza pred 20 rokmi, tak mali perfektnú programovú štruktúru. Snažili sa vyhovieť každému, dávali romantiku, akčné, sci-fi, telenoveli, rozprávky, proste aby si každý prišiel na svoje. Teraz je to len väčšinový divák, ktorý chce tieto nezmysli.
Napríklad Homeland je kvalitou niekde vyššie než Blindspot. Ten tiež v SR skončil po pár častiach. A nebol jediný.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 11. 2016 / 16:43:20 (před 8 roky)
off

Hlavně, že Ordinaci budou dávat večer i dopoledne dvakrát za sebou. A mezi tím bude Ulice.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 11. 2016 / 16:43:45
shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 11. 2016 / 16:49:00 (před 8 roky)
off

Tak tahle zprava me hodne prekvapila. Blindspot mam hodne rada a necekala jsem, ze by mohl u nas dopadnout tak spatne. Jeste ze jsou torrenty.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 11. 2016 / 17:11:01 (před 8 roky)
off

Tak to mě hodně udivilo, první série byla napínavá, asi jsou diváci Novy zvyklí na něco jiného:)

"Vím, že nic nevím."
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 11. 2016 / 17:11:53
KatieSv
23. 11. 2016 / 18:30:45 (před 8 roky)
off

Podle mě, je to v pozdnějších hodinách a kdo ráno brzo vstává, tak radši půjde spát a pustí si to potom na netu v původním znění. Kdyby to dali třeba v čase před Ulicí tak by se to mohlo chytnout. Každopádně dabing nestojí za nic a komu se to líbí, tak se na to podívá v originále.

Nikdy nevíš, co se může stát. Proto žij naplno.
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
23. 11. 2016 / 19:55:38 (před 8 roky)
off
KatieSv napsal(a):

Podle mě, je to v pozdnějších hodinách a kdo ráno brzo vstává, tak radši půjde spát a pustí si to potom na netu v původním znění. Kdyby to dali třeba v čase před Ulicí tak by se to mohlo chytnout. Každopádně dabing nestojí za nic a komu se to líbí, tak se na to podívá v originále.

Mě se dabing líbil a sledovala jsem i když sleduji originál, škoda :(

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
23. 11. 2016 / 20:08:20 (před 8 roky)
off

Jen drobnost: Neběžel první díl náhodou 7. listopadu?

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 11. 2016 / 21:33:37 (před 8 roky)
off

Já bych se i dívala, ale za prvé jsem vůbec nevěděla, že to dávají a za druhé to dávají docela pozdě. Tak to bylo i s Černou listinou.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
23. 11. 2016 / 22:08:53 (před 8 roky)
off

Jen nechápu tu výměnu. To doopravdy na nově věří, že budou mít větší sledovanost se Stalkerem?

Daniela
Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
23. 11. 2016 / 22:38:48 (před 8 roky)
off

Nova upřednostňuje vždy sebe a své zisky ne lidi. Díky bohu za internet a obětaví titulkáře :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
23. 11. 2016 / 23:17:04 (před 8 roky)
off
KatieSv napsal(a):

Před ulicí to nedají, protože by dostali sprda od rady, za nevhodné vysílání pro děti, proto musí pouštět víceméně všechny kriminálky v noci.

Si stěžujete na novu, ale když se podívám na seznam filmů během celého týdne, tak kanály Novy dominují s koukatelnými tituly.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kafka Tamura
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
23. 11. 2016 / 23:37:07 (před 8 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Před ulicí to nedají, protože by dostali sprda od rady, za nevhodné vysílání pro děti, proto musí pouštět víceméně všechny kriminálky v noci.

Si stěžujete na novu, ale když se podívám na seznam filmů během celého týdne, tak kanály Novy dominují s koukatelnými tituly.

A proto teď dávaji Beze stopy a hned potom CSI odpoledne. :) Včem je Blindspot více pohoršující? Viděl jsem jen dvě ep.

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 11. 2016 / 23:39:16
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 11. 2016 / 23:48:49 (před 8 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Cože? Vždyť tam kriminálky pravidelně bývaly a bývají odpoledne. Beze stopy, Odložené případy, Kriminálka LV, Miami, NY, Vražedná čísla, Mentalista, Monk a milion dalších.

