Super, zírám na to tři minuty a pořád nevím :D Ať žije adventní kalendář, připravuju si tu místo na stole, abych do něj mohla mlátit hlavou, až přijdu na to, co to je a uvědomím si, že je to jednoduché :D
Už jsem se nemohla dočkat... Teď ještě zapnout mozek :)
Super, děkuji Vám za tento kalendář, už se nemůžu dočkat od pulnoci. díky moc všem
Supeer, já se tak těšila :) Fakt čtvrý rok? Taky bych řekla třetí, to je neskutečný!! :) Jste nejlepší :)
Díííííky, nemohla sem se dočkat a ten filmový bonus je skvělý :)
Ja už som sa nemohla tak dlho dočkať :) teším sa ako si budem každý deň lámať hlavu :D a to rovno 2x!
Hurá už je to tady.
Skvelé. Filmový kalendár mám už vyriešený. Teraz sa ide na tej seriálový.
No a zábava začala :D, sem rád že na rozjezd bylo něco lehčího ale i tak mi to chvíli trvalo, to zas budou zavareny závity už se na to těším
Mmch ten filmové byl jednoduchej až moc :DD
Taky jsem na kalendář čekala už od půlnoci. :) Čtvrtý rok mi přijde neuvěřitelný... dokonce mám pocit, že právě adventní kalendář mě sem přinutil začít chodit pravidelně.
Kam se hrabou čokoládky! Na tohle jsem se těšila už od 24. prosince minulého roku! Moc děkuju všem tvůrcům! :D (první políčko už mám vyplněné v obou kalendářích)
hacker3985 napsal(a):
Mmch ten filmové byl jednoduchej až moc :DD
Musíte to brát tak, že filmáci ho mají první rok a nejsou zvyklý. Nemůžeme na ně vypálit Velkovlak hned prvního. :-D
Takže nejdřív děkuji Fruikovi,Biskinovi a Jarddosovi :)Ten čtvrtý ročník se mi taky nějak nezdá :D Asi nějak rychle stárneme nebo co... Každopádně jdu na první hádanku a pak hned i na tu filmovou :)
Tak nastarovat mozgove zavity a podme na to...
...a hned prvy som v koncoch...snad to pojde dalej lahsie.
Dve okienka za deň, to sú naozaj štedré Vianoce! Už mám obe okienka za sebou a teším sa na zajtra :-)
Perfektní, dva kalendáře!! :-D děkuji moc, už jsem se nemohla dočkat.
Fruiko napsal(a):
Musíte to brát tak, že filmáci ho mají první rok a nejsou zvyklý. Nemůžeme na ně vypálit Velkovlak hned prvního. :-D
sem si řikal že to bude aby je to neodradilo hned napoprvý :DDD a ono 3 roky místního "kalendáře" nemaj určitě žádnej vliv ;)
no čumím na to a nič ma nenapadá
První obrázek a já nemám ani páru :D
Na Váš kalendář se vždycky strašně těším a že jsou tento rok dva je ještě lepší. U filmu jsem dala hádanku na 1. pokus u seriálů už je to horší tam jsem už této 1. hádanky v háji. Díky moc všem díky kterým se každý den můžu těšit na otevření nového políčka. Jste úžasní. :D
Konečně jsme se dočkali!:D
Rozhoně zamířím i na filmový advent, to bude taky zajímavé, ale teď jdu hned luštit ;)
Dočkal jsem se! A ještě - všechno nejlepší, Ragelly!
Tak se mi zdá, že to pro začátek bylo až podezřele jednoduché, ale ono určitě přituhne. Díky
Jé, já si taky myslela, že je to třetí ročník... :)
Já nevím, jestli je to moc jednoduché, nebo přituhne ALE já nevím. Mně to nedává smysl Talíř - Vysavač - s
Jej konečně, na tohle jsem se fakt těšila, minulý rok jsem hned na první zírala asi 20 minut a furt nic...Letos mi to naskočilo skoro hned a to ten seriál ani neznám. No tak doufám, že to stejně tak půjde i dál..
Takže děkuju moc mám o zábavu postráno :)
Ten rok tak strašně rychle uteče,je to jako včera co jsem si po skončení kalendáře 2015 říkal,jak se strašně těším na další a je to tu.
