Někdy mám po hodnocení novinky chuť nečekat ani minutu a okamžitě se na seriál vrhnout. Hned přidávám na watchlist a děsím se, že jednou přijde ta chvíle, kdy se na monitoru objeví "Stop! Máš tu tolik seriálů, že to nezvládneš ani za dva životy". Naštěstí tohle není ten případ, tady odolám úplně bez problému, ale věřím, že Star si své fanoušky najde :-)
Tak jaký je to v porovnání s Empire? To nemůže bejt tak podobný, když Star tady snad nikoho nezajímá :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Tak jaký je to v porovnání s Empire? To nemůže bejt tak podobný, když Star tady snad nikoho nezajímá :D.
Je to levnější, je to hloupější, řemeslně hůř odvedený, herecky nezvládnutý, příběhově až moc pohádkový, neskutečně stereotypní a vlastně dost sexistické a rasistické. Na to, jakej to mělo potenciál, to dost odflákli. A v porovnání s tím je Empire asi jako Vojna a mír v porovnání s Pixels...
tak na EDNE maju vzdy prisnejsi meter a tuto novinku zakopali pod zem ... vraj v porovnani s Empire .. slaby odvar ..a asi ani to nie .. (4 hodnotenia, 20, 40,45,48%)
Osobne nepozeram ani jedno a nehodlam ani tento, stacil mi trailer aby som zistil ze tento styl hudby nepocuvam a dievcata az take pekne nie su, aby som len koli nim na to pozeral .. .
No nevím nevím, na tohle se asi nepodívám....i když trailer mi nepřišel tak hrozný, když jsem na něj kdysi dávno koukala :-)
5% maximálně :D
To nevypadá nejhůř. :)
Už se na Star chystám po vánočním shonu, tak jsem zvědavá zda mě tahle novinka osloví nebo ne. :)
Moc nejsem na hudební seriály, ale proč se nezkusit podívat.
asi to vyzkouším
singul.arita napsal(a):
Ne, do watchlistu tohle asi u mne nepůjde. :D
U mne také ne.
sandokan555 napsal(a):
tak na EDNE maju vzdy prisnejsi meter a tuto novinku zakopali pod zem ... vraj v porovnani s Empire .. slaby odvar ..a asi ani to nie .. (4 hodnotenia, 20, 40,45,48%).
Neřekla bych přísnější, spíš zvláštnější.
Drunk_Queen napsal(a):
Neřekla bych přísnější, spíš zvláštnější.
Tiez pravda ... tak mi nejako pride ze maju iny vkus.
sandokan555 napsal(a):
Tiez pravda ... tak mi nejako pride ze maju iny vkus.
Je to Edna. A my jsme serialzone. Proč to tahat dohromady.
Drunk_Queen napsal(a):
Je to Edna. A my jsme serialzone. Proč to tahat dohromady.
Čo je to Edna? A prečo ma napína, keď to slovo počujem? o.O
pekny mix nazorov, ale mna to nepresvedcilo...
Edna je konkurence :D a musí se to lišit. A kdo dává na recenze je šmoula. Každý by si měl pustit pilot a sám zjisti jestli je to pro něj. Co člověk nezkusí to nepozná.