Všichni odpočítávali dny do Vánoc, já odpočítávala (a stále odpočítávám) dny do Sherlocka. Takže tak. Raději nezmiňovat, že jsem právě dokoukala epizodu Sherlocka. Ještě více raději nezmiňovat, že toho Sherlocka zkoukávám za poslední dva týdny už podruhé. Eh. :D
Tak moc se těším na Sherlocka a Řadu nešťastných příhod....nevím, na co víc :-D Dále se těším ještě na Riverdale, snad to nezruší....jako skoro všechno na CW tuhle sezónu :-D
:O Netflix udělal seriál z mých nejoblíbenějších knih v dětství :O
Jak já ten Netflix miluji!
Tak tenhle výběr mě nechává v klidu. Ano, i Sherlock. Po tom fiasku, kterým pro mě byla třetí série, mám jen malá očekávání a připravená jsem téměř na nejhorší.
To zas bude všude Sherlock sem a Sherlock tam? :/
Z Top 5 se těším jen Black Sails (3. řada byla geniální). Ostatní nesleduju. A škoda, že se do výběru nedostala Bohéma - grandiózní projekt o historii české kinematografie za doby německé okupace.
Tak určite na Sherlocka nemôžem sa dočkať a A Series of Unfortunate Events, vyzerá dosť dobre, takže už si to idem pridať do watchlistu, pretože ho "vôbec" nemám plní na Január :D ďakujem za nový prírastok do kalendára :D
Ja osobne ešte na Shadowhunters, kedže to bolo moje guilty pleasure, tento rok :D
Zabite ma, ale ja som nebola schopná dopozerať ani prvú sériu Sherlocka :D Jediné, čo mi ako tak zodvihlo tlak z tohto zoznamu je A series of unfortunate events a možno ešte Black Sails o ktorom som počula, že je mega a je zatiaľ na zozname chcem vidieť, tak dúfam, že sa k tomu skoro dopracujem.
Grimma doufám dobře uzavřou, času na vymyšlení uspokojivého konce měli dost. Na seriálové zpracování Nešťastných příhod se těším, ačkoli Jim byl podle mě nepřekonatelný. A na Sherlocka se samozřejmě taky moc těším a budu spokojená ať bude jakýkoliv, protože pro mě je to skvělý seriál, ať si kdo chce říká co chce.
Grimm si nenechám ujít. :)
KONEČNE LEDEN, ako DrunkQueen píše, že všetci odpočítavali dni do Vánoc, ja nie, ja ešte stále odpočítavam dni do ne Sherlocka. Ten ide rozhodne mimo mňa, ale GRIMM moje 7,5 mesačné utrpenie čakania konečne skončilo, resp. skončí za 2 týždne :D Už sa neviem dočkať záverečnej série, ktorá podľa tých trailerov čo som videl vyzerá parádne, ale mrzí ma, že to končí vedel by som pozerať ešte pár sérii :(
No a ešte vyzerá celkom zaujímavo A Series of Unfortunate Events o ktorom som čítal prvýkrát tento týždeň.
Sherlocka se nemůžu dočkat. Uděláme si spolu hezký večer. :D
Samozřejmě se těším na Sherlocka, zrovna jsem dokončil "rekapitulační maraton", takže jsem připraven. :-D Taky se těším na návrat šíleného Man Seeking Woman, z novinek mrknu asi jen na Riverdale a doufám v lepší sérii Scandal, než jaká byla pátá série. :-D
Je nespochybnitelné, že asi veľká väčšina tu čaká na SHerlocka. Ja osobne ešte do 02/01/2016 si dám SHerlock maratón tak aby som S3E3 dopozeral chvíľu pred začiatkom s4e1. nech to má správny nádych, náboj a gradáciu...
Prsote SHerlock už nech je tu , to je top týchto sviatkov. Vlastne , príchod SHerlocka je jeden obrovský SVIATOK :)))
misiacik0308 napsal(a):
Je nespochybnitelné, že asi veľká väčšina tu čaká na SHerlocka. Ja osobne ešte do 02/01/2016 si dám SHerlock maratón tak aby som S3E3 dopozeral chvíľu pred začiatkom s4e1. nech to má správny nádych, náboj a gradáciu...
Prsote SHerlock už nech je tu , to je top týchto sviatkov. Vlastne , príchod SHerlocka je jeden obrovský SVIATOK :)))
Ako pre koho :P
Určitě Sherlock a Black sails :-)
Čekám na Bones, ale zároveň vůbec. Nechci se ještě se seriálem loučit. :'(
To čekání na Grimma je nekonečné, tvle dlouhých 7 měsíců než konečně uvidíme Grimma :/ Mrzí mě, že to je poslední série, dokázala bych jsi představit ještě tak 2 sérky. Tak snad to dobře zakončí #Nadalind.
Jestli čekání na Grimma bylo nekonečné, tak čekání na nové díly Broadchurche byli úděsný a konečně je to tu rok a něco než vyjde 3 série. Silně doufám v grandiozní finálovou řadu.
Já se těším na Shadowhunters, aneb jak "upravili" další díly, mimo knižní předlohu:)
Tak v Lednu se rozloučím s aktuální sérií The Librarians a vítej opět celá řado novinek z nichž víc než polovina nakonec nezaujme =D Takže zkusím : The Mick, Ransom, The Halcyon, Beyond, Bohému, A series of unfortunate Events (na tohle se těším hodně), Taboo (na tohle se taky hodně těším), Sneaky Pete, Cardinal, Riverdale.
Čekání na novou sérii mně pak skončí u: Sherlock, Broadchurch, Switched at Birth (na celou tuhle trojici jsem se hodně těšil) a ještě mi začne druhá série The Path.
