Další super díl :-) Skvělá práce :-) Tak naštěstí pár seriálů se vysílá a nebo se objeví nějaký spešl díl a jinak naštěstí mám plno dílů jiných oblíbených seriálů už dávno stáhnutých. :-)
Ach ty Vánoční svátky. Všude samé pauzy :( Ještě že mám tak přeplněný watchlist a mám furt na co koukat :D
Čas dobehnúť všetky resty :D
Ještě, že je pauza. Aspoň stačím dokoukat všechny svoje resty :D Další super díl komiksu. ;)
Ja cez Vianoce dobieham filmové resty z celého roka :D
:-D komiks pobavil... ale u mňa je to tiež tak, že som vďačná za pauzu, lebo konečne môžem dopozerať resty.
Právě naopak, se vždycky řeší vánoční úklid a já mám vánoční úklid ve watchlistu, takže jsem za ty pauzy fakt vděčná. :D
komiks pěknej, ale jak se tady píše se spíš dokoukávají resty
Já letos tak nestíhám, že jsem uvítala tu hromadu dárků na zabalení, protože jsem konečně měla výmluvu, proč si pustit nové epky :'D Ale do 20. 12. jsem měla od začátku měsíce jen 4 zhlédnuté díly :D
Hezké :) Ale pohádky mi nevadí, aspoň si s nimi proložím dohánění restů. :)
Tak ona ta velká pauza mezi sériemi v období velkých prázdnin je ještě daleko horší a nikdo ani nenajde pod nějakým stromkem dárky... :D Ale chápu, to zimní období to opticky zvětšuje, no... :D
Další super díl, chápu všechny, kdo mají seriálový absťák :-) Ale já jsem tak ráda za pauzy! Před Vánocema u pohádek a vánočních komedií vždycky napeču a zabalím dárky a hned po Vánocích začínám konečně dohánět resty. Navíc mě neruší žádné nové epizody od maratonového koukání na oblíbené nebo odkládané seriály. Dlouhé zimní večery jsou super - pokud teda zrovna není nějaká kalamita a nepřestane fungovat net :-D
Alespoň je čas dohánět resty :)
Treba to brať z tej lepšej stránky - aspoň mám čas pozrieť si čo som zmeškal :)
Alespoň je čas dohánět resty :)
Přesně tak a málo toho není. :D
Komiks je super. Ale díky velkému výběru je i na vánoce na co koukat mám velké resty, tak si můžu dělat maraton .o).Je pravda,že štědrý den mám pohádkový, ale pak se těším na seriály.
Perfektní díl, ještě že se mám watchlist narvaný a mám se na co dívat:)
IrmaVep napsal(a):
Další pěkný, trefný díl komiksu :)
Diky moc za pobaveni.
Tak pod to se mohu jen a jen plně podepsat.
Nastesti je tu Steven Moffat se svymi zavedenymi specialy pro vanocni pohodu a jeho obrozeny Doctor Who a Sherlock, jimž vtiskl tuto vanocni formu, a proto vzdy v teto televizni "odstavce" u srdce zahreje :-).
Watchlist je plný. Není třeba ztrácet hlavu. :D Fajn komiks. Díky.
Já teda miluju i pohádky. Navíc mám watchlist plný, nestíhám na nic koukat :(
Super komiks,naštěstí mám ve watchlistu dost a dost seriálů :)
Ja ako fanusik rozpravok, nie som az taky sklamany, ale pekny komiks :)
Na mě ten komiks sedí přesně. Detajlněji rozvedu:
1. Panika...
2. Snažím si vsugerovat, že chápu, že i herci jsou lidé a potřebují pauzu.
3. Nechci se smířit s tím, že "moje" seriály mají pauzu.
4. V zoufalství odpočítávám dny, kolik zbývá do vysílání dalšího dílu.
5. Trpím abstinenčními příznaky a snažím se najít jiný seriál, který by zaplnil prázdné místo.
6. Watchlist se rozrůstá a plní...
7. Bojím se zrušení nějakého "mého" seriálu.
Takhle jsem dopadla po objevení SerialZone :-)