Z premiér se nejvíc těším na The Royals.
No, moc toho není, tak aspoň bude víc času na dohánění restů. :-D
Z novinek mrknu jen na Star, od kterého si ale nic neslibuju. Nenechám si ujít finále Westworldu, jakmile doženu posledních pár dílů, a snad se najde čas i na maraton druhé série Scream Queens.
Z noviniek žiadna, už teraz mám toho viac než dosť :D Väčšinu času venujem doháňanie zameškaného.. Zoo, Scream, Mr. Robot, Limitless, Billions a snad zostane čas na The Night Manager :) a ak bude času vážne dosť, pustím sa aj do 1. série The Man in the High Castle (videl som len pilot)..
A nemáte náhodou u The Man in the High Castle chybu? U prvého miesta je uvedené, že sa bude vysielat na Netlflixe. Nemá ho Amazon?
Tak z tohohle si nic nevyberu. The Man in the High Castle jsem zkusil, vydržel jsem dva díly, ale nějak mě to nebavilo.
Jo, tak asi se nejvíce těším na The Royals, jestli se mi podaří ulevit watchlistu, to se ještě uvidí na frmolu kolem vánoc a návštěv
Na The Man in the High Castle se moc těším, konec první série byl super, takže pro mě hodně očekáváné pokračování. Z novinek vyzkouším Star a šanci dám i Pacific Heat (jestli se za tím náhodou neskrývá další Archer) a Trollhunters (protože Toro, i když podle traileru to nevypadá nijak extra zábavně).
Z decembrových premiér som zvedavý najmä na Trollhunters. Trailer ma presvedčil. Pri jeho sledovaní som mal pocit, že som si pustil upútavku na celovečerný film a nie na seriál. Má to dobrú animáciu, Guillerma del Tora ako producenta a ešte k tomu hviezdny dabing. Čo viac si priať?
Čekám na Star a velmi se těším na The Royals.♥
Tady si určitě něco vyberu.
Výborný článek a seriály na které se těším.
Budu spíš dohánět resty ze starší doby,tady si moc nevyberu.
Za mna jedine Trollhunters :)
Ja sa pridavam k ludom co budu dohanat resty, par noviniek z tohto roka uz mam, co som sa k nim este nedostal. A tento vyber nic moc.
Už som to tu niekde raz písala, ale jediný "seriál", na ktorý sa v decembri teším je Adventný kalendár na SerialZone
No jednoznacen sa teším na The Royals. celkom slušný seriálik
Sense8, i když bohužel jenom jeden díl. :( Ale byla by škoda to nezmínit!