Ach.. :( Mrzí ma to kvôli tomu, že mi končia takmer všetky special seriály, ktoré som sledovala už dlhšie.. :( Budem musieť dúfať v nejaké dobré novinky, ktoré sa u mňa opäť uchytia na niekoľko rokov.. :(
A myslím si, že aj keď seriál začínal s tématikou "love triangle", časom to už prirodzene prešlo do úzadia a práve tým si u mňa seriál zvýšil kvalitu- pretože to bolo hlavne o Mary, o histórii a celá zápletka bola zrazu hlbšia.. Dúfam jedine v to, že pri oznámení vopred sa dočkáme poriadneho ukončenia.. :(
Tak tohle už se dalo docela čekat a nedivil bych se kdyby byla ta poslední série ještě zkrácená. Hlavně doufám, že to nějak pořádně uzavřou. Doba větší slávy tohoto seriálu už je dávno pryč a rozhodně se nevrátí. Hlavně CW už má jiné a lepší seriály. Jinak to však úplně zlý seriál nebyl, ale ani žádný megahit to nebyl.
no tohle, :o to se rozhodli my zrušit skoro všechny seriály! už se fakt rozbrečím :D :D tak snad něco vymyslí :D
No vzhledem k tomu, že skoro všechny původní postavy zmizeli nebo umřeli, tak mi to zas tak nevadí. :D
No tohle se mi teda moc nelíbí :( V červnu jsem sjela všechny tři série najednou v pár dnech a docela mě to nadchlo! Ale je pravda, že když vyšla zpráva, že Torrance Coombs už v seriálu nebude tak mě to dost mrzelo. Tak aspoň, že bez něj bude jen jedna série. Doufám, že tomu dají nějaký pořádný konec! :D
Tak to mě mrzí, ale říkala jsem si jak budou pokračovat.Těším se na poslední sérii .o)
Jejeje,to mě hodně mrzí :(
Zdá se mi to, nebo se CW rozhodlo nadobro skoncovat se seriály, které s ratingem vždycky přežily jen zázrakem, jak TVD, tak BatB a jim podobní? Holt už končí jedna éra, smutné, ale ani jeden z těchto seriálu už nemá, co nabídnout. Reign už dlouho nesleduji, ale snad někdy se rozhodnu sjet si maratonem všechny epizody.
CW bylo loni milosrdné... je jasné, že půjde pod kudlu vícero seriálů... Jen doufám, že mě to nebude moc bolet...
Tak snad aspoň napíšou smysluplný konec. A hlavně doufám, že na CW připraví kvalitní novinky na podzim, když tolik seriálů končí a letošní novinky se zatím moc nechytly.
Já tipuju na CW ještě konec Crazy-Ex. Letošní novinky podle mě ještě dostanou šanci (větší šanci má asi No Tomorrow, které by vpodstatě mohlo nahradit Crazy-Ex), protože CW nebude rušit tolik seriálů. Stačí už TVD, BatB, Reign, plus snad ta Crazy-Ex. TO myslím ještě neukončí, ti ještě 5. závěrečnou sérii podle mě dostanou. A zbytek seriálů určitě dostane zelenou do dalšího roku.
Potom, co mi zničili Lolu a Narcisse, ať si to jde klidně pod kytičky :-D Mrzí mě to snad jen kvůli lidem, kteří na to ještě budou koukat. Akorát by mě zajímalo, to chtějí během 16 epizod (jestli se s tím číslem nepletu) prolétnout celý zbytek života Mary? To teda mají co dělat.
Nevadí,protože už mě to dávno nebaví.
Správu o odchode Torranca som nezachytila takže so plánovala to aspoň kvôli nemu pozerať, ale teraz to už fakt nemá zmysel. Možno niekedy v budúcnosti si pozriem ak to dopadlo, ale momentálne ma tam už nič neláka. A mám pocit, že v posledných dieloch to už preháňali scenáristi, akobyto už písali nasilu.
Ivy napsal(a):
No vzhledem k tomu, že skoro všechny původní postavy zmizeli nebo umřeli, tak mi to zas tak nevadí. :D
Mam na to stejny nazor. To zruseni se dalo cekat.
Já si jen nedokážu představit, v jakém momentě to skončí. Pro konec historického seriálu to chce něco velkého. Jenže končit to její smrtí, tak tu poslední řadu změní v pořádnou rychlovku...
ševča napsal(a):
Já si jen nedokážu představit, v jakém momentě to skončí. Pro konec historického seriálu to chce něco velkého. Jenže končit to její smrtí, tak tu poslední řadu změní v pořádnou rychlovku...
No právě, že podle fotek z natáčení to vypadá, že to skončí popravou Mary. Takže si moc nedokážu představit, jak to pojmou, to budou skákat co dva, tři díly o několik let dopředu? Vůbec si to nedokážu představit.
Patty napsal(a):
No právě, že podle fotek z natáčení to vypadá, že to skončí popravou Mary. Takže si moc nedokážu představit, jak to pojmou, to budou skákat co dva, tři díly o několik let dopředu? Vůbec si to nedokážu představit.
No po uvěznení v Anglii už se toho zas tolik v jejím životě nestalo, ale i tak je období ve Skotsku dost nabité na jednu zkrácenou řadu.