Nádhera aspoň něco mi období do vánoc ulehčí ;-)
Jste fakt super! Já už mám za sebou letošní první okénko, na fb už jsem taky hlasovala a teď se jdu podívat na ten film! Maximálně díky za to co pro nás děláte! :)
Winnie 2.0 읜니에 napsal(a):
Pěkná soutěž, bohužel pouze na facebooku, takže se nezúčastním. :(
jj, taky mám smůlu
Vy nás úplně rozmazlujete! :D To jsme byli celí rok tak hodní? :) Každopádně děkuju, přestože mě z dnešní dvojice neokouzlil ani jeden seriál... zítra už si třeba nějaký vyberu :D
Tak mam teda od vas poradnou davku aktivit na prokrastinovani :D Opravdu diky za to rozmazlovani :)
Tady si naštěstí moc lámat hlavu nemusíte :'D Teda... možná :D
Ještě, že je to na facebooku, který nemám, jinak bych asi do Vánoc jen ubíjela čas bezúčelným a naprosto nepraktickým způsobem a nic bych neudělala. Ale na Adventní kalendář jsem se opět nechala chytit. :)
Winnie 2.0 읜니에 napsal(a):
Pěkná soutěž, bohužel pouze na facebooku, takže se nezúčastním. :(
Taky jsem mimo.
Rád bych se zapojil,protože mám rád zajímavé věci i ty na odlehčení,ale díky tomu,že nemám Facebook,tak mám smůlu.Limitovat soutěže Facebookem mi přijde dost divný,pokud to má být pro všechny a tím i vyloučení těch,co by se chtěli hry zúčastnit,ale kvůli nějakému omezení mají prostě smůlu.Tak by nebylo špatné tyto hry nabízet na Facebooku a všechny ty,co by si chtěli zahrát nemusí mrzet omezení,protože se to nedozví.....
Jdu to zkusit :)
Tyhle hlasovací souboje miluji. Avšak kvůli zvolené formě hlasování přes facebook se účastnit nehodlám. Snad příště. Nápad je to super :)
Super věc, bylo by moc fajn se zúčastnit, ale Facákbůk si kvůli tomu pořizovat nechci... :/
Davam palec nahoru za dobry napad. Je mam takove blbe tuseni, ze to cele stejne vyhraje GoT.
štelér napsal(a):
Rád bych se zapojil,protože mám rád zajímavé věci i ty na odlehčení,ale díky tomu,že nemám Facebook,tak mám smůlu.Limitovat soutěže Facebookem mi přijde dost divný,pokud to má být pro všechny a tím i vyloučení těch,co by se chtěli hry zúčastnit,ale kvůli nějakému omezení mají prostě smůlu.Tak by nebylo špatné tyto hry nabízet na Facebooku a všechny ty,co by si chtěli zahrát nemusí mrzet omezení,protože se to nedozví.....
Vítej v 21. stol. Si udělej účet na fb a neplač omg...
... ostatní taky k smíchu. Registrovat se na kdejakou kravinu na internetu určitě zábrany nemáte, ale jak jde o fb, tak jsou z vás najednou pozéři, až to bolí.
Ooo, vy jste tak úžasní, že nemáte fb a furt to musíte při každé zmínce o fb někde vypisovat... jste tak jedineční.
Asi si myslíte, že k vám po registraci dojde operátor fb, u hlavy vám drží bouchačku, řekne vám, ať si vytáhnete občanku a všechny informace tam vyplníte. Za pokus o fake jméno dostanete kulku do čéžky. A běda vám, jak tam nedáte i svoje tel. číslo, reálnou fotku, č. účtu a PIN a nepřidáte si do přátel všechny lidi, které jste viděli aspoň jednou v životě, byť na ulici byste se ani nepozdravili. Ve smlouvě samozřejmě ještě musíte podepsat, že budete na fb vysedávat min. 8hod/den, komentovat min. 5 příspěvků a rozdat 10likeů. Na vašem profilu samosebou nesmí chybět odkazy na livestream vašich webkamer - musíte mít aspoň dvě, jednu v koupelně, druhou na wc.
