Za mě Vám děkuji za skvělou práci, jsem moc ráda, že tohle děláte, je to tu taková moje "domovská stanice".
Také celé redakci přeji krásné svátky a šťastný nový rok :)
Přeju celé redakci Serialzone a i všem ostatním krásné Vánoce
Dneska jedině pohádky..Štědrý den a asi i Silvestr jsou jediné dny,kdy u mě seriály nefrčí. :D Chtěla bych poděkovat všem,kdo se na Serialzone nějakým způsobem podílí-redaktorům,lidem,kteří dělají titulky,fotočlánky,starají se o celý web a samozřejmě i o adventní kalendář! Jsem za vaši práci moc vděčná a určitě nejsem jediná!! Takže ještě jednou díky a přeju všem pohodové Vánoce a šťastný Nový rok! :)
Ragelly děkujeme! I tobě a dalším zmíněným členům téhle stránky přeji šťastné a veselé Vánoce. :) Stůl plný dobrého jídla, štědrého Ježíška a pohodu s rodinou a blízkými přáteli. Děkuji za advent. Tohle období je pro mě nejlepší na serialzone. :) Vždycky se na advent velice těším a až po něm se těším teprve na Vánoce! Doufám, že další rok ho pro nás zase nachystáte. :) Letos jsem ho hrála třetím rokem a když si dovolím mluvit za všechny - za další roky budeme velmi rádi!
Všem Vám ještě moc děkuji. Tvoříte fakt super komunitu. Mám ráda tuhle stránku a jsem Vám vděčná za to co pro nás děláte. JSTE SUPER!!
Šťastné veselé Vánoce všem seriálovým maniakům!!
Jsem hodně rád, že jsem se letos mohl připojit k tak skvělé seriálové komunitě :) Merry Christmas :)
Taky přeji šťasné a veselé. Ze seriálů dneska bude určitě Grand Tour, na ostatní asi nebude čas.
Super video,krásné svátky všem :)
Tak jako každý rok byl kalendář jak zábavou tak utrpením, letos ještě znasobený filmovou variantou :DD
Přeji všem krásné svátky, nový rok a tunu volnýho času na sledování seriálů
tak ja len tolko ... inak vsetko dobre aj v buducom roku ...
https://www.youtube.com/watch?v=hRqz6cEeAwc
Krasne video. Vsem preju krasne klidne svatky. Diky za vsechno, co tu pro nas delate. Tuhle stranku nelze nez milovat
Děkuji za celý rok. A redakci přeji krásné svátky a supr nový rok a serialzone další skvělý rok plný seriálů.
Kalendář byl super. Těším se na další. :D
Veselé vánoce a šťastný nový rok
Taky přeji veselé vánoce všem.
Veselé Vánoce SerialZone! A všem ostatní samozřejmě taky. :)
Veselé Vánoce a velký dík za perfektní práci. :)
Díky za přání a i Vám všem krásné Vánoce. Jinak VY nám prostřednictvím skvělých článků, titulků atd. dáváte skvělý dárek dá se říct každý den. Takže máme Vánoce celoročně, takže děkujeme. :-)
Děkuji všem, co se podílejí na chodu serialzone a přeji veselé a pohodové Vánoce.
Krásné a veselé vánoce celému osazenstvu Serialzone i všem ostatním.
Děkuji za krásné přání a přeji všem na SZ Veselé Vánoce.
Seriály budou i dnes - jedu maraton Supernatural :D Rozhodně ale bude aspoň jeden film!
Letošní ročník kalendářů byl ještě lepší než loňský (můj první) a doufám, že za rok si nad hádankami budu zoufat zase ;)
Všem veselé Vánoce!
Mějte všichni krásné Vánoce!
Děkuji za všechno, za všechnu úžasnou práci, kterou celý rok odvádíte a přeji všem krásné Vánoce. :D
Také přeji pěkné Vánoce ;)
Veselé Vánoce! :)
Všem přeji pokud možno klidné a veselé Vánoce.
Veselé Vánoce a šťastný Nový rok vám všem :) Děkuji za super můj první rok na SZ, adventní kalendář, postergame, tombolu, trofeje a všechny další hry a vychytávky, které dělají ze SZ nejlepší web o seriálech :)
Všetkým Vám prajem šťastné a veselé Vianoce prežité v kruhu Vašich najbližších :)
Tak i já se přidávám k těm, co zde popřejí hezké svátky. Veselé Vánoce, hodně dárku pod stromeček, žádné kosti v krku. Lásku zdraví, to je hlavní, co se přáti má. Nebudu to prodlužovat. Veselé Vánoce a Šťastný nový rok Serizone a všechni fanoušci dobrých seriálů.
Za prvé krásné video Ragelly :) Za druhé velké díky patří všem těm lidem, kteří tuto neuvěřitelnou stránku drží vchodu a umožňují nám se zasmát, pohrát, počíst si a odreagovat od zbytku světa. Tato stránka je ze všech internetových stránek moje nejoblíbenější a proto tu chodím tak ráda :) Za třetí přeji všem seriálovým závislákům jako já krásné Vánoce a samozřejmě i celé redakci.
