Budiž mu země lehká. Dožil se krásného věku a jako Krakonoš zůstane v našich srdcích dál.
Ach jo, je ho škoda :(. Ať je mu země lehká.
Štvala mě ta jeho sojka, ale Krakonoše si dobře pamatuji jako toho spravedlivého pána hor, který štědře odměnil každou dobrou duši a nelítostně zatočil s těmi špatnými. Večerníček na ČT1, každý večer v sedm - nikdy jsem nezmeškala.
Herce v jinýh rolích snad ani neznám, celkově už se krom divadla asi moc neobjevoval, ale i tak, já si ho vždycky budu pamatovat jako Krakonoše. A 94 let je krásný věk.
Smutná zpráva. Ale pan Peterka se dožil vysokého a požehnaného věku a díky filmům, které natočil tu s námi bude napořád.
Krásný věk, teď jeho Krakonoše dávájí ve studiu Kamarád, na co se dívám se svou dcerou, jinak jako herec byl skvělý. Budiž mu země lehká.
Upřímnou soustrast rodině,byl to pán herec
RIP
"Tak ty mu říkáš Macku?!" Jedna z mých oblíbených scén už nikdy nebude jako dřív. Věčný klid jeho duši.
/edit Omlouvám se, z tabletu se poslala jen půlka zprávy.
Jsou lidé, kteří by neměli umírat. Pan HEREC Peterka patřil nepochybně mezi ně.Teď už jistě sedí v hereckém neby vedle Menšíka, Sováka a dalších.
Je to věčná škoda, ať odpočívá v pokoji.
Krásný věk a zanechal po sobě nesmazatelnou stopu. Navždy bude patřit k mému dětství.
Velká škoda.Dožil se pěkného věku a já si ho budu vždy vážit za jeho role,ať už to byl Krakonoš,nebo všechny skvělé filmy,v kterých se objevil.
RIP
Jak by řekl Trautenberk "Himl hergot donrvetr krucajs element!”
Smutná zpráva, ale dožil se hezkého věku a zanechal po sobě něco, co už navždy bude patřit do zlatého fondu.
smutné, ale vzhledem k tomu, že už to dávno vzdal a těšil se na smrt, tak bych řekla smutné pro fanoušky, ne pro něj
RIP Dožil se krásného věku. Vzpomínky zůstanou na krásnou pohádku ( večerníček) Krakonoše a oblíbené komedie.
Odešel výborný herec,po kterém zůstalo několik nezapomenutelných rolí,kde si snad nelze ani nikoho jiného představit.Čest jeho památce....
Kráský věk,nezapomenu na něj z filmu Zítra to roztočíme,drahoušku.
Sbohem ,tady dole to budete roztáčet navždy
Dakujeme...