Já myslím, že by neměli pokračovat ... bylo super se k nim na 4 díly vrátit, ale nejde je přece dojit dosmrti.
Tohle je složitý. Fakt myslím, že čtyři díly stačí. Kdyby to bylo o 7 let dřív, neváhal bych ani chvíli a řekl ano. Je pozdě. Sice zůstal otevřený konec, u kterého si alespoň může každý představovat svou verzi. Nechci pokračování, které rozdělí lidi na dva tábory ani spin off.
Btw lidi musí být nadšení z toho, že se takové "náznaky" tvoří z něčeho, kde se poprvé ukázala April :-)
Taky si myslím že by už neměli pokračovat, sice ano konec otevřený, mně by se mnohem líp žilo s tím kdyby byl konec (samozřejmě happy end) ať už jakýkoli. ale hlavně konec.
To já jsem pro. Už jenom z čistý zvědavosti, kam by to směřovalo a došlo. Gilmorky jako takový nevrátilo ani tohle čtyřdílný pokračování. Beru to jako novej seriál s historií,kterou nemusí vysvětlovat v pilotu:D
Já byla z nových Gilmorek zklamaná, takže hlasuju ne. Už ve starých GG mě Rory občas štvala, ale tady byla přímo nesnesitelná. :(
foruska napsal(a):
To já jsem pro. Už jenom z čistý zvědavosti, kam by to směřovalo a došlo. Gilmorky jako takový nevrátilo ani tohle čtyřdílný pokračování. Beru to jako novej seriál s historií,kterou nemusí vysvětlovat v pilotu:D
S tímhle souhladím. Na nové Gilmorky jsem se hrozně tešila a po prvním kouknutí se nechala unést na vlně euforie, že jsou zpět, ale s odstupem času zjišťuju, že ty 4 nové díly vlastně ani nepotřebuju vidět znovu, jako to mám u těch starých (nejlépe pořád dokola)... Takže na spin off bych se asi nakonec ze zvědavosti podívala, ale předem bych radši nic moc neočekávala.
S tímhle souhladím. Na nové Gilmorky jsem se hrozně tešila a po prvním kouknutí se nechala unést na vlně euforie, že jsou zpět, ale s odstupem času zjišťuju, že ty 4 nové díly vlastně ani nepotřebuju vidět znovu, jako to mám u těch starých (nejlépe pořád dokola)... Takže na spin off bych se asi nakonec ze zvědavosti podívala, ale předem bych radši nic moc neočekávala.
Přesně tak.
Tak tohle je na debatu. Gilmorky jsou uzasne, clovek jim preje nesmrtelnost, ale myslim, ze ty posledni ctyri dily dokazaly, ze vseho moc skodi.
Jsem proti. Na nové díly jsem se těšila, ale byla jsem jen zklamaná. Rory byla naprosto nesnesitelná. A konec podle mě také nebyl uspokojivý, většina fanoušků čekala, že skončí s Jessem/Logenem/Deanem. Místo toho je těhotná, kdy se neví, kdo je otec. Pro mě gilmorky skončili 7. sérií.
I přes veškerá zklamání z nových dílů, bych byla stejně nadšená u dalšího pokračování, či vysvětlení kdo je otcem.
Za pár let stejně pocity zklamání se rozplynou a pohltí je vlna nostalgie.
S takovým koncem bych pokračování uvítala :)
Taky jsem z toho rozpačitá...
Já osobně bych proti pokračování nic neměl už proto, že mě zajímá kdo je otec i když z velikou pravděpodobností to bude Logan a toho jsem vždy nesnášel. Nejlepší by bylo kdyby to sním definitivně skončila a dala šanci znovu Jessovy.
Nové díly mě potěšily i zklamaly, kdyby to nebrali tak hopem, klidně by z těch čtyř dílů udělali příjemnou sérii, kde by byl prostor na větší užití si všech postav...je jasné, že po takové době všechny herce nemůžou nahnat zpět na delší natáčení, ale to ani není nutné.
Pokračování by mohlo dovysvětlit načaté otázky, rozvinout příběh Lane - na to, jak zvládá dvojčata jsem byla děsně zvědavá, April a hlavně to, jak se Rory zas dává dohromady...což už se částečně stalo, protože byla schopná převzít noviny a začít psát knihu...
Každopádně je velká škoda, že se s pokračováním otálelo tak dlouho, vlastně ani nevím, proč to tenkrát tou 7. sérií skončilo.
Jsem na vážkách. Toto "zakončení" absolutně nebylo zakončení, to už mi jako konec seděl závěr sedmičky, tak bych se správně měla dožadovat toho, aby byly další epizody, nicméně mám strach, co by se tam odehrálo. Nejvíce bych měla obavy z toho, že Rory skončí s Loganem, což by mi hnulo žlučí na tisíckrát. Nikdy jsem nebyla příznivec tohoto páru, Logan je odpudivý zevnitř u zvenku, ale ty čtyři epizody mě dostatečně přesvědčily, že Logan k Rory prostě ne. Ale docela bych se tím připravila o šanci, že Rory bude s Jessem, vzhledem k tomu, že byl vyobrazen jako Roryn "Luke". Navíc, já fakt nevím, jak by Roryn příběh kromě porodu a konečné volby jednoho partnera z trojlístku měl pokračovat, nějak na to nemám nápady, tvůrci asi no. Nicméně mě přijde, že Amy nikdy nenechá Rory si vybrat, prostě vždycky skončí u její máti, single a tentokráte i těhotná a neví s kým.
Jak říkám, jsem rozpolcená mezi ano a ne. To, co se nově natočilo podle mě prostě nestačí, ale mám obavy, co by se v následných epizodách, či rovnou spin-offu mohlo odehrát.
Konečně jsem se dostala k tomu, abych ty čtyři díly zkoukla a jsem určitě pro pokračování. A je mi úplně jedno jestli to bude "další série" GG nebo nějaký spin-of. Nový díly mě bavili, jen mě dost mrzí, že tam byl tak málo Jess.
rozhodnout se zda chