Diskuze k článku Slyšte, slyšte: The Leftovers
Ragnarøkkr
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
15. 12. 2016 / 17:12:31 (před 7 roky)
off

Ďakujem za skvelý článok a už sa teším na ďalšiu časť.

If you don't want a sarcastic answer, then don't ask a stupid question
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
15. 12. 2016 / 17:41:48 (před 7 roky)
off

Paráda. ;) Som zvedavý, čo prinesie záverečná tretia séria, toto je jeden z takých tých veľmi špecifických klenotov, na ktoré sa jednoducho nedá netešiť. :))

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nyx
Autorka článku | Cool level: 74 | Eric Cartman
15. 12. 2016 / 19:21:28 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Paráda. ;) Som zvedavý, čo prinesie záverečná tretia séria, toto je jeden z takých tých veľmi špecifických klenotov, na ktoré sa jednoducho nedá netešiť. :))

Takže vravíš, že ho mám už konečne dopozerať? :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 12. 2016 / 19:21:39 (před 7 roky)
off

První znělka mě příliš děsila. :D Druhá se mi líbí a jsem zvědavá, jestli bude mít další série novou. Snad ano. :)

inekafe
15. 12. 2016 / 19:25:01 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Takže vravíš, že ho mám už konečne dopozerať? :D

Ak ťa to nebaví, tak asi nie. :) Nie je všetko pre všetkých, takéto špecifické veci už vôbec nie. ;)

Nyx
15. 12. 2016 / 19:26:22 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Ak ťa to nebaví, tak asi nie. :) Nie je všetko pre všetkých, takéto špecifické veci už vôbec nie. ;)

Kto vraví, že ma to nebaví? Skončila som s tým, kvôli nedostatku času ;)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
inekafe
15. 12. 2016 / 19:38:33 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Kto vraví, že ma to nebaví? Skončila som s tým, kvôli nedostatku času ;)

Tak napr. ja kvôli nedostatku času skoncujem vždy len s takými vecami, ktoré som už aj tak chcel ukončiť, tzn. natrvalo... Nestáva sa to často, ale boli také prípady... Inak seriály nezahadzujem, lebo som picky a vyberám len také veci, čo chcem dopozerať do konca, aj keby to malo 100 sérií. :D #MojaTroškaDoMlyna

Long story short -> proste som z toho usúdil, že asi to zas až taká pecka nebola, ak si to odložila na úkor iných seriálov... ;)

Nyx
15. 12. 2016 / 19:44:47 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Tak napr. ja kvôli nedostatku času skoncujem vždy len s takými vecami, ktoré som už aj tak chcel ukončiť, tzn. natrvalo... Nestáva sa to často, ale boli také prípady... Inak seriály nezahadzujem, lebo som picky a vyberám len také veci, čo chcem dopozerať do konca, aj keby to malo 100 sérií. :D #MojaTroškaDoMlyna

Long story short -> proste som z toho usúdil, že asi to zas až taká pecka nebola, ak si to odložila na úkor iných seriálov... ;)

Myslíš na úkor tých 3, čo pravidelne sledujem? :D Mňa vždy fascinuje ako ty vieš lepšie, ako ja, čo si vlastne myslím :P

inekafe
15. 12. 2016 / 19:49:42 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Myslíš na úkor tých 3, čo pravidelne sledujem? :D Mňa vždy fascinuje ako ty vieš lepšie, ako ja, čo si vlastne myslím :P

Takže priznávaš, že mám pravdu? Good then, bye... ;DD

Nyx
15. 12. 2016 / 19:54:10 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Takže priznávaš, že mám pravdu? Good then, bye... ;DD

Pochopil si to úplne opačne :D Práveže som poukazovala na to, že sa ma snažíš presviedčať, že vlastne vieš lepšie ako ja, prečo som ten ktorý seriál prestala pozerať :D

inekafe
15. 12. 2016 / 20:03:49 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Pochopil si to úplne opačne :D Práveže som poukazovala na to, že sa ma snažíš presviedčať, že vlastne vieš lepšie ako ja, prečo som ten ktorý seriál prestala pozerať :D

Dlhé súvetia nečítam do konca, smola... ;DD Ľudia v nich nevedia písať čiarky + sa vždycky zamotajú, it's confusing...