Vytáhněte si hlavy z ******, udělejte si blbý fb, nic tam o sobě nevypisujte, a už dejte pokoj s těma trapnýma nářkama “já nemám fb, béé, nechci ho, protože jsem boží a vynikám tím, béé“. Na SZ a milionech jiných webech vám problémy zaregistrovat se nedělá, ale na velkej zlej facebook, tak to ani omylem. Logika jak poď na mě z boku. O androidech ve vašich mobilech, kde máte se vším propojený celý váš život víc než na blbém fb, to vám určitě nevadí. Fakt k smíchu.
---------------------------------------------------------------
Omlouvám se zdejším pohlavářům, že jsem se trochu utrhl ze řetězu, neudržel se a musel jsem se tady tak vyblít. Už mě tito pozéři se*ou a musel jsem to ze sebe vyhodit ven :)
Kafka Tamura napsal(a):
... musel jsem se tady tak vyblít. Už mě tito pozéři se*ou a musel jsem to ze sebe vyhodit ven :)
Mají pravdu, Tamura, vopravdu se tady jen vyblili. Už to radši nedělaj, píšou totiž naprostý kraviny a někdo by si vo nich moh udělat nepěknej vobrázek.
Kafka Tamura napsal(a):
Vítej v 21. stol. Si udělej účet na fb a neplač omg...
... ostatní taky k smíchu. Registrovat se na kdejakou kravinu na internetu určitě zábrany nemáte, ale jak jde o fb, tak jsou z vás najednou pozéři, až to bolí.
Ooo, vy jste tak úžasní, že nemáte fb a furt to musíte při každé zmínce o fb někde vypisovat... jste tak jedineční.
Asi si myslíte, že k vám po registraci dojde operátor fb, u hlavy vám drží bouchačku, řekne vám, ať si vytáhnete občanku a všechny informace tam vyplníte. Za pokus o fake jméno dostanete kulku do čéžky. A běda vám, jak tam nedáte i svoje tel. číslo, reálnou fotku, č. účtu a PIN a nepřidáte si do přátel všechny lidi, které jste viděli aspoň jednou v životě, byť na ulici byste se ani nepozdravili. Ve smlouvě samozřejmě ještě musíte podepsat, že budete na fb vysedávat min. 8hod/den, komentovat min. 5 příspěvků a rozdat 10likeů. Na vašem profilu samosebou nesmí chybět odkazy na livestream vašich webkamer - musíte mít aspoň dvě, jednu v koupelně, druhou na wc.
Vytáhněte si hlavy z ******, udělejte si blbý fb, nic tam o sobě nevypisujte, a už dejte pokoj s těma trapnýma nářkama “já nemám fb, béé, nechci ho, protože jsem boží a vynikám tím, béé“. Na SZ a milionech jiných webech vám problémy zaregistrovat se nedělá, ale na velkej zlej facebook, tak to ani omylem. Logika jak poď na mě z boku. O androidech ve vašich mobilech, kde máte se vším propojený celý váš život víc než na blbém fb, to vám určitě nevadí. Fakt k smíchu.
---------------------------------------------------------------
Omlouvám se zdejším pohlavářům, že jsem se trochu utrhl ze řetězu, neudržel se a musel jsem se tady tak vyblít. Už mě tito pozéři se*ou a musel jsem to ze sebe vyhodit ven :)
SOUHLASÍM!
Stačí si vyplnit falešné jméno, mít nula přátel, žádné info ani profilovku a jen si lajknout Serialzone a hlasovat. FB není žádná špionská služba, může od vás brát jen tolik informací, kolik do něj dáte.
Udělat tuhle soutěž na SZ by bylo pravděpodobně dost složité. A když má web FB stránku, proč ji víc nepropagovat, tím pádem samotné SZ, tímto způsobem?
