Westworld mě dostal, byť jsem to tak trošku tušil. Ale HTGAWM byl totální šok, tohle by mě prostě nenapadlo.
Scéna z Westworld úplne top.. ale tam je to už klasika si myslím.
K Luciferovi.. z tejto série sa ťažko vyberajú najlepšie scény, bolo ich tam fakt strašne moc (Maze a Trixie na Halloween - to bolo také milé) narozdiel od 1. série, kde by som vypichol akurát tak spálenie Luciferových krídiel a záverečnú scénu série "Mamka utekla z pekla" :)
Je to asi netradiční volba, ale na mě po roce a půl čekání nejvíc zapůsobila úvodní scéna Grand Touru. Při shledání třech mustangů mi vyhrkly slzy a dojetím jsem brečela i během úvodní představovačky, takže nemůžu jinak :D.
Zvrat v htgawm byl skvely, ten Wes tam popravde na reakci Annalise nejvic zapadal, ale i tak teda klobouk dolu ze meli koule tam opravdu zabit nekoho relevantniho (a ne to nejak obejit vedlejsi postavou nebo neco), neverila jsem, ze se odvazi :D. Na druhou stranu je to shondaland, lidi co sleduji greys by uz mohli byt zvykli :D Jinak osobne jsem Wese nemusela od zacatku, ale nakonec mi ho bylo i lito.
Lucifer - vali s kazdou epizodou, nasmeju se u toho vic nez u kdejakeho sitcomu :) (a jeste to tam ma dramaticke storyline k tomu :))
Westworld má víc šokových, tam nevím, kterou bych vybrala. Ale ano, zrovna odhalení Bernarda je v žebříčku vysoko. :)
A za zvrat HTGAWM jsem osobně hrozně ráda. Já teda Wese nemusela od začátku a taky jsem doufala, že to nebude můj milovaný Frank (i když bez vlasů a vousů trochu spadl :( ). Za tohle rozhodně tleskám, protože převezli snad každého fanouška.
Drunk_Queen napsal(a):
Je to asi netradiční volba, ale na mě po roce a půl čekání nejvíc zapůsobila úvodní scéna Grand Touru. Při shledání třech mustangů mi vyhrkly slzy a dojetím jsem brečela i během úvodní představovačky, takže nemůžu jinak :D.
Taky jsem doufala, ze se ve vyberu tato scena objevi. Byla naprosto skvela.
shakespeare napsal(a):
Taky jsem doufala, ze se ve vyberu tato scena objevi. Byla naprosto skvela.
Výběry jsou přece jen podle toho, co kdo z redaktorů tvořících článek sleduje. Ale díky za podporu, už jsem myslela, že jsem blázen! :D
Drunk_Queen napsal(a):
Bože! Ako som na GT mohol zabudnúť? Jo, úvodný scéna bola proste geniááááálna :) Plus keď sa v 2. epizóde hrali na vojakov.. pri tých scénach som chytal kŕče do brucha a takmer som to neprežil :D
Tak u mňa tento mesiac vyhráva Wes, lebo patrím k tej skupine, ktorá ho mala rada. Takže som bol veľmi smutný, keď to nakoniec predsa bol on, ale nie prekvapený, lebo moje obľúbené postavy tradične zabíjajú (Gábika by vedela rozprávať :D), preto bol na prvom mieste u mňa, že tam bude a bol som šokovaný, keď ho vyškrtli, ale dlhé trvanie to teda nemalo.
Ale Westworld teda kvalitne sekunduje, budúci mesiaca má prakticky zaručenú ďalšiu scénku mesiaca, že pajky? :D Budeš mať ťažký výber z finále 1.série, ktoré som práve videl, nezávidím ti :D
No a Lucifer mal podľa mňa lepšie odhalenie v 10 epke, kde bola odhalená "identita" Chloe, aj keď netušíme čo presne vlastne je "zázrak"? :D
24ron24 napsal(a):
Ale Westworld teda kvalitne sekunduje, budúci mesiaca má prakticky zaručenú ďalšiu scénku mesiaca, že pajky? :D Budeš mať ťažký výber z finále 1.série, ktoré som práve videl, nezávidím ti :D
Ano, ano. Ale myslím, že už mám svého favorita :)
Proč se ta scéna Gilmorek jmenuje "hádka ve vězení"? Není to chybka?