Já teda zkouším letos poprvé, trochu jsem se zapotila ,ale nakonec výsledek byl dobrý. Opravdu klobouk dolů pro pány Fruiko a Biskin to musí bavit .o).Děkuji
Ďakujem, že na nás takto myslíte a dali ste si opäť prácu s tým aby ste nás potešili. Nesmierne sa teším na hádanky. Tá prvá bola ľahká. Dala sa v pohode uhádnuť, hoci dotyčný seriál absolútne nepoznám.
Na tenhle článek (a samozřejmě kalendář) jsem se těšil celý den v práci a odčítal si hodiny, až už půjdu konečně domů :D
Tak na rozdíl od včerejšího hádání to dnešní bylo easy peasy lemon squeezy :D
Super, dneska jsem si nepřišla jako úplný odiot, zato včera :D Krásně vymyšlené. Už se klepu na další den!
Tak tentokrát jsem za troubu. Včerejší hádanka byla enormě lehká. Dnes tedy - co to je?..........
Tak dnes jsem na to prisla celkem rychle :D ale vcerejsek mi furt vrta hlavou :D
Tak na tohle se hrozně těším. Loni mě na tyhle rébusy navnadila kamárádka, letos to zkusím sama. Zatím nebyly úplně jednoduché, ale do deseti minut se to dalo zvládnout.
Moc děkuji za oba kalendáře. Filmový je zatím velmi lehký, ale u seriálového jsem se dnes pěkně zapotila, ale mám to a bylo to hrozně jednoduché :-)
no musíte byt celkom géniovia, lebo ,tanier ,vysávač a S , ako nad tým rozmýšlam, tak premýšlam ale fakt ma nič nenapadá. zato ten filmový je piece of cake
Tak dneska pro velký úspěch zase netuším :D Je to fakt zapeklité :D
pro ukrácení dlouhé chvíle luštím i ty filmové hádanky, ale je vidět, že jsou pro začátečníky :D
Do 1.12 jsem si myslela, že se v seriálech docela vyznám... Teď si tím tak jistá nejsem :D
Anna Allons-y Kubelková napsal(a):
Do 1.12 jsem si myslela, že se v seriálech docela vyznám... Teď si tím tak jistá nejsem :D
Já viděl asi o milion seriálů víc, než ty a taky se na ty v tipovačce nechytám.. :D a kromě toho jednoho s těmi triky na obrázku jsem o nich ani nikdy dřív neslyšel..
Tak kromě té žebrácké střechy z Péček mám všechno :D ale je to síla, lustruju seznamy seriálů jak šílená :)
Ale odhalila jsem jeden společný rys všech seriálů, tak snad jsem se nespletla.
Jde někde získat nápovědu? Klidně přes PM, mě totiž jinak z těch triček na špagátě bouchne hlava!?!
Jak já se těšila! Letos luštím už počtvrté a tentokrát dva, jupííí. Já to miluju!
Už se zase mlátím do hlavy, že nevím, ale je to paráda:)
Moc děkuji tvůrcům :)
Lukyz napsal(a):
Jde někde získat nápovědu? Klidně přes PM, mě totiž jinak z těch triček na špagátě bouchne hlava!?!
že jo, taky si říkám :D
Lukyz napsal(a):
Chceš nápovědu? Zrovna ty trička mě napadly hned. Mám problémy se sřechou. Kdyžtak nápovědu vyměním přes PM :D
Ahoj, nevíte někdo, jaké je dnešní řešení? Nebo alespoň nějakou nápovědu. Předem díky :)
Tak dnešní film už mám, ale se seriálem se vůbec nemůžu pohnout....sakra :-)
Chtěl bych poděkovat tvůrcům za dnešní hádanku - smekám, paráda !!!
DoctorQQ napsal(a):
Chtěl bych poděkovat tvůrcům za dnešní hádanku - smekám, paráda !!!
No geniální teda je, nemůžu na to přijít ani za nic... :)
Miserry napsal(a):
No geniální teda je, nemůžu na to přijít ani za nic... :)
V jednoduchosti je krása .o)
DoctorQQ: Říkáš jít na to jednoduše jo? Já už ty čísla mám posčítané, odečtené, dokonce jsem mezi nimi našla i vzájemnou souvislost, ale je mi to pořád prd platné....řekla bych, že už se mi začíná lehce kouřit z hlavy. Máte mě na svědomí, SerialZone :P :)
Ano....konečně....po celém dni :-)Tleskám tvůrcům co dokáží všechno vymyslet a za sebe jsem ráda, že mám všechny filmy i seriály, ale je to tedy velká dřina.
