Diskuze k článku Hlasovací ankety: Zábava na Facebooku
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 11. 2016 / 16:30:41 (před 7 roky)
off

Hlasování na FB mě hodně baví,je to sranda.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 11. 2016 / 16:34:16 (před 7 roky)
off

Bože, ten pablb Damon je snad všude, jak já jsem na něj alergická. Ale zbytek upírků jsou mé top postavy.
Ale jsem ráda, že jsme uhájili tým Jess.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
blackdarkness
30. 11. 2016 / 16:52:13 (před 7 roky)
off

je to super, díky za tyhle "soutěže"

IcePrincess napsal(a):

Bože, ten pablb Damon je snad všude, jak já jsem na něj alergická. Ale zbytek upírků jsou mé top postavy.

aaa souhlasím :D

blackdarkness
Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 11. 2016 / 17:07:55 (před 7 roky)
off

myslím, že tady to hlasování na fb je rozhodně skvělé! :)...přece jen když sdílíte články, tak obvykle jsem ráda za upozornění a jdu si to přečíst, než že bych na fb nějak reagovala...tohle je rozhodně super oživení a taky zajímavé vždy sledovat, kdo je teda větším oblíbencem - i když občas je vážně těžké se rozhodnout :)

NikiV
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 11. 2016 / 17:30:31 (před 7 roky)
off

Výborný nápad :) Osobně jsem s výsledky spokojená,jen kopu za tým Logan.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 11. 2016 / 18:13:08 (před 7 roky)
off

Chjo.. Už i na SZ je "povinnost" mít facebook... Smutný

veva8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 11. 2016 / 18:20:08 (před 7 roky)
off
foruska napsal(a):

Souhlasím , taky ho nemám.

Tisíc lidí, tisíc chutí
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 11. 2016 / 18:59:43 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Haha :D úplný súhlas. U mňa by to vyhral Angel a Spike.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 11. 2016 / 19:00:55 (před 7 roky)
off
foruska napsal(a):

Nie je to povinnoosť, ale len možnosť. Myslím si, že serialzone toho ponúka dosť aj na svojej stránke. No nakoľko majú zrejme dostatočnú fanúšikovskú základňu na FB, tak to využili a potešili takto svojich facebooových fanúšikov.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Římanka
30. 11. 2016 / 19:18:43 (před 7 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Haha :D úplný súhlas. U mňa by to vyhral Angel a Spike.

Taky, taky, nebo Eric, Bill, Stefan. Všichni jsou moji oblíbenci, jen né tenhle vocas. Ale je to jen FB zábava, tak to beru s nadhledem.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 11. 2016 / 19:46:22 (před 7 roky)
off
foruska napsal(a):

V čem vidíš nějakou povinnost? Neřeknu, kdyby bylo přihlášení na serialzone podmíněno účtem na facebooku, ale tohle je jen taková lehce soutěžní "blbinka" (moc pardon), bez které, krom trochy zábavy a sledování, kdo z oblíbenců vyhraje, o nic nepřijdeš.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 11. 2016 / 19:47:01 (před 7 roky)
off
foruska napsal(a):

Je to jen jiná forma zábavy, která se přímo tady na stránkách nedá udělat, tedy minimálně ne tak jednoduše :)

Orbitka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 11. 2016 / 20:51:09 (před 7 roky)
off

Super, díky za přehled :) Nejsem spokojená s Damonem (třeba vedle Erica je to takový zakrslý chrastítko), preferuju Logana před Jessem a nej cynik je pro mě Bernard Black :) Jsem zvědavá, co si pro nás připravíte příště :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 12. 2016 / 07:25:26 (před 7 roky)
off

To jsem úplně přehlídla, že se děje. :( :D

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 12. 2016 / 14:53:58 (před 7 roky)
off

Nechdim xasto na FB, tak ani neviem ze to tam fici...

kaccci
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 12. 2016 / 23:54:43 (před 7 roky)
off

Hlasování bylo fajn a občas to bylo opravdu velký dilema :) Ale i přes to velký díky všem co se podílejí na tvorbě!

foruska
2. 12. 2016 / 16:05:59 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

V čem vidíš nějakou povinnost? Neřeknu, kdyby bylo přihlášení na serialzone podmíněno účtem na facebooku, ale tohle je jen taková lehce soutěžní "blbinka" (moc pardon), bez které, krom trochy zábavy a sledování, kdo z oblíbenců vyhraje, o nic nepřijdeš.

Proto byla povinnost v uvozovkách. Jen jsem si posteskla, že přijdu o "trochu zábavy a sledování, kdo z oblíbenců vyhraje".

Drunk_Queen
2. 12. 2016 / 18:10:55 (před 7 roky)
off
foruska napsal(a):

Proto byla povinnost v uvozovkách. Jen jsem si posteskla, že přijdu o "trochu zábavy a sledování, kdo z oblíbenců vyhraje".

