Tak na tohle jsem hodně zvědavý. Trochu mě mrzí, že už v hlavních rolích nebudou Sullivan Stapleton a Philip Winchester.
no, tak povodný strike back bol celkom akčný. dám tomu šancu ako vždy na prvé 3 diely a uvidíme
Tak ako má to logiku. Od pôvodného seriálu ubehlo už mnoho a mnoho rokov, takže je načase ho reštartovať.
To nie je ako keby ho reštartovali dva roky po ukončení s iným príbehom a inými postavami a rovnakým názvom - to by bola somarina.
Alias napsal(a):
Tak ako má to logiku. Od pôvodného seriálu ubehlo už mnoho a mnoho rokov, takže je načase ho reštartovať.
To nie je ako keby ho reštartovali dva roky po ukončení s iným príbehom a inými postavami a rovnakým názvom - to by bola somarina.
:'D
Jupí! :) Sice me mrzi, ze tam uz nebudou Michael s Damienem, ale ciste akcnich serialu je v soucasne dobe hrozne malo, vlastne skoro zadne. ;)
Tak teď nevím, jestli se radovat nebo bát. Samozřejmě pokud se pánové uvolí zúčastnit, tak se budu radovat :)
zajímavé
No, nevím co si o tom mám myslet. Původní podoba se mi moc líbila. Ta druhá nebyla špatná a taky jsem si jí oblíbila. Pokud tam nebudou Sullivan Stapleton, Philip Winchester a ani Richard Armintage, ta nevím nevím.
Pro mě Strike Back skončil první sérií, ta byla boží, ale dál už to pak fakt nešlo..
No nevím,jaké to bude,takže můžeme jen čekat a doufat v to nejlepší. :D
Povodny som nesledoval, ani som ho nepoznal, ale vypada to celkom lakavo.