Miserry napsal(a):
DoctorQQ: Říkáš jít na to jednoduše jo? Já už ty čísla mám posčítané, odečtené, dokonce jsem mezi nimi našla i vzájemnou souvislost, ale je mi to pořád prd platné....řekla bych, že už se mi začíná lehce kouřit z hlavy. Máte mě na svědomí, SerialZone :P :)
Jakou souvislost? :D
Týjo, tak zatím mám jak filmy, tak seriály komplet, jsem moc zvědavá, co přijde dál - člověk za ten rok vážně zakrní :)
Drunk_Queen napsal(a):
Jakou souvislost? :D
Ani se neptej, to asi ani nevysvětlím :D Každopádně chudák mlj oblíbený seriál, stydím se ještě dnes :/ :)
Pri hádanke adventného kalendára 09.12.2016 sa mi nedá zadať meno seriálu - vyhľadávač nefunguje. Je to aj u niekoho iného?
Dík.
mir11125 napsal(a):
Pri hádanke adventného kalendára 09.12.2016 sa mi nedá zadať meno seriálu - vyhľadávač nefunguje. Je to aj u niekoho iného?
Dík.
Dneska mi to šlo. Měla jsem problém 5.12. a bylo to tvarem slova :) Nebylo to spisovně. Takže chyba u mě :)
Co na tom adventním kalendáři miluju? Že jeden den kouknu a hned vidím. Paráda. A někdo píše: netuším ani za nic. A druhý den píše: kouknu a vidím, snadné, logické. A já netuším ani za nic.
U některých, kdybyste mě zabili, tak nevím. A u některých čumím, čumím, čumím a najednou lup a je to tam. A říkám si: no jasně! Vždyť to bylo jasné!
Prostě mě to baví!
A díky za filmové. Tam se mi daří víc, tak si aspoň nepřipadám jako úplný blbeček :D Tyhle jsou zase větší výzva :)
mir11125 napsal(a):
Dík.
Málo písmen.
Fruiko napsal(a):
Málo písmen.
tak s tím mám problém právě teď :(
hodnotenie po takmer prvej polovici kalendára:
1. Veľmi milá spoznávačka seriálov
2. O 9tich z 11tich doteraz som v živote nepočul :) :) :)
3. Dosť českých názvov a pokiaľ to človeku nemyslí v českom jazyku , ťažko bez nápovedy príde na názov
P.S. aj tak je to sranda a baví ma to :) :) :) skvelá práca SERIALZONE, klobúk dolu
Letos s vámi "adventuji" poprvé, oba kalendáře super, užívám si to, díky :-) Některé dny naprosto geniálně vymyšlené. Ten pocit, když to v hlavě problikne a naskočí ;-)
letošni hadanky sou dobré :)
Proč se těšit na další advent? Je tu přece nový kalendář. - Letošní hádanky jsou zas skvělé jako vždy.
misiacik0308 napsal(a):
2. O 9tich z 11tich doteraz som v živote nepočul :) :) :)
Málo sleduješ domácí tvorbu.
Tak konec hrdinství. Ráda bych si ještě dopřála dobrý pocit z uhádnutého. Takže prosím o jakoukoliv nápovědu :)
Mám hotové jen: 1, 2, 5, 9, 10, 12, 15, 16, 19 a 21. Já vííím, je to málo. Chci víííc, pomozte, prosím. Né prozradit, ale naťuknout. Děkuji :)
Bude článek s odpověďmi? Ne všechno se mi podařilo a dlouhé diskuzní vlákno se mi prohlížet nechce...jinak jako každý rok moc děkuji za výborné zpestření adventu. A klobouk dolů všem, co uhodli vše!
seymy napsal(a):
Bude článek s odpověďmi? Ne všechno se mi podařilo a dlouhé diskuzní vlákno se mi prohlížet nechce...jinak jako každý rok moc děkuji za výborné zpestření adventu. A klobouk dolů všem, co uhodli vše!
Bude.