Proto luštím až když vstávám do práce :-D
Jsem jediná kdo to vůbec nehrotí? :D Na hádanky koukám až když přijdu z práce :D
Já se koukám, až když přijdu ze školy, protože upřímně asi by bylo špatný prosedět celé vyučování s pohledem do prázdna a vzpomínkou na dnešní hádanku. :D Takhle aspoň sedím s pohledem do prázdna a naprostým zoufalstvím nad tím, že mi to nedochází až doma. XD
Já jsem noční tvor a nejlíp mi to myslí v noci, takže klidně i v pět ráno :D
Já si téměř vždy počkám na půlnoc. Když hádanku uhádnu, tak jdu spát, a když ne, tak... jdu spát taky. :D Začínám ale zjišťovat, že je velmi produktivní jezdit městskou. Už mě v ní napadla řešení čtyř hádanek. :)
až na to že já jsem v pět už v práci :D
ale je fakt že letos jsem poprvé nedodržela 1 den/1 hádanka, nějak mi to nevyšlo :)
ale stejně díky...i za kalendář i za komiks:D
totálně správně, u mě je to tak i večer :D
Já luštím když vstávám do práce.
Nehrotím to, prostě kouknu u ranního kafe nebo v průběhu dne, někdy sepne okamžitě, někdy to nechám chvilku uležet. Dnes jsem byla poprvé online hned po půlnoci a naštěstí zrovna řešení naskočilo a po chvilce i filmová, kterou jsem chtěla odložit na ráno :-)
Pěkné :D Jo no, to byla ještě studentská léta, dneska když jdu spát po půlnoci, tak je to v práci ještě větší peklo než obvykle.
Budete s tématem AK pokračovat? Protože já bych nápad měla ;)
Jo,jo pecka! :D
Jo, přesně. Akorát musím jít spát dřív, vstávám do práce před pátou. Takže tak sedím večer. Díky za komiks i adventní kalendář :D
IrmaVep napsal(a):
Pěkné :D Jo no, to byla ještě studentská léta, dneska když jdu spát po půlnoci, tak je to v práci ještě větší peklo než obvykle.
Budete s tématem AK pokračovat? Protože já bych nápad měla ;)
Tak do pošty, dokud to je aktuální.
Loni a před loni jsem čekala do půlnoci a nešla jsem spát dokud jsem neuhádla. Letos mi to luštění nějak nejde tak to vždy radši po hodině vzdám :D Aspoň tak moje první ranní myšlenka patří kalendáři :D
Přesně! :D Já tedy většinou nekoukám hned o půlnoci, protože tak dlouho vzhůru nevydržím, ale zapnu to hned ráno, a když to neuhodnu okamžitě, je celý den v práci úplně k ničemu... :D
No ja iba čakam na dalšiu ľacku hadanku tak čakam do polnoci že tato my dojde potom skusim par zufalich pokusov a potom idemr račej preč :D
Zakázal jsem si to pouštět v noci.
STOUPA napsal(a):
Zakázal jsem si to pouštět v noci.
totez ...
Taky jsem si zakázala v noci a někdy mi připadne,že mám tmu i přes den .o)
Dneska jsem na to mrkla v práci a bylo to :)
Našťastie mňa sa to netýka. Okienko si otvorím vždy ráno a potom sa niekedy celý deň trápim so správnou odpoveďou.
pasajana napsal(a):
Taky jsem si zakázala v noci a někdy mi připadne,že mám tmu i přes den .o)
Tady je to uplne stejny....
to je hezké a přesně to vystihuje:)