Romix
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 11. 2016 / 23:59:35 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

... poslední díl Tváře měl sledovanostní podíl 51 %...

K breku, jak prznění hudby upoutá takové masy.

Anyway, k seriálu jsem usedl s otcem, což bylo poprvé od hokeje a oba nás zaujal. Tím chci jen ukázat na to, že jsou v tomto státě stále lidé spoléhající na TV vysílání, kteří dokáží sledovat něco jiného, než Ordinaci. Škoda, tak zase někdy jindy.

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 11. 2016 / 00:03:59
Alias
24. 11. 2016 / 00:20:27 (před 8 roky)
off
Cosima napsal(a):

Nova upřednostňuje vždy sebe a své zisky ne lidi. Díky bohu za internet a obětaví titulkáře :)

Ale samozrejme, že uprednostňuje svoje zisky. tak ako aj zahraničné televízie, keď zarežú skvelý seriál, lebo nemá dostatočnú sledovanosť. Je to svinstvo a nefér voči divákom, ale tu sa niet čomu čudovať.
Toto je chyba len a len divákov. Druhá vec je lakomosť, že nedajú koniec, čo by bolo správne, ak už divák investuje čas do seriálu a teda dáva tv sledovanosť. Ale nik by nevysielal niečo, načo sa nik nepozerá.

Furiko napsal(a):

Celé rady v CR, SR aj USA aj všade nech sa niekam strčia. Tí by zakázali aj Dericka a veci na ktorých sme vyrastali. Predpisovosť a uniformita, ktoré zachvacujú svet sú fakt choré.
Za komunizmu sa niečo nevysielalo, lebo to bolo nevhodné, za demokracie sa tiež niečo nesmie vysielať v normálnom čase, lebo je to nevhodné. Môžu to dať v šialenom čase malé + demokracia. Nik nerýpal že čo človek pozerá z toho čo bolo na výber + socializmus.
Berte to trochu so smailíkom, ale fakt tu začína diktatúra pre ochranu občana (nie len telka, ale všetky tie obmedzenia o slobode slova a ostatné krásy z EU) a už mi všetky tie predpisy pripadajú choré. Ako keby z ľudí, čo boli mladí kedysi vyrástli nevzdelané hovädá a tupí bitkári a odroni a kikimori - a práve preto máme všetky tieto predpisy, aby vyrástla lepšia generácia.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 11. 2016 / 00:54:37 (před 8 roky)
off
Romix napsal(a):

dobra hlaska ...

Kafka Tamura
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 11. 2016 / 01:01:11 (před 8 roky)
off
Alias napsal(a):

...aby vyrástla lepšia generácia.

Ne, od toho máme youtubery a facebook. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 11. 2016 / 01:16:37
Bizzinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 11. 2016 / 03:39:00 (před 8 roky)
off

Za Blindspot jsem byla moc ráda, nějak jsem se k jeho sledování nemohla dostat, tak jsem byla mile překvapená že zrovna Nova dává takovou věc. Evidentně předčasně :-( A podobně s Případy pro Lauru (jako někde viz. Níže zde v diskuzi). Dívali jsme se na to celá rodina . Taky jsem byla opravdu nemálo naštvaná. Bohužel to znovu něco vypovídá o českém diváčkovi! Šílená Růžovka, mám z ní osypky, jen slyším ten název.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
24. 11. 2016 / 07:56:13 (před 8 roky)
off
Romix napsal(a):

Cože? Vždyť tam kriminálky pravidelně bývaly a bývají odpoledne. Beze stopy, Odložené případy, Kriminálka LV, Miami, NY, Vražedná čísla, Mentalista, Monk a milion dalších.

Však kolik Nova už zaplatila na pokutách.

Náhodný výběrem, nechtělo se mi zdlouhavě hledat konkrétní případy okolo CSI etc. Pamatuji si, že dostali pokutu i za NCIS.

pokuta z 6. 5. 2016 napsal(a):

Prima se měla deliktu dopustit odvysíláním epizody Krysař seriálu Grimm na programu Prima Cool 11. března 2014 v 07:45 ráno. Pořad obsahoval scény s nálezem brutálně zavražděného člověka a detaily zohaveného těla na pitevně. "Dětský divák, který není schopen odlišovat fikci od reality a distancovat se od děje, může být zhlédnutým obsahem šokován. Následkem pro dětského diváka může být vyvolání psychického otřesu a traumatizace, či snížení citlivosti vůči násilí nebo povzbuzení vlastní agrese," uvedla rada.