Souhlasím se scénou z Lucifera, podkreslená navíc dokonalou hudbou ve mně zanechala hluboké pocity a scénu jsem si již několikrát přehrála, stejně jako závěrečnou scénu z podzimního finále. Tato série je hodně povedená. Ještě bych přidala závěr Quantica 2x08 - odhalení Ryana, to pro mě bylo šokující, i když jsem se toho obávala.
Tahle série Lucifera je fakt boží.. Už minulou jsem hltala, ale tohle se nedá popsat, vždycky se nemůžu dočkat, co zase Lucík provede a prohlásí.. Ale tahle scéna, která je ve vývěru, mě hodně dostala.
GG- sice děj naprd, ale pár scén bylo dobrý, já bych vypíchla svatbu Luka a Lorelai. Konečně!
HTGAWM-Tahle scéna mě dostala, i ten hudební podkres a skvělé herecké výkony k tomu značnou měrou přidali,že jsem tu scénu probrečela. U postavy, kteou mi zhnusily a chtěla jsem, aby tam byla, ale přesto jsem to prořvala.
Lucík-Vázně těžko vybrat v tomhle seriálu bylo dost scén, které se dali vybrat ať už Lucíkovo odhalení se Lindě, Maze a Trixie a jejich Halloween, Tanec Lucíka a Chloe
Za mě byly nejlepší rozhodně scéna z How to Get Away. Vždycky si slíbím, že už se nenechám nachytat a vždycky mě dostanou :D
pre mňa jednoznačne Lucifer scéna, keď hrál na klavirí Metallicu - The Unforgiven.
https://www.youtube.com/watch?v=rFZkiSKskKE - ten jeho bezduchý výraz v tvári je TOP
jaký má Chloe původ? už jsem pár dílů neviděl tak jsem trochu pozadu
Mehal napsal(a):
jaký má Chloe původ? už jsem pár dílů neviděl tak jsem trochu pozadu
Luciferův brácha byl poslán přes XX lety na Zemi, aby požehnal páru, který nemohl mít dítě. Bum, měli dítě a to byla Chloe. Takže je považovaná za zázrak nebo tak něco.
Gilmorky mě dostávají a ten konec.....co to je?Ach jo.
Teraz ma tak napadla jedna skvelá scénka z Lucifera :D Bolo to v epizóde, keď Chloe žiarlila na Ellu.. a Ella je proste skvelá :D
odkaz
Drunk_Queen napsal(a):
Výběry jsou přece jen podle toho, co kdo z redaktorů tvořících článek sleduje. Ale díky za podporu, už jsem myslela, že jsem blázen! :D
Neboj, nejsi v tom sama. Taky se nejvic tesim na patek.
no ja som vo Westworlde zatial po tretej casti a celkom ma to chytlo, tak som zvedavý čo to je za scénu. :)
Na Modern Family koukám několik let a i přesto mě tento seriál pořád dokáže rozesmát. Nicméně za listopad se mi do paměti nejvíce vryla scéna, která vůbec vtipná nebyla. Jedná se o scénu z epizody 8x07, kdy Joe prosí Jaye, aby nekouřil. Nejedná se o žádnou epickou scénu, ale v momentě, kdy jsem ji viděla, mě naprosto dostala.
Zajímavé, chtěl jsem se podívat na How to get away with murder až bude venku celá série. To se změnilo ve chvíli, kdy jsem klikl na článek a viděl Wesovu fotku. Nicméně během sledování první poloviny série jsem se nějak dokázal přesvědčit, že jsem viděl blbě a na stole ležel Nate, takže ten konec byl stejně šokující :D
U The Young Pope jsem skončil právě šestého dílu. A pro tuhle skvělou scénu se ho hodlám i dokoukat.
Opožděně koukám na Scream Queens 2x07 a scéna/rozhovor s rukou dr. Brocka Holta je naprosto úžasná... Emmy Johnu Stamosovi.