Diskuze k článku Vikings: Valhalla přivítala [SPOILER]
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
30. 12. 2016 / 10:02:00 (před 7 roky)
off

Tak tohle jsem čekal nejdřív ve finále série.

pRo.lama
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
30. 12. 2016 / 10:05:45 (před 7 roky)
off

Celé pokračovanie 4. série je nejaké divné. Nepáči sa mi, že pokračujú v 4. sérií. Mali začať s 5. sériou. Celkovo je to nejaké divné. Vždy som sa tešil na nový diel, ale teraz je to úplne bez emócií a zabitie R.L. ma nijako nenadchlo. Neviem o čom bude teraz celý seriál. Bez hlavnej postavy to bude divné. Mám pocit, že možno viac ako 5. sérií neuvidíme.

JakeDeffe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 12. 2016 / 10:07:16 (před 7 roky)
off

No,všichni jsme věděli,že to přijít muselo.
Nadruhou stranu mi bude v seriálu hodně chybět,bral jsem to spíše jako jeho příběh.No,šanci pokračování dám,ale asi už mě to tak nepotáhne.

štelér
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 12. 2016 / 10:31:39 (před 7 roky)
off

Vikingové bez Ragnara,proč ne?Vím,že je to hlavní postava,která ovládla hlavní dějovou linii,ale jednou vše končí a já si myslím,že závěr kdy jeho synové seriál dokončí může být zajímavý a proto poslední sérii nezatracuji.....

štelér
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 12. 2016 / 11:24:53 (před 7 roky)
off

Všetci sme vedeli, že to prísť muselo, ale.. mám z toho dosť zmiešané pocity. Ragnarova smrť určite ašpiruje na scénu mesiaca. Určite budem pokračovat v sledovaní seriálu, ale už to bude niečo iné.. bez Ragnara to bude trošku divné.

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
JakeDeffe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 12. 2016 / 11:33:19 (před 7 roky)
off

No,podle mě by to hodně,ale hodně mohlo pozvednout,až se dostanou na cestu do Ameriky. Nevím jak ostatní,ale já bych moc rád viděl souboj indián vs viking :D

KájaCZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 12. 2016 / 13:23:22 (před 7 roky)
off

Tak bylo jasný, že se to jednou stane... Přeci jenom tvůrci se historie snaží držet co nejvíc. Ragnar měl umřít už na konci první série... Ale je pravda, že bez něj už to nebude jako dřív. Nadruhou stranu pomsta Ivara a ostatních synů asi bude hodně drsná. Takže já se těším na další díly. :)

Saving people, hunting things, the family business!
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 12. 2016 / 16:15:40 (před 7 roky)
off

Jsem zvědavá, jak se s tím poperou pozůstalí.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
30. 12. 2016 / 18:24:24 (před 7 roky)
off

Celé pokračování je zvláštní,ale nechám se překvpit co bude dál,samozřejmě mi bude Ragnar hrozně chybět,ale na druhou stranu se těším na Jonathana.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 12. 2016 / 21:56:03 (před 7 roky)
off

Ako pisete. Vsetci sme vedeli ze raz tento den musi prist. Ale aj tak som nan nebola pripravena a boli aj slzy. Ragnar bol uz sice miestami na nervy ale aj tak to bude divne bez neho. No dejiny pokracovali aj bez neho tak bude aj serial a som na to zvedava. Tesim sa na pomstu Ragnarovych synov. Aj co bude s Bjornom, Rollom a konieckoncov aj s novou kralovnou Lagarthou :-) a samozrejme aj na Jonathana

Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 12. 2016 / 22:14:42 (před 7 roky)
off

Věděla jsem, co se stane, ale brečela jsem jako želva. Bylo to skoro tak hrozné jako konec Hannibala. Zvlášť s vědomím, že s Ragnarem umírá poslední střípek Athelstana :'(

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
30. 12. 2016 / 23:59:45 (před 7 roky)
on

Minulý díl mi udělal radost, protože se konečně zbavili mé neoblíbené postavy a hned v té další mi zabíjí nejoblíbenější postavu :(
Ragnar mi bude hodně chybět...

Kaspi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 12. 2016 / 09:57:13 (před 7 roky)
off

Musim uznat ze prerod na puvodni nazev Vikings pusobi velmi rozpacite. 3 serie nas zasobovaly pouze udalostmi ze zivota Ragnara a prepusteni osudu teto civilizace do rukou dalsi generace neni tak remeslne zvladnuto v predavani pribehu, jak jsem si navykl z 2 a 3tí serie (prvni je kapitola sama pro sebe, po niz mam pocit, ze vymenili snad vsechny vsechny scenaristy, ptze je to uplne jinak pojate). Chapu, ze tvurci nechteli spoilerovat, ale smrt Ragnara mohla byt alespon trosicku impozantni a alespon emotivneji pojata. Nekde v lese ... bez lidu, ktery potrebuje videt moc kralovy ruky, bez cirkve, jez prosazuje toto pravym rozsudkem Boha, bez kohokoli kdo by vlastne mohl sirit dal kralovu spravedlnost?, pouze vojaci a par poutniků? a šup do díry ... No celkem zprzneni. Alespon zamer zcela nespoilerovat a nesirit Ragnaruv posledni cin, zemrit jako valecnik, ktery nezklamal, ale svou pomstu preda na své syny svou smrtí, prtze za ziva uz je bran pouze jako vyvrhel, jez prohral bitvu, prisel o sveho nejlepsiho pritele, jehoz zavrazdil jeho dalsi pritel, coz vyustilo v jeho odchod, kde se snazil s touto ztratou vyrovnat az prestal verit v samotne bohy, a diky tomu se stane pro vsechny, az si to pozdeji pozustalí uvedomi, nejvetsi ikonou ci symbolem i po sve vlastni smrti, jakz takz jen naznacili. Spis se desim nasledujicich udalosti, aby nebyly pojaty timto sup sup stylem rychle prejdeme jinam. Rad bych aby byl poctive vykreslen pribeh ragnarovych synu, jako samotneho ragnara, aby bylo mozne chapat a sledovat jejich pohnutky. V soucasnosti to na me prijde jako kdyby fanousek Hry o truny si rekl: je to ted ten nejvetsi hit tak to budu aplikovat na vikingy, kazda trochu zajimava postava musi zemrit. Jenze tady chybi to :vylicim to jako super(+/-) hlavni postavu kterou tam chci ztotoznim te s ni provedu jejim pribehem tak ze i spatne veci budes hodnotit jako ona a pak ti ji vezmu ve chvili kdy to ale vubec vubec ale vubec necekas. Neco prejmout ok, ale delat to bez drivu jakohokoli umu a zkusenosti s timhle novym pohledem na filmovy zanr neni dle me rozumne a doufam ze jsou to jen plane obavy, a proste tenhle predel serie byl jen slabsi clanek. Takze ROLLLO do toho, oteze jsou ve tvych rukou :-)

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 1. 2017 / 15:26:30 (před 7 roky)
off

Skvělá smrt. :) Hodné Vikinga.

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 2. 2017 / 08:06:41 (před 7 roky)
off

Díky za článek. - Kvůli spoileru jsem si ho odložil, až to dokoukám. Což se stalo.

Ragnar mi bude chybět, ale už dlouho jsme to čekali, ne?