Nikdo nikoho do ničeho nenutí, nechápu, kde je problém. Už to psal někdo jiný u jiného článku, ale pokud člověk o tu zábavu a sledování nechce přijít, tak ať se tam registruje. Být i tohle tady, tak je tu neskutečný bordel, a snad se dá chápat, že se serialzone chce šířit dál, a na to jsou sociální sítě prostě dobré. A pokud se registrace z nějakého paranoidního důvodu bojíte, nebo si chcete připadat hrozně hipstersky (nebo jak se tomu říká), tak to aspoň necpěte ostatním a nestěžujte si, jak si místní šéfové a redaktoři dovolují vymýšlet něco, k čemu (pro vás) není tak pohodlný přístup. Za a) to těmhle kreativním lidem musí být líto a za b) by se na to jednou mohli vybodnout. Vím, že jsem teď dost zlá, pardon, ale už mám prostě pocit, že u těch dvou článků bylo takových komentářů xkrát víc, než by bylo vhodné.

foruska
2. 12. 2016 / 18:38:59 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Nikdo nikoho do ničeho nenutí, nechápu, kde je problém. Už to psal někdo jiný u jiného článku, ale pokud člověk o tu zábavu a sledování nechce přijít, tak ať se tam registruje. Být i tohle tady, tak je tu neskutečný bordel, a snad se dá chápat, že se serialzone chce šířit dál, a na to jsou sociální sítě prostě dobré. A pokud se registrace z nějakého paranoidního důvodu bojíte, nebo si chcete připadat hrozně hipstersky (nebo jak se tomu říká), tak to aspoň necpěte ostatním a nestěžujte si, jak si místní šéfové a redaktoři dovolují vymýšlet něco, k čemu (pro vás) není tak pohodlný přístup. Za a) to těmhle kreativním lidem musí být líto a za b) by se na to jednou mohli vybodnout. Vím, že jsem teď dost zlá, pardon, ale už mám prostě pocit, že u těch dvou článků bylo takových komentářů xkrát víc, než by bylo vhodné.

Chápu, že jsi zlá. Neměla jsem tušení co způsobí jedna myšlenka napsaná do komentu. Věř mi, že můj cíl vážně nebyl někoho naštvat, rozzlobit a už vůbec znehodnotit něčí nápad a práci. Určitě se mi líbí, že to SZ může přilákat nový lidi. Moje postavení k FB je moje věc a už to tu nebudu předkládat. Jak jsem psala, bylo to postesknutí, protože spousta webů, který fungovaly nezávisle na FB se mění v otroky sociálních sítí. Jen jsem nechtěla, aby to tak tady taky dopadlo, tak jsem napsala že je to z mýho pohledu smutný. Nic víc. Prostě vyjádření mýho názoru.

Drunk_Queen
2. 12. 2016 / 19:43:16 (před 7 roky)
off
foruska napsal(a):

Chápu, že jsi zlá. Neměla jsem tušení co způsobí jedna myšlenka napsaná do komentu. Věř mi, že můj cíl vážně nebyl někoho naštvat, rozzlobit a už vůbec znehodnotit něčí nápad a práci. Určitě se mi líbí, že to SZ může přilákat nový lidi. Moje postavení k FB je moje věc a už to tu nebudu předkládat. Jak jsem psala, bylo to postesknutí, protože spousta webů, který fungovaly nezávisle na FB se mění v otroky sociálních sítí. Jen jsem nechtěla, aby to tak tady taky dopadlo, tak jsem napsala že je to z mýho pohledu smutný. Nic víc. Prostě vyjádření mýho názoru.

Nejde o tvou myšlenku, myslela jsem to hodně obecně. Prostě jenom že mě mrzí, že se tu víc jak deset lidí vyjádřilo, jak je hrozné, že je to zrovna na facebooku. A pokud tu jsi častěji, jistě chápeš, že deset komentářů je tu docela dost.

foruska
2. 12. 2016 / 20:11:04 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Nejde o tvou myšlenku, myslela jsem to hodně obecně. Prostě jenom že mě mrzí, že se tu víc jak deset lidí vyjádřilo, jak je hrozné, že je to zrovna na facebooku. A pokud tu jsi častěji, jistě chápeš, že deset komentářů je tu docela dost.

Jsem tu denně a úplně chápu jak určitý komenty můžou lézt krkem. Já jsem si ale víc všimla, že lidi nápad chválí, jen to omezení na fb (který megawir racionálně vysvětlil) některý lidi štve, někoho to mrzí. Možná jsem velkej optimista, ale doufám, že tyhle "vášnivý" debaty tvůrce povzbudí k pokračování v takových nápadech a třeba jednou, možná v nějaký odlehčený formě bude hlasování možný i tady na SZ. A možná ne, to je jejich plný právo:) Víc mě štve, jak jsou na sebe lidi hnusný pro vyjádření postoje nebo názoru, podle mě jde všechno řešit slušně.