Adventní kalendář hraji už třetí rok a neumím si už bez něj prosinec představit, tak prosím pokračujte v té skvělé práci tolik roků co budete moci :)
Všem v redakci taky Veselé Vánoce <3
Všem hezké Vánoce!
Prima video, ráda jsem Tě poznala, Ragelly.
Krásné a veselé Vánoce všem na Serialzone...:) Děkuji za vše, co pro nás děláte.
Přeji krásné svátky všem a díky celému týmu Serialzone za skvělou práci a zvláštní dík tvůrcům adventních kalendářů - nová trofej byl skvělý dárek pod stromeček!
Pěkné svátky všem! Díky Ragelly za přání a přeji všechno nej- k svátku!
Jako nadšený seriálový fanoušek přeji všem šťastné a veselé vánoce a hlavně plno krásných seriálových zážitků do roku 2017! :-)
Krásné Vánoce všem! <3 Asi už není nutné říkat, jak je to tu boží a jak to tu zbožňuju, ale rozhodně je nutné všem poděkovat za to, že tahle stránka je taková, jaká je, za neúnavnou práci všech,... Zkrátka za všechno. DÍKY!
Prajem pokojné a veselé vianočné sviatky celej redakcii i návštevníkom stránok serialzone :) A odpoveď na otázku je, že Vianoce sú asi jediným dňom, kedy seriály nesledujem. Dávam prednosť vianočným, filmovým klasikám. Ale včera ma JOJ potešila, dávala niekoľko epizód Simpsonovcov - vianočné diely. Tie mi urobili radosť :)
Přeji všem krásné Vánoce. Celé redakci děkuji za úžasnou práci.
Veselé Vánoce celému týmu serialzone i všem uživatelům :-)
Ahojte, celej redakcii a samozrejme aj Vám ostatným prajem pekelne dobre a anjelsky pokojné Vianoce! :)
Přeji všem veselé vánoce a krásný nový rok. Děkuji za titulky a komentáře. Ahoj, ahoj.
Děkuji za skvěle připravené adventní kalendáře. :) A samozřejmě všem veselé Vánoce. :)
Taky se přidávám a přeju všem jen to nejlepší do nového roku a co nejprázdnější watchlist! Nebo právě co neplnější? :D Prostě si každý vyberte, co chcete :) A díky všem za skvělou práci, kterou na tomhle webu odvádíte, jen tak dál!
Pohádky a cukroví, každoroční klasika :)
Veselé Vánoce všem!
Krásné Vánoce bohatého Ježíška pro všechny úžasné redaktory, kteří nás informují a dělají tento web tak úžasným.
tak isto prajem vsetkycm Vesele Vianoce :)
Já tu přezdívku pokaždý čtu jako "rejdžly" a ono ne! :D
Jinak přidávám se k přání hezkých vánočních svátků, Nového i nového roku, no..., atd. :)
Veselé Vianoce.
Krásné svátky a díky za všechnu tu práci, kterou odvádíte. Jste skvělí.
Veselé vánoce
Děkuji za krásné video a přání. Jsem strašně ráda,že jsem poznala vaše stránky a letos poprvé soutěžila adventní kalendář +filmy. Jsou tu bezva informace a celé redakci krásné vánoce at se vám daří. Jste super!
Díky za skvělou práci celému teamu SZ, jsem moc ráda, že po letech nakukování jsem se letos konečně registrovala a každý den si to užívám :-)
ragelly: skvělé video, vše nej k svátku! A pohodové vánoční svátky všem vespolek :-)
Jak tu už napsalo spoustu lidí, moc děkuju za vaší práci, bez SERIALZONE je můj život zbytečnej! Hezké svátky
Děkuju za skvělé články a kalendář, no prostě celkově za tuhle stránku, kde člověk aspoň ví, že v tom není sám a možná, že je divný tím, že sleduje tolik seriálů pro ostatní, ale tady ne :-)
Veselé Vánoce a děkuji za tento skvělý web
Štastne a Vesele Vianoce.
Pohodu a dobru naladu všetkým parjem.
Všetkým prajem a dakujem za tento skveli web.
Šťastné a veselé všem! Tvůrcům serialzone a kfilmu děkuju za vynikající práci při tvorbě obou webů :)
Krásné a klidné Vánoce všem. A díky všem ze SZ za milý advent i tu neúnavnou celoroční práci.
Přeji všem na SZ krásné a pohodové Vánoce. Děkuji redaktorům a všem, co se podílí na tvorbě těchto nejlepších stránek. Asponˇ pro mě, ale myslím, že je nás víc :) Adventní kalendáře, krásný dárek, už se těším na příští * * přeji všem št'astný Nový rok *
Pozdě, ale přece. :) Veselé Vánoce, SZ!
Krásný advent a moc díky za všechnu Vaši práci. A samozřejmě zůstávám věrná seriálům.
Stastne a vesele! Delate dobrou praci.
Palec hore...