_karel_ napsal(a):
Mají pravdu, Tamura, vopravdu se tady jen vyblili. Už to radši nedělaj, píšou totiž naprostý kraviny a někdo by si vo nich moh udělat nepěknej vobrázek.
ale jo, Tamura má pravdu. řada lidí tím vyjadřuje jen své pozérství, kdy ani nechápou, co to ten facebook je. už si však neuvědomují další věci kolem. brečet tady, že se nemohou zúčastnit hlasování, nemá opravdu žádný význam.
facebook je zároveň nástroj, jak něco rozšířit mezi lidi, je to reklama zdarma. pro web je to šance, jak přilákat další návštěvníky.
mít facebook neznamená jen to, že si tam někdo píše hloupé vzkazy a hraje hloupé hry. můžete tam sledovat i řadu svých oblíbených webů, obchodů, firem, kde budete snadno v centru dění, mít přehled, co se kolem nich děje (pokud jsou aktivní na facebooku a starají se o něj). další výhoda je, že člověka může snadno někdo najít z minulosti, ale přišel o kontakt na něj (pokud se tedy na facebooku nebojíte napsat své pravé jméno)
chápu, že si někdo nechce zřídit facebook z principu, že nechce, aby někdo vydělával na reklamách. ale stejné je to i s google mailem a svázáním s androidem, jak psal Tamura. tady ale lidé nemají prakticky jinou možnost...
jestli si někdo nechce založit facebook, fajn, jeho volba. ale tady v diskuzi to opravdu nikoho nezajímá. pro web jsou facebookové akce plus.
a teď k hlasování. dát do souboje Hru o trůny a Futuramu je zákeřné. hlasoval jsem pro Futuramu :)
příště by to možná nemusel být pavouk, mohlo by se hlasovat mezi 3-4 seriály a postoupily by dva. je škoda hned v úvodu zaříznout Futuramu (nebo Hru o trůny, ale to se počítám nestane). no ale co, něco z toho vyleze.
Toto je super napad :)
BuBBleS napsal(a):
ale jo, Tamura má pravdu. řada lidí tím vyjadřuje jen své pozérství, kdy ani nechápou, co to ten facebook je. už si však neuvědomují další věci kolem. brečet tady, že se nemohou zúčastnit hlasování, nemá opravdu žádný význam.
facebook je zároveň nástroj, jak něco rozšířit mezi lidi, je to reklama zdarma. pro web je to šance, jak přilákat další návštěvníky.
mít facebook neznamená jen to, že si tam někdo píše hloupé vzkazy a hraje hloupé hry. můžete tam sledovat i řadu svých oblíbených webů, obchodů, firem, kde budete snadno v centru dění, mít přehled, co se kolem nich děje (pokud jsou aktivní na facebooku a starají se o něj). další výhoda je, že člověka může snadno někdo najít z minulosti, ale přišel o kontakt na něj (pokud se tedy na facebooku nebojíte napsat své pravé jméno)
chápu, že si někdo nechce zřídit facebook z principu, že nechce, aby někdo vydělával na reklamách. ale stejné je to i s google mailem a svázáním s androidem, jak psal Tamura. tady ale lidé nemají prakticky jinou možnost...
jestli si někdo nechce založit facebook, fajn, jeho volba. ale tady v diskuzi to opravdu nikoho nezajímá. pro web jsou facebookové akce plus.
a teď k hlasování. dát do souboje Hru o trůny a Futuramu je zákeřné. hlasoval jsem pro Futuramu :)
příště by to možná nemusel být pavouk, mohlo by se hlasovat mezi 3-4 seriály a postoupily by dva. je škoda hned v úvodu zaříznout Futuramu (nebo Hru o trůny, ale to se počítám nestane). no ale co, něco z toho vyleze.
Abych nebyla obviněna, že to zatajuju a že to říkám jenom proto, že tajně jsem taky jedna z nich, tak přiznávám, že ho taky nemám, ale tohle píšu objektivně, jak to jenom jde. Obvykle beru, že nemít facebook je moje rozhodnutí, a pokud kvůli tomu něco nemůžu, můj problém. Ale zase k aktivitám na serialzone je třeba mít registraci tady, člověk to udělá, ale ještě se zas musí registrovat jinde, aby měl plný přístup ke všemu? To už mi není zrovna sympatické.
Tady se ta diskuze ale zvrtla...
Hele lidi podivejte, pokud nemuzete hrat, tak je to smutne, ale nenadavejte na SZ proboha. Vsichni redaktori se tady muzou predrit (takova ragelly mi prijde, musi mit obracec casu :D), abychom meli spoustu infa a zabavy. Zaroven tady ten web zije (uprimne netusim z ceho opravdu zije :D), ale aspon trochu z reklam, co se tu zobrazuji, tim padem je pro ne tady dulezita navstevnost. FB je online kanal, kde se daji lakat lidi a myslim, ze timto se to tam opravdu rozhybe a nebude to jen feed plny upozorneni na clanky. Je mozne, ze to diky tomu pritahne nove lidi na samotne SZ.