Nyx
15. 12. 2016 / 20:16:33 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Dlhé súvetia nečítam do konca, smola... ;DD Ľudia v nich nevedia písať čiarky + sa vždycky zamotajú, it's confusing...

Grammar Nazi on board :D

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 12. 2016 / 21:34:25 (před 7 roky)
off

The Leftovers během dvou sérií šokovali mnohokrát. Drastická změna znělky už je jen maličkost. Já tedy znělky nepřetáčel ani u jedné série. U druhé jsem si navíc zazpíval (čti zaskřehotal).
Nicméně, co bych ještě za sebe dodal - znělka první série bere inspiraci z výjevů z fresek křesťanské víry, což bylo kontroverzní téma po obě série. Proto znělku první série oceňuji více. Druhá ovšem vyhrává skvělou vizualizací. Těším se na třetí (a bohužel poslední).

phoboska napsal(a):

Takže vravíš, že ho mám už konečne dopozerať?

Dokoukat! Finále 2. série stále považuji za jedno z nejlepších finálových epizod všech seriálů, které jsem kdy sledoval. Proto obavy ze 3. série.. druhou už nemůže nic topnout.

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 12. 2016 / 21:36:59
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 12. 2016 / 22:06:52 (před 7 roky)
off
Adík napsal(a):

Finále 2. série stále považuji za jedno z nejlepších finálových epizod všech seriálů, které jsem kdy sledoval.

!!!

Šíleně nedoceněný seriál.

Nyx
15. 12. 2016 / 22:17:41 (před 7 roky)
off

Ok, už sťahujem, ale najprv si budem musieť opätovne pozrieť 1. sériu.

Moudnik
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
16. 12. 2016 / 05:41:18 (před 7 roky)
off

Parádní písnička Iris DeMent a fotky se siluetami zmizelých lidí mě donutily sehnat si k písni slova a nechat si je od známě přeložit. To, že písnička je z roku 1992 je fakt pecka, protože přesně sedí k druhé řadě Leftovers z 2016. Setkání dvou autorských obrazotvorností může, ale také nemusí být náhoda.

moudnik
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
16. 12. 2016 / 09:33:28 (před 7 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

!!!

Šíleně nedoceněný seriál.

Že jo? Já jsem tak rád, že jsem tomu dal šanci i po tom slabém prvním díle. Třetí série už se nemůžu dočkat.

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 12. 2016 / 11:06:53 (před 7 roky)
off

Seriál sice nesleduji,ale znělka mi přijde suprová. :)

Dan
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 12. 2016 / 18:57:38 (před 7 roky)
off

Cíleně jsem si prodloužila pauzu mezi 1. a 2. sérií, seriál fakt není pro každého a 1. série mě totálně sejmula. Samozřejmě jsem se pak musela vyhýbat komentářům k 2. sérii a tím mi unikla informace o změně znělky. Takže pak totální šok - koukám na správný seriál? Jasně, zvykla jsem si rychle a mám je ráda obě, každá je jiná, obě skvěle vybrané hudebně i vizuálně. Pokud by nebyla nová pro 3.sérii, asi bych byla trošku zklamaná :-)

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 12. 2016 / 19:17:02 (před 7 roky)
off

skvělý článek, seriál nesleduji, ale znělky jsou zajímavé, úplně děsí ta country znělka s těmi postavami

"Vím, že nic nevím."
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 12. 2016 / 19:20:44
Nyx
17. 12. 2016 / 23:49:47 (před 7 roky)
off
sarhod79 napsal(a):

skvělý článek, seriál nesleduji, ale znělky jsou zajímavé, úplně děsí ta country znělka s těmi postavami

Ďakujem za pochvalu ;)