Shannen momentálně bojuje s rakovinou, to mezitím stihne i hrát v seriálu?
Zatiaľ sa jedná iba o jej účasti v pilote. Neviem v akom štádiu je jej ochorenie. Podľa mňa to nebude pravidelné účinkovanie. Pilot a koniec alebo občas ako hosť.
No nic tu neznie velmi lakavo, jedine ten policajt na dne, ale aj to len ak to bude naozaj dobre.
Tak na to se moc těším. Kyra Sedgwick i Erika Christensen jsou skvělé.
IcePrincess napsal(a):
Shannen momentálně bojuje s rakovinou, to mezitím stihne i hrát v seriálu?
Třeba chce na chvilku zapomenout... Herecká práce mi nepřijde dvakrát těžká a určitě jí někdo ohlídá aby se nepřepínala... Já se na ten pilot kouknu a to jen kvůli ní.
Atenecka napsal(a):
Třeba chce na chvilku zapomenout... Herecká práce mi nepřijde dvakrát těžká a určitě jí někdo ohlídá aby se nepřepínala... Já se na ten pilot kouknu a to jen kvůli ní.
Já netvrdím, že se předře, ale když sleduji její sociální sítě, kde píše o tom jaké má bolesti, že se kolikrát nemůže ani hýbat a vůbec zažívá nejtěžší období v životě, píše jakoby už byla připravená zemřít, ačkoliv se nevzdává. Tak se prostě divím, že má vůbec náladu. Ale tak, asi se chce rozptýlit, pravděpodobně se tam stejnak objeví jen na pár záběrů.
IcePrincess napsal(a):
Já netvrdím, že se předře, ale když sleduji její sociální sítě, kde píše o tom jaké má bolesti, že se kolikrát nemůže ani hýbat a vůbec zažívá nejtěžší období v životě, píše jakoby už byla připravená zemřít, ačkoliv se nevzdává. Tak se prostě divím, že má vůbec náladu. Ale tak, asi se chce rozptýlit, pravděpodobně se tam stejnak objeví jen na pár záběrů.
Já vím, také to sleduji. Myslím si, že jí to jen prospěje, bude myslet na něco jiného. když to napíšu cynicky, tak jí stejně nedají žádnou důležitou roli.
Skvělé informace. :)
Jsou to skvělé informace. Shannen jsem se divila,že bude natáčet.Se uvidí jaká je pravda.
Kvůli Shannen se na pilot kouknu.
Podľa popisu mi príde najzaujímavejší The Alienist. Doba a miesto, kde sa príbeh odohráva, plus dvojica áčkových hercov by mohla zaručiť kvalitný seriál. Uvidíme, minimálne pilot si pozriem.
Atenecka napsal(a):
Já vím, také to sleduji. Myslím si, že jí to jen prospěje, bude myslet na něco jiného. když to napíšu cynicky, tak jí stejně nedají žádnou důležitou roli.
Taky myslím. Jako v 90210, kde se jen párkrát ukázala, aniž by byla výrazněji zapojena do děje.