Většinu jsem neznala a u těch, které jsem znala, jsem o úmrtí věděla, ale naprosto mi ušla smrt Michaela Masseeho :( #RIP Díky za článek!
Ach jo...Minulý rok teda řádila. :( Snad to letos bude lepší.
Pochopitelně že mrzí všechna úmrtí, ale nejvíc asi Alan Rickman, byť to nebyl můj oblíbený herec? Měl svoje kouzlo a úžasné charisma. A i když to byl včera už rok od jeho skonu? Pořád tomu nějak nemůžu a vlastně ani nechci uvěřit. :(
After all this time?
Always.
Dále pak Anton Yelchin, mladej kluk co měl před sebou hodně slibnou kariéru a jeho smrt je až zarážející. :(
Jinak pan Hybner, rodák tady od nás z prdelákova, bydlel hned vedle mých prarodičů.
Odpočívejte v pokoji a děkujeme, nezapomeneme. :(
Nejaké známe tváre prekvapili, napr. týpek z Hustle alebo Ron Glass z Firefly... O Masseem som to tiež nevedel, celkom šok. Toho si pamätám najmä z ikonickej role v Revelations, kde hral riadneho psychopata. :O
Tohle jsou vždycky tak smutný zprávy i když sem většinu z nich neznal :(
Nejvíc mi chybí Alan Rickman a Bud Spencer :(
Mě nejvíc šokovala smrt Antona Yelchina, viděla jsem snad všechny jeho filmy a těšila jsem se na další. Navíc stačilo málo a k tak blbé nehodě by vůbec nedošlo. Taky smrt Alana Rickmana mě, jako velkého fanouška HP, dost zamrzela.
Povedený fotočlánek ;)
Nejvíce mě překvapila smrt Alana Thick, Antona Yelchinaa a Carrie Fisher :(, na Roberta Vaughna jsem pro změnu úplně zapomněla :(
RIP. Ale objevil jsem jednu nesrovnalost. #71 Jsou dva Christopherové Pearce. herec a producent. U obou je psáno že zemřeli ve stejný den, u toho herce je dokonce zcela jistě špatnej rok narození. Podle tohoto článku zemřel producent ve věku 73 let. Možná se pletu, nikde jsem nenašel opak, ale myslím, že herec Christopher Pearce je tedy zatím živ a zdráv.
migilko napsal(a):
RIP. Ale objevil jsem jednu nesrovnalost. #71 Jsou dva Christopherové Pearce. herec a producent. U obou je psáno že zemřeli ve stejný den, u toho herce je dokonce zcela jistě špatnej rok narození. Podle tohoto článku zemřel producent ve věku 73 let. Možná se pletu, nikde jsem nenašel opak, ale myslím, že herec Christopher Pearce je tedy zatím živ a zdráv.
A jejda. Vyzerá to tak, že máš pravdu toho producenta som si vôbec nevšimol. Takto ma imdb podviedlo! :D Nenašiel som ani jeho stránku na wikipédii, kde by som si to vedel pozrieť. Len nejaké wiki stránky k seriálom kde hral a podľa toho vyzerá, že je naozaj ešte s nami ;) Veľmi sa ospravedlňujem všetkým za túto moju chybku, veľmi ma to mrzí! Dúfam, že zvyšok článku je teda v poriadku.
Krásný fotočlánek, spoustu lidí jsem neznala, pár ano. Odpočívejte v pokoji.
Trocha vzpomínání...u některých jsem to ani nevěděl...
Ach jo, zubatá teda loni řádila ažaž :(
Mrzí mě hlavně Alan Rickman a Bud Spencer.
Snad jich za rok bude o dost míň...
Skvělý článek, hned toho prvního jsem měl nejradši ;)
Michael Massee, to je ten herec, který neštastnou náhodou zabil Brandona Lee, že? Jak je možné, že mi zrovna tohle úmrtí ušlo.
Každé úmrtí je smutné, pokud zemře dobrý člověk, jedno zda uznávaný umělec, nebo běžný člověk, ale Alan Rickman mi prostě zlomil srdce, protože ten si mě získal v každé své roli a zpráva o jeho úmrtí byl obrovský šok. Nikdy nezapomenu herce s takovým charismatem.
Další rána přišla s Carrie Fisher, ačkoliv ex-narkomani nemívají nejsilnější srdce, i tak to byl šok, myslela jsem, že se z toho dostane. S ní odešla i velká část mého dětství, kterou jsem strávila u SW.
A samozřejmě Bud Spencer, prostě legenda.
Ani já jsem řadu herců neznal a každého života škoda, ale i takový je bohužel život a nikdo nežije věčně.
Děsí mě počet mladých ...a sebevražd :(
RIP všem, nejvíce je mi líto Rickmana, byl to/je to můj oblíbenec a miluju jeho hlas. A Yelchin...tak hloupá nehoda ukončila život tak sympatického herce
plus teda ještě zpěváci který měli epizodní role v seriálech, ale byly známí jako zpěváci a ne jako herci
Vy umíte i ty opravdu smutné věci podat hezky. Většinu jsem neznala, zajímavý je poměr mužů a žen. Nejvíc mrzí Alan Rickman, ať už jako padouch, romantický hrdina, komická nebo dramatická postava - pokaždé si mě získal.
Smutné, ale hezky podáno - díky!
Za mě Rickman :( After all this time? - Always.
Některé jsem netušila - třeba Waltera z Nikity
Aj minulý rok sa nám to herecké nebo opäť rozrástlo :(
Najviac ma šokovala smrť Antona Yelchina, ktorý bol zhodou okolností na deň rovnako starý ako ja. No tiež mi chýbajú herci ako Bud Spencer, Alan Rickman, či predstaviteľ legendárneho komandanta Lassarda, George Gaynes. RIP!
Co k tomu dodat,velmi smutné:(
Moc hezky zpracovaný článek. I když je hrozný vidět to takhle dohromady.
Skvěle zpracované téma, i když moc smutné. Děkuju, muselo ti to dát hodně práce. Na některé vzpomínám, nejvíc na Tomáše Valíka... Ať je všem tam nahoře líp.
Tak tento rok toho bolo "požehnane" :( Väčšinu z toho nepoznám.O Borisovi Hybnerovi som vôbec nevedela.Chýbať mi bude Gotz George-starý dobrý Schimanski a Bud Spencer :(
I když jsem většinu neznala, určitě všichni skvělí herci. Alan Rickman byl neuvěřitelný herec a jeho smrt mě dosti zasáhla. I u Antona Yelchina. Nejdříve jsem myslela, že to je vtip... a ono ne. :(
Každopádně díky za článek.
RIP
Moc krásně zpracované, nejvíc asi mrzí smrt Alana Rickmana a Maxe Prada. :-( Děkuji za článek R.I.P.
Pekne zhrnutie, ani som nvedel, ze tolki znami sa odobrali na druhy svet, ale musim povedat, ze niektori sa teda dozili krasneho veku.
Kaelee napsal(a):
Děsí mě počet mladých ...a sebevražd :(
RIP všem, nejvíce je mi líto Rickmana, byl to/je to můj oblíbenec a miluju jeho hlas. A Yelchin...tak hloupá nehoda ukončila život tak sympatického herce
Přesně. :/