Všimněte si, že pokuta je 2 roky po odvysílání. Takže dneska dají Blindspot před ulicí a za dva roky je to bude stát 200 000. Poto to nejspíš pár let zpátky procházelo, protože než se vyřešili první případy, tak asi nikoho nenapadalo, že žijeme v tak hyperkorektním světě.

Provozovatel Novy CET 21 dostal od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) pokutu v celkové výši 600 tisíc korun za odvysílání násilných scén před 22. hodinou. Konkrétně jde o tři díly seriálu Kriminálka Las Vegas vysílané v jeho desáté a jedenácté řadě. RRTV o uložení pokuty rozhodla na svém posledním zasedání tento týden, uvedla dnes na webu.

Seriál vysílaný po půl šesté večer podle RRTV obsahoval scény, které u dětského diváka mohou vyvolat pocity děsu a strachu. Za jednotlivé díly odvysílané letos v březnu a dubnu RRTV udělila CET 21 pokutu 200.000 korun. V pořadu z 12. března měl podle Rady závadný charakter zejména vizuální obsah scény, kdy vyšetřovatelé ohledávají tělo oběti a z jejích tkání vytahují střelnou zbraň.

Prostě komedianti. IMHO jsou odpovědní rodiče. Jinak by se kromě Teletubies muselo všechno asi vysílat po 10 večer, kdy chtějí, ale normální pracující lidi spát. :-(

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 11. 2016 / 10:29:23 (před 8 roky)
on

Bohužel kdo nemá možnost pc, tak se nepodívá. Na každou kravinu je ukázka několikrát za den, a když je něco pořádného se moc nenamáhají .o( .To je nova, ale mi s tím nic nenaděláme bohužel. Ještě, že díky serialzone můžu sledovat novinky .o)

Jenny
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 11. 2016 / 14:59:25 (před 8 roky)
off

...Na CeskoSlovensku je to tak...
Kvalita sa zacina vysielat az po 22:00 kedy uz vacsina ludi ide spat, no a kto bude cakat zase kvoli reklamam do polnoci...

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 11. 2016 / 14:59:43
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
24. 11. 2016 / 17:07:15 (před 8 roky)
off

Asi tak, buď jejich originální pořady, nebo všecko děsně opakujou - včetně těch kriminálek, kde to odpolko zakrývaj.
Uvažovala jsem, že se začnou koukat s mamkou, resp najdu si originál stejně tak jsem začla s Blacklist, ale co se dá dělat..navíc ten pozdní čas a doouhý reklamy.

Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
24. 11. 2016 / 21:14:47 (před 8 roky)
off
Bizzinka napsal(a):

Za Blindspot jsem byla moc ráda, nějak jsem se k jeho sledování nemohla dostat, tak jsem byla mile překvapená že zrovna Nova dává takovou věc. Evidentně předčasně :-( A podobně s Případy pro Lauru (jako někde viz. Níže zde v diskuzi). Dívali jsme se na to celá rodina . Taky jsem byla opravdu nemálo naštvaná. Bohužel to znovu něco vypovídá o českém diváčkovi! Šílená Růžovka, mám z ní osypky, jen slyším ten název.

Přesně moje slova. Dívat se na originál je dobrý, ale musím s titulky. Díky šikovným nadšencům můžu vidět bezva seriály i já.

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 11. 2016 / 21:28:15
Martysek
25. 11. 2016 / 08:49:42 (před 8 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

neviem ako to je s dabingom ale jej hlas predabovat by som chcel pocut ..asi si pohladam tu cesku verziu alebo aspon uputavku.
druhu seriu zatial ignorujem a pozriem ju celu ked bude dovysielana. aha prave pozeram ze je akurat skonceny jesenny blok takze si to pozriem asi :D

Tady je ukázka
https://www.youtube.com/watch?v=eUZVTeEe1W4

Dabuje jí René Slováčková, mě k ní tedy moc nesedí.
Celkově většina nadabovaných amerických seriálů mě přijde jako větší slátanina, než když si to pustím v originále - jak nejsem tak jazykově zdatná, tak mi ty dialogy nepřijdou tak nepřirozené jak v češtině.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 11. 2016 / 08:50:06
Martysek
25. 11. 2016 / 08:56:55 (před 8 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Však kolik Nova už zaplatila na pokutách.

