Nemělo Quantico minulý týden zimní finále? Pokud vím, tak nový díl včera/dnes neběžel.
Pohádka je na tom každopádně proti ostatním celkem dobře. :D
lukascoolarik napsal(a):
Nemělo Quantico minulý týden zimní finále? Pokud vím, tak nový díl včera/dnes neběžel.
Jo, pardon, to druhé číslo je druhá hodina Secrets and Lies (včera jely dva díly).
Myslite si ze Once dostane 7.seriu ? :(
Henry812 napsal(a):
Myslite si ze Once dostane 7.seriu ? :(
Podle mě jo, ale definitivně poslední.
Snad ještě sedmou sérii dostanou, to je takové hezké pohádkové číslo...
OUAT je už na 6. sérii? :O Já myslel že tak na třetí :D To jsem nečekal že to lidi tak baví, mě se zdálo že to bylo skoro zrušené někdy po druhé řadě.
OUAT je docela fajn, nedivím se, že už má tolik sérií....ale myslím si, že 7 sérií by mohlo být tak akorát.
I kdyby OUaT mělo 10 sérií, tak by mě to bavilo, ačkoliv pětka byla slabší, šestka už chytá druhý dech, tak snad OUaT vydrží, co nejdéle to půjde.
Mne sa to vobec nepacilo , toho maleho synatora zavesit za .... do prievanu, zasluzil by si na drzku. A krasa je relativny pojem ja viem ale to co oni prezentuju pod kraskami tak no neviem ale na ulici stretavak krajsie dievcata(zeny). A celkova nelogickost .. Takze Once som sa donutil dopozerat prvu seriu a tak som sa nenudil ani pri Jednoduchej Marii.
Možná už bude poslední série bylo by to lepší at to nepokazí.
Finální čísla: V ratingu nedošlo k žádným změnám.