Nebudme sobecti a nestezujme si, ze se nemuzeme zucastnit jednoho procenta aktivit SZ a radsi se snazme tuhle skvelou komunitu serialovych fandu, co nejvice rozsirit :)
Safra, došel mi popcorn....
Facebook mám, ale tahle forma soutěže mi připadá jako značně nešťastná.
Děkuji za další zpříjemnění prosince. :)
Zatím 521 hlasů, to je náš nový rekord <3 Pardon, že to tak moc prožívám, ale na tom FB to u nás je vážně takové tiché, takže tohle je pro mě téměř nepředstavitelný úspěch :) Jinak mě mrzí, že ne všichni se můžou zapojit, ale jak už jsem psala výš, jen těžko by se to vytvářelo přímo tady na stránkách, na jaře spustíme 3. ročník SZ Awards, to je dost podobné :)
IcePrincess napsal(a):
Safra, došel mi popcorn....
Theeheeee ;)
Sice se hlasování nezúčastním, ale souboj to bude jistě fajn, tyhle věci mě baví sledovat... i když, jak už někdo psal, nejspíš to má jistý GoT :D
Mám fb, ale taky se mi to tkhle nelíbí :D Snad se tady někdy objeví něco podobného, rozsáhlejšího
IrmaVep napsal(a):
Theeheeee ;)
Sice se hlasování nezúčastním, ale souboj to bude jistě fajn, tyhle věci mě baví sledovat... i když, jak už někdo psal, nejspíš to má jistý GoT :D
tak dle rozložení seriálů to má GoT na levé straně jisté. podle mě ho ohrozit mohla jedině ta Futurama. na pravé se pak utká těžko říct s čím, tam to bude zajímavé. asi s TBBT, to má nejvíc hodnocení a pořád to celkem frčí. na druhou stranu proti Dexterovi nevím, já půjdu do toho Dextera. vcelku dobře vybrané dvojice.
Dúfam, že to GoT nevyhrá :D Vidím tam minimálne jedného adepta, ktorý by ho mohol poraziť. Tak snáď sa podarí :D
#nenechajmeVyhratGoT
parádní nápad
Tak snad se tady na SZ nakonec dozvíme alespoň výsledky ne? :)))
Může mi, prosím, vedení SZ nějak rozumně vysvětlit, proč je tato soutěž jenom na infantilním Fb? Děkuji.
PitrsM napsal(a):
Může mi, prosím, vedení SZ nějak rozumně vysvětlit, proč je tato soutěž jenom na infantilním Fb? Děkuji.
Důvodů je víc. Kromě jiného je na to na Facebooku hotová infrastruktura, zároveň hlasování vidí přátelé hlasujícího a o SerialZone se tak mohou dozvědět lidé, kteří web zatím neznají. Stejně tak by bylo dost pracné a složité podobné funkce programovat sem. Chápeme, že pro ty, kteří tam nemají účet, to může být frustrující, nicméně jsme se už dááávno naučili, že všem se nikdy zavděčit nedokážeme :) Takže věřím, že tohle rozhodnutí budete chápat :)
megawir napsal(a):
Důvodů je víc. Kromě jiného je na to na Facebooku hotová infrastruktura, zároveň hlasování vidí přátelé hlasujícího a o SerialZone se tak mohou dozvědět lidé, kteří web zatím neznají. Stejně tak by bylo dost pracné a složité podobné funkce programovat sem. Chápeme, že pro ty, kteří tam nemají účet, to může být frustrující, nicméně jsme se už dááávno naučili, že všem se nikdy zavděčit nedokážeme :) Takže věřím, že tohle rozhodnutí budete chápat :)
Škoda, nicméně děkuji za odpověď.
Tak tady pro všechny nefacebookové zájemce :) Průběh, jednotlivé výsledky a vítěz :)
nipandelm napsal(a):
Silná nespokojenost :-D
Většina si zvolila, no :D
nipandelm napsal(a):
Já vím, s tím nic nenadělám. Jen jsem měla potřebu si ulevit. :-D
A jak to mělo vypadat? :D