no já měla lacyho ráda už v better with you, takže pro mě rozhodně zklamání a věc mluvící v neprospěch seriálu na mé straně. ze všech seriálů pro mě byl totiž herecky jediné lákadlo. newton z himym vyloženě nesnáším a foleyho jsem viděla ve více rolích a jen ve vřískotu jsem proti němu nic neměla.
Tak já jsem docela zklamaná, protože Jak Lacy pro mě byl nejoblíbenější postava v Better With You.... a těšila jsem se na něj. Ještě můžou přeobsadit ty zbylé dva a fakt se seriálem "končím".. nevím, co to mají teď za móresy:/ Ale tak třebas bude ten nový herec fajn nu...
Taky se mi to moc nelíbí.. nevím, tento mi přijde z fotky hrozně nesympatický :D Ale seriálu se nevzdávám, ten trailer byl super :)
No mě tenhle zubatej týpek taky moc sympatickej neni..ale třeba nebude špatnej. :)
under.demonic.possession napsal(a):
No mě tenhle zubatej týpek taky moc sympatickej neni..ale třeba nebude špatnej. :)
Přesně, takovej bezďáček trošku :) Ale zas když s ním byli spokojení, tak snad vědí, co dělají. Trailer byl geniální skoro, tak se na to i tak budu těšit :)
ragelly napsal(a):
Taky se mi to moc nelíbí.. nevím, tento mi přijde z fotky hrozně nesympatický :D Ale seriálu se nevzdávám, ten trailer byl super :)
presne,taký pološialený vyzerá
Víc by se mi líbilo, kdyby přeobsadili někoho jinýho :D Já jí prostě nějak nemůžu přijít na chut :D
Lucius napsal(a):
Víc by se mi líbilo, kdyby přeobsadili někoho jinýho :D Já jí prostě nějak nemůžu přijít na chut :D
Na Becki mi nešahej!!!!! :D
Lucius napsal(a):
cítím s tebou.
ragelly napsal(a):
Na Becki mi nešahej!!!!! :D
Viď? Vždyť je úplně božííí!:)