Diskuze k článku Seriálové osudy: Luke Cage
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
4. 12. 2016 / 20:41:04 (před 7 roky)
off

Osobně jsem se po pilotu nedokopal k dalším dílům a ani to nemám v plánu.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 12. 2016 / 21:31:52 (před 7 roky)
off

Zatím nejmíň zajímavý z té první trojice vysílaných, ale nemám vůbec problém s další sérií :)

Romix
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 12. 2016 / 21:53:50 (před 7 roky)
off

Daredevil skvělý, Jessica Jones úžasná, ale Luke mě po nějakém třetím díle přestal zajímat, nebaví mě to a nejspíš to dokoukám jen z povinnosti, abych se pak v něčem neztratila. Doufala jsem, že to neprodlouží, ale tak, já jsem to čekala, vzhledem k tomu, že bylo zřejmé, kterou menšinu chce seriál zaujmout a bylo mi jasné, že oni na to prostě koukat budou.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 12. 2016 / 21:54:30
Stývn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 12. 2016 / 21:54:15 (před 7 roky)
off

Radši bych vyslal do světa Iron Fista a pak bych je spojil do Power-man and Iron Fist, což by bylo jako druhá řada pro oba.

funik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 12. 2016 / 21:54:58 (před 7 roky)
off

No sakra ešte som nanabral tolko síl aby som sa prinútil dopozerať prvu seriu toho nudneho utrpenia a oni tomu daju druhu seriu. Asi nemali na vyber, lebo keby to zrušili tak si viem predstaviť, že by u slniečkarskych aktivistou boli okamžite za náckou, antisemitu, xenofobou, rasistov a bohvie čo ešte. Druhu seriu asi vynechám defenders nedefenders.

pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 12. 2016 / 22:28:28 (před 7 roky)
off

Zase tak nudné to nebylo, doplnily se nějaké vazby k ostatním seriálům. Celé to bude provázané i historií, původně jsem se bál, že se ti čtyři jen potkají a začnou spolu bojovat, to by teprve byla nuda. Seriál je prostě zase v něčem jiný. Tak nějak mi to od Netflixu vyhovuje. Jo a je to zatím jediná Marvelovka, kde padouch přežil a byl na konci vylepšený.

Sláma u kravína!
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 12. 2016 / 23:39:21 (před 7 roky)
off

já sem v půlce série už nějaký pátek :D hrozná nuda, ty prázdný pohledy a pomalé černé namachrované kecy tomu prostě hrozně škodí

Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 12. 2016 / 08:13:33 (před 7 roky)
off

Na úroveň Daredevila ani JJ se ani zdaleka nedostal, Luke prostě nebyl takovým tahounem jako v předchozích marvelovkách od Netflixu, navíc ani záporáci mě taky nepřesvědčili. Na druhou serii se určitě podívám přestože jsem tak trochu doufal ve zrušení.

shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 12. 2016 / 08:24:30 (před 7 roky)
off

[citace=lukascoolarik]Osobně jsem se po pilotu nedokopal k dalším dílům a ani to nemám v plánu.[/citac
Jsem na tom uplne stejne.

Athronitas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 12. 2016 / 08:53:38 (před 7 roky)
off

To som ani nevedel, že má Luke Cage také zlé ohlasy. Možno ma ukameňujete ale po pár dieloch ma viac chytil Luke Cage než Jessica Jones. Neviem či to nebude tým že som Jessicu začal sledovať až potom.

štelér
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
5. 12. 2016 / 11:41:40 (před 7 roky)
off

Docela zklamání,čekal jsem od toho seriálu víc,ale nebylo čím by mně chytil.Dokoukal jsem ho,ale vím,že do druhé řady bych se pustil pouze z nejvyšší nouze.

štelér
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
5. 12. 2016 / 12:31:38 (před 7 roky)
off

Nejsem překvapen, Netflix prostě neruší a s Marvelem (i Lukem) má ještě plány, takže jsem vážně neprodloužení nečekal. Speciálně ne po závěru série :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 12. 2016 / 12:50:00 (před 7 roky)
off

JJ, Netflix toho rusi malo..

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
6. 12. 2016 / 23:23:27 (před 7 roky)
off

Lukea jsem ještě neviděl, ale prodloužení jsem automaticky očekával podle jeho "kamarádů". Spíš mě překvapuje, že nemá až tak kladné recenze. Doteď jsem byl v domnění, že na co Netflix sáhne (a ještě ve spojení s Marvelem), to se ve zlato promění...

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
7. 12. 2016 / 08:07:07 (před 7 roky)
off

k tomuhle se asi nedostanu.

arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
15. 12. 2016 / 22:58:05 (před 7 roky)
off

No rozhodně bych neplakal, kdyby ho neprodloužili, první série je hodně uspávací.