Náhodný výběrem, nechtělo se mi zdlouhavě hledat konkrétní případy okolo CSI etc. Pamatuji si, že dostali pokutu i za NCIS.

Všimněte si, že pokuta je 2 roky po odvysílání. Takže dneska dají Blindspot před ulicí a za dva roky je to bude stát 200 000. Poto to nejspíš pár let zpátky procházelo, protože než se vyřešili první případy, tak asi nikoho nenapadalo, že žijeme v tak hyperkorektním světě.

Prostě komedianti. IMHO jsou odpovědní rodiče. Jinak by se kromě Teletubies muselo všechno asi vysílat po 10 večer, kdy chtějí, ale normální pracující lidi spát. :-(

Přijde mi to směšný v době, kdy si ty děti můžou pustit cokoliv na internetu, kdy budou chtít. Chápu, že když mi desetiletý dítě přijde odpoledne domů, že ho těžko budu kontrolovat, na co kouká. Ale stejně jako mu můžu odpojit wifi, tak mu můžu odpojit anténu. Jako matka souhlasím, že to je prostě na rodičích. Od 10 večer se jim na to taky můžu vyprdnout, když vstávám po pátý ráno, to se vůbec nedivím, že nemají slušnou sledovanost.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 11. 2016 / 10:02:04 (před 8 roky)
off
Martysek napsal(a):

Tady je ukázka
https://www.youtube.com/watch?v=eUZVTeEe1W4

Dabuje jí René Slováčková, mě k ní tedy moc nesedí.
Celkově většina nadabovaných amerických seriálů mě přijde jako větší slátanina, než když si to pustím v originále - jak nejsem tak jazykově zdatná, tak mi ty dialogy nepřijdou tak nepřirozené jak v češtině.

Dik .. jej original hlas je sice divny ale urcite sa k nej hodi ovela viac ako tento dabing, zato agent Weller nebol najhorsi ale original je aj tak original. a ak toto by bola uputavka ani sa necudujem ze nikoho nezaujala, ale ukazka hlasov hercov v dabingu je to fajn.

ragelly
25. 11. 2016 / 10:29:51 (před 8 roky)
off

Já viděla jen pilot, takže nejsem zvyklá na originál. Ukázka mi přijde v pohodě, žádný hlas mi vyloženě nevadí. Ale vždycky je originál věrnější, no.

Adelai
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
26. 11. 2016 / 20:27:16 (před 8 roky)
off

Mně dabing blindspot přišel ještě hodně slušnej. Oproti jiným seriálům co jsem měla šanci slyšet a doslova to trhalo uši :D vždycky je to rozdíl k horšímu pro toho, kdo zná originál. Ale tohle se dalo poslouchat :)

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
26. 11. 2016 / 23:31:53 (před 8 roky)
off

Taky si myslím, že pro neznalce originálu je dabing v pohodě. Navíc Slováčková nedabuje Jaimie poprvé.

Ale docela mě překvapují ty šachy v programu. Pár dílů Laury, pak Blindspot, teď Stalker... nečekal bych, že v tom čase budou rozdíly sledovanosti tak velké, aby museli měnit program. Asi by bylo lepší dávat tyhle seriály rovnou na vedlejší kanály jako Fanda, tam mají lepší životnost a běží alespoň vcelku. Na hlavní Nově už jsou lidi zvyklí na x+první reprízu CSI prokládanou NCIS.

nikitta
13. 1. 2017 / 20:14:14 (před 7 roky)
off

Mám pocit, že tento seriál šel včera na Nova Cinema od 20.00

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
13. 1. 2017 / 20:47:04 (před 7 roky)
off
nikitta napsal(a):

Mám pocit, že tento seriál šel včera na Nova Cinema od 20.00

Jo, přesunuli ho. Kdo ví, jestli se udrží. :-D