Nejvíc se těším na Black Sails a Grimma.
Na Sherlocka taky kouknu, ale nic moc od toho nečekám...
Grimm ♥♥♥, hurá, jupí, konečne :) ale som zvedavá aj na Sherlocka a Bones
misiacik0308 napsal(a):
Já s rekapitulačním maratonem začala 13. prosince, už jaksi jedu druhé kolečko (a to jsem se fakt snažila šetřit si díly, aby stačilo jen jedno... :( :D ). Jelikož jsem se dneska dostala se svým šetřením přes celou druhou řadu až za Prázdný pohřebák, říkám si, že i přes ten katastrofální nedostatek času si dám i kolečko třetí... :D
Těším se na Sherlocka a A Series of Unfortunate Events, určitě dám šanci nějaké novince, ale zatím žádná nijak výrazně nezaujala. Názor odjinud: Poptala jsem se doma u milovníků českých seriálů, těší se na Svět pod hlavou a Bohému.
Nejvíc se těším na Black Sails, Taboo a A Series of Unfortunate Events, hned za tím následují The Magicians a Grimm. Určitě jsem taky zvědav na pokračování Colony a Homeland a jak dopadnou novinky Emerald City, Riverdale a Six.
Moc se těším na Sherlocka.
Black sails jednoznačně! Už od dětství jsem zbožňoval Ostrov pokladů, kreslil černé známky a při finále jsem měl husí kůži. Sherlocka se popravdě dost bojím. Hype je obrovský a po třetí řadě už si dávám pozor.
Grimm a jeho příšerky mi budou hrozně chybět, proto se na něj ze všech uvedených těším nejvíce. Snad bude mít nadupané finále, které si fanoušci zaslouží a hlavně se mi poštěstí s Nickem a Adalind.
Chýba tu pokračovanie štvrtej série The Blacklist (vysiela sa 6. januára)
Artogon napsal(a):
Chýba tu pokračovanie štvrtej série The Blacklist (vysiela sa 6. januára)
V lednu se vrací většina seriálů po sváteční pauze, ale není to premiéra :)
Pro mě je nejočekávanější další série expanse, ale je fakt, že to začíná až v únoru.
Uf, vidím, že sa mi v januári vracia hneď niekoľko seriálov - Shadowhunters, The Magicians, Sleepy Hollow, Sherlock a ešte k tomu novinka A series of unfortunate events. Ako to ja budem stíhať?
Jednoznačně Grimm.
Ale já se celkem těším na Emerald city, i když mojí milovanou Wicked witch hraje černoška, ale i tak se na to těším...
Pro mně jsou dva favoriti,samozřejmě Sherlock a také třetí řada seriálu Broadchurch a musím přiznat,že nevím co očekávat od seriálové novinky Taboo,ale seriály co udrží diváka v napětí mě baví.....
Na leden se fakt těším :) Jenom bych se chtěla zeptat, jak jste přišli na datum vysílání Broadchurche? Na internetu jsem našla jenom "early 2017"...
Rosalinda napsal(a):
Na leden se fakt těším :) Jenom bych se chtěla zeptat, jak jste přišli na datum vysílání Broadchurche? Na internetu jsem našla jenom "early 2017"...
Hmm, dobrá otázka. Já jsem to brala od nás, ale je dost možné, že to robot napsal špatně a bude to skutečně až někdy později.
Zdá se mi to až neuvěřitelné, ale z celého ledna se nejvíc těším na české premiéry - na Svět pod hlavou a na na Četníky. Tak snad nebudu zklamaný.
Ze zbytku bych zkusil, co vyleze z Riverdale. Předlohu neznám, tak se nechám překvapit.
Sherlock mě zajímá a nenechám si ho ujít. Pak je pro mě neskutečné, že Bones už běží tolik let a má letos skončit. Vždycky to pro mě byla taková stabilní jistota i když jsem to nesledoval pravidelně.
Teda Bones a Grimma asi budu dlouho oplakávat. Ještě, že jsem si nechala pár dílů v záloze, takže si to trochu prodloužím :) A hrozně se těším na Sherlocka.
No nevím jak to všechno stihnu sledovat :D
A to je jenom leden o dalších měsících raději nemluvím.
Mně se tedy trailer na Řadu nešťastných příhod nelíbil, to už byl lepší ten fanouškovský.
Nicméně Sherlock je jasný, na ten se vždy načekáme, ale je to pecka :-)
Co si budeme povídat - na Sherlocka i Bones se těším a možná se zase vrátím ke Grimmovi. Ale co mě překvapilo, jsou ty Nešťastné příhody! Na gymplu jsme je v našem "čtenářském kroužku" hltali a pak se nechali nekonečně zklamat filmem. Snad bude seriál lepší.
Rosalinda napsal(a):
Série je očekávána k návratu na ITV v pondělí 27. února - toto datum má být potvrzeno. :)
No tak som sa sustredil a cakal na Sherlocka na CTcku az mi uplne uniklo ze Slovaci to davali vcera 01/01/2017 presne v case premiery na BBC. No to ma moze teraz roztrhat. :(
misiacik0308 napsal(a):
No tak som sa sustredil a cakal na Sherlocka na CTcku az mi uplne uniklo ze Slovaci to davali vcera 01/01/2017 presne v case premiery na BBC. No to ma moze teraz roztrhat. :(
To nevadí s českým dabingem to jistě bude lepší.
GRIMMMMMMM tesime sa...
A Sleepy Hollow tiez. No a este som zvedavy na Seres of unfortunate events.
Jeden z nejlepších serošů posledních let.
Sherlock taky, ale ten jde stále dolů, bohužel. (Ne že by neměl rezervu, první dvě série byly super, takže je z čeho slevovat, ale už to prostě není ono.)