Diskuze k článku Joseph Fiennes ve druhé řadě AHS?
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
12. 6. 2012 / 00:45:53 (před 12 roky)
off

Noo zajímavé, z té druhé řady je stejně nejzajímavější Adámek!!!:) Ale tohohle krasavce si taky nenechám ujít. Jen se trochu bojím té přitažlivosti mezi ním a Jessicou. To trochu mate:)

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 6. 2012 / 09:01:33 (před 12 roky)
off

Tak jsem na to hodně zvědavá a vážně se těším :) První série byla skvělá a dost mě zajímá, jak se jim povede ta druhá, co všechno si na nás vymyslí :)

S hereckým obsazením jsem spokojená, hlavně Jessica Lange a Evan Peters, ti si to první sérii pěkně vystřihli, takže jsem ráda, že se vrací dále i když budou hrát někoho úplně jiného :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
12. 6. 2012 / 17:41:55 (před 12 roky)
off

tak z Jamese Cromwella mám obrovskou radost, uplně ho v tý roli vidim.

Werushka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 6. 2012 / 19:14:46 (před 12 roky)
off

Hm, pak tedy nechápu co tam bude dělat Adam Levin..typově jsou stejní..Jinak se už nemůžu dočkat 2. série, Jessica Lange a Evan Peters byli jedineční..s Jamesem Cromwellem budou správná trojka..Harmon´s family mi moc chybět nebude, ale mladičká Taissa Farmiga se mi tam celkem líbila..

JulietaKori
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 6. 2012 / 19:17:19 (před 12 roky)
off

No už aby byl říjen! Nejvíc se těším na Evana Peterse,i když se bojím,že bez Tate image už to nebude ono... Rozhodně jsem na novej hororovej příběh zvědavá ;))

,,You've just pissed off a wrong werewolf, my friend,, Marcus
Werushka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 6. 2012 / 19:34:58 (před 12 roky)
off
JulietaKori napsal(a):

No už aby byl říjen! Nejvíc se těším na Evana Peterse,i když se bojím,že bez Tate image už to nebude ono... Rozhodně jsem na novej hororovej příběh zvědavá ;))

Toho se taky bojím..no ale třeba bude ještě větší m...r ;)..Jak říkáš, už aby byl říjen!Asi si AHS do té doby ještě jednou zopakuji!Ať nemám takový absťák! ;)

Jinak skvělé obsazení, hlavně převedení vedlejších p. na hlavní p., moc se těším!

Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
12. 6. 2012 / 20:21:47 (před 12 roky)
off

Tak teď jsem ještě napnutější ohledně pokračování v říjnu!

Does this darkness have a name? Is it your name?