Tak tohle je skvělá zpráva!! Já jen doufám, že to nebude poslední série, je to skvělý seriál :-)
Už se těším!
Na rtvs už 1. januára :D
Už sa neviem dočkať, ale asi si ho pozriem na RTVS :) to bude skôr :)
Ty časy se mi teda vůbec nelíbí :D.
Super, velmi dobrá zpráva
Palec nahoru pro ČT. Dokazuje, že když se chce, tak to jde. :-D
Už to pár dnů vím, ČT se rozhodla udělat mi k svátku radost :-) Děsně moc se těším! :-)
Romca1 napsal(a):
Už sa neviem dočkať, ale asi si ho pozriem na RTVS :) to bude skôr :)
konečne je u nás niečo skôr, len ten čas ma trápi 22:10 po Silvestri bude sranda :)
Skvelá správa ale snáď to nezmeškám ako ten špeciál, na ktorý som sa tak tešila.
toto je dielo, kde ročné čakanie vyváži kvalita a zážitok.
na Sherlocka sa viac teším ako na celé vianoce a silvestra dokopy
misiacik0308 napsal(a):
toto je dielo, kde ročné čakanie vyváži kvalita a zážitok.
na Sherlocka sa viac teším ako na celé vianoce a silvestra dokopy
Absolutně souhlasím :D, taky se nemůžu dočkat a musím ocenit neuvěřitelnou snahu ČT, již den po premiéře je opravu něco.
ČT válí! :) Ne že bych se na to nepodívala v originále, ale takhle se na to se mnou můžou dívat i staříci (rozuměj - rodiče)... :)
výjimečně sednu do obýváku se záměrem dívat se na televizi :D už se těším :)
ČT šla do sebe, za tohle má jedničku :-) Ale stejně se asi podívám radši až s titulkama v originále. Dabing mě teda zrovna tady nějak za uši netahal, ale nepochopila jsem, proč je víc verzí dabingu, víc mi vyhovoval Šťastný než Dyk.
mna totalne prekvapila slovenska rtvs, tym ako sa pochlapila a vysielanie bude tak skoro po premiere aj u nas :D uplna pecka by bola keby bolo ešte dualne vysielanie a mala by som možnosť vidieť Sherlocka v originalnom zneni, takto ho v telke vynecham, kedže slovensky dabing fakt nemusim.. tak či tak,už odpočitavam dni, kedy to konečne vypukne!
Jsem moc ráda za to, jak komunita ohledně Sherlocka funguje i u nás. Sice se na to raději podívám v angličtině, ale stejně to ve mně vyvolává příjemný pocit. :)
je fakt, že co se Sherlocka týče se ČT poměrně dost snaží. To vypadá, že má fanoušky na těch nejvyšších místech :D
Nebylo to tak i minulý rok? Že hned po světové premiéře běžel na ČT? :)
Ale v každém případě dobrá zpráva a velmi se těším. ČT opravdu boduje.
A kéž by to takto šlo i v případě Doctora. :( :/
verca.sotek napsal(a):
Nebylo to tak i minulý rok? Že hned po světové premiéře běžel na ČT? :)
Však to v tom článku je napsané :)
ragelly napsal(a):
Však to v tom článku je napsané :)
Hehe, to je tak, když to člověk jen tak v rychlosti prolétne a nepřečte si to pořádně. :D
Katusloveyou napsal(a):
Jsem moc ráda za to, jak komunita ohledně Sherlocka funguje i u nás. Sice se na to raději podívám v angličtině, ale stejně to ve mně vyvolává příjemný pocit. :)
pokud dobře pamatuju tak na čt lze zvuk přepnout a v teletextu jsou titulky... aspoň jsem se tak dívala na vánoční speciál loni (nebo předloni? nevím, bylo to strašně dávno :D).
Jako tušila jsem to, ale to potvrzení mi udělalo fakt radost. ČT moooc chválím! Dabing mají taky skvělý, když koukám na titulky, uniká mi děj v obraze, za mě rozhodně dabing (Dyk, Švehlík).
Moc se těším.
Tahle zpráva mi opravdu udělala radost. :)
Co se pamatuji, tak jsem se minulý čas těšil a nebyl jsem schopen před rokem zvuk na originál přepnout. Nevíte jak se to dělá? - Nebo to na DVB-T nejde a jde s více stopami jen přes satelit?
Je to fajn, ked sa nakupuje kvalita a odvisiela sa hned v den premiery alebo na druhy. Len ten vysielaci cas by mohli posunut (RTVS).
Skvělé :)
singul.arita napsal(a):
Co se pamatuji, tak jsem se minulý čas těšil a nebyl jsem schopen před rokem zvuk na originál přepnout. Nevíte jak se to dělá? - Nebo to na DVB-T nejde a jde s více stopami jen přes satelit?
Myslím, že v normálním pozemním vysílání to právě nejde...
No tak to je zpráva na kterou jsem čekal celý rok. Paráda, mě všechny ty časy nárámně vycházejí.
Ještě mě napadla jedna věc - zajímalo by mě, co ten o hodně pozdější čas udělá se sledovaností. Nevěřím, že Sherlock kolem desáté večer získá třeba těch 700 tisíc, co měl třeba u letošního speciálu. Aby s ním pak ČT nepřestala zacházet tak, jak s ním zachází o.O.
petruskaJ napsal(a):
Myslím, že v normálním pozemním vysílání to právě nejde...
Myslel jsem si to. :D ík
Stejně jako loni budu mít Vánoce 2. ledna a doufám, že ne poslední. Ostatně ani Doylův Poslední případ nebyl skutečně poslední, tak snad ani Moffík a Gáťa to nezabalí předčasně.
Koldik napsal(a):
Je to fajn, ked sa nakupuje kvalita a odvisiela sa hned v den premiery alebo na druhy. Len ten vysielaci cas by mohli posunut (RTVS).
Neda sa posunut. Je to svetova premiera.
Nevím proč to nedávají ve 20 hodin, ale až po 22 hodině.
ale tuším minulý rok do ČT dalo aj an dvojke v originálnom znení s titulkami :)
misiacik0308 napsal(a):
ale tuším minulý rok do ČT dalo aj an dvojke v originálnom znení s titulkami :)
Jasně. Ale jak už bylo řečeno, takhle možnost funguje jenom na satelitu. A možná na kabelovce, tam nevím, jak to funguje.
Mě teď pobavila ta kauza, kdy si ČT odvysílala trailer s dosud neviděnými záběry. Je vtipné, jak kvůli tomu dost lidí ze zahraničí totálně šílelo a jak BBC zuřivě blokuje všechny kopie na youtube. Netušila jsem, že ČT je tak rebelská :D.
Uf, už aby bolo druhého prvý 2017 :)
tomdra napsal(a):
Nevím proč to nedávají ve 20 hodin, ale až po 22 hodině.
Předpokládám, že tam bude něco, co před desátou jet nesmí.
Už to mají v programu pár dní, takže to vypadá jako pravda - druhou a třetí epizodu ČT hodlá vysílat rovnou v ten samý den, kdy poběží na BBC, v časy, které jsou uvedeny v článku. Moc pěkně! :')
Každý díl jsem stihla. Úžasný dabing. Všechno perfektní :D