Seriály z lékařského prostředí moc nemusím, ale tohle si teda ujít nenechám (hlavně kvůli hereckému obsazení). :-)
to já zase doktorský můžu... k tomu Michael Shanks a není co řešit :D
Mě doktorský nevadí :)) House sem milovala :D Na tenhle seriál čekám a těším se strašně dlouho tak doufám že bude skvělý. Už jenom kvůli Erice a Danielovi :))
určite skúsim =D
Docela se těším na pilot, tak uvidíme, co z toho vyleze ;)
Mimochodem zítra se snad můžete těšit na titulky k pilotu (když to stihnu :D).
Už se těším, zítra už to bude :)
Tak se zítra těším, jsem na to zvědavá :) Podle popisu a traileru mě to docela zaujalo, tak uvidím, jak na tom bude celý díl.
Taky se na to chystám, zatím to vypadá, že se mi to bude líbit. :)
Pevně věřím, že tohle bude další skvělý seriál. Za čekání bude zítra odměna :)
Potom, co jsem si přečetla tento článek chci rozhodně tento seriál vidět :)
Že bych se taky podívala... článek mě zaujal, tak do toho asi půjdu :)
Pořád nevím, co od toho čekat. Myslím, že to stojí na dost vratké stoličce mezi úžasností a těžkým stereotypem. Šanci tomu určitě dám a jsem strašně zvědavá, co z toho vypadne.
haroska napsal(a):
Pořád nevím, co od toho čekat. Myslím, že to stojí na dost vratké stoličce mezi úžasností a těžkým stereotypem. Šanci tomu určitě dám a jsem strašně zvědavá, co z toho vypadne.
Zrovna kvůli tobě by jsem si přála aby se ten seriál povedl :)
HorovaMilada@email.cz napsal(a):
Zrovna kvůli tobě by jsem si přála aby se ten seriál povedl :)
A proč kvůli mě?:))))
haroska napsal(a):
A proč kvůli mě?:))))
Protože tomu moc nevěříš, proto :D
HorovaMilada@email.cz napsal(a):
Protože tomu moc nevěříš, proto :D
Ahááá :) Ale tak když budu zklamaná tak to taky přežiju, stejně jsem si toho i na to léto nabalila nějak moc :)
haroska napsal(a):
Ahááá :) Ale tak když budu zklamaná tak to taky přežiju, stejně jsem si toho i na to léto nabalila nějak moc :)
Já myslela, že napíšeš...stejně jsem si to myslela :D
Vypadá to opravdu zajímavě! Už se těším :-)
Na toto sa veľmi teším. Duchovia, k tomu dobré herecké obsadenie (hlavne Daniel!), celkovo to vyzerá veľmi zaujímavo. Teším sa na to, hneď ako budú titulky si to pozriem.
Pozrel už niekto úvodný diel? Stojí to za to? LEbo nemám ja čas teraz veľmi pozerať filmy či seriály no chcel by som "uploadovať" tento seriál.
castelL napsal(a):
Pozrel už niekto úvodný diel? Stojí to za to? LEbo nemám ja čas teraz veľmi pozerať filmy či seriály no chcel by som "uploadovať" tento seriál.
Mně se to líbilo, rozhodně budu koukat dál, lékařský seriály mám ráda, takže u mě není co řešit. Ale záleží asi na každým, co se mu líbí. :)
Gabik.029 napsal(a):
Mně se to líbilo, rozhodně budu koukat dál, lékařský seriály mám ráda, takže u mě není co řešit. Ale záleží asi na každým, co se mu líbí. :)
Mě to naopak moc nezaujalo, ale asi tomu ještě dám šanci kvůli Danielovi :D
Zatím jsem nestačila zkouknout. Hned jak bude čas tak se na to vrhnu.
No, myslim, že to mohlo být lepší, ale řekla bych, že se to ještě rozjede víc, byl to prostě takovej úvod.
Mě to teda dost zklamalo...:(
channina napsal(a):
Mě to teda dost zklamalo...:(
Taky jsem čekala víc, ale třeba se to ještě rozjede.
Tak mně to chvílema přišlo chaotické, ale to je spíš tím, že tohle je takový "hrubý" úvod. Věřím, že se to rozjede, ale rozhodně to není nejhorší.
Já jsem teda na ten seriál čekala strašně dlouho a jsem ráda, že jsem se dočkala. Mě se příběh i seriál zatím líbí, ale co já vím, možná jsem jenom dost ovlivněná hereckým obsazením. Holt Michael Shanks je Michael Shanks :)
Pozrel som si to teda a vyzerá to celkom fajn, uvidím čo bude dalej.
Uvidíme čo s toho bude.
Čekala jsem trošku víc, každopádně že bych se vyloženě nudila, to zase říct nemůžu. Dokud tam bude Daniel Gillies, tak Saving Hope sledovat budu. Určitě se to ještě rozjede.
První díl nebyl špatný, uvidíme jak se to bude vyvíjet dále...
Tak jsem to shlédla. No, čekala jsem, že to bude něco trochu jiného. Asi zkusím ještě jeden díl, třeba se to trochu rozjede. Pokud ne, tak asi nic sledovat nebudu.
Tak na tento seriál se velice těším. Doufám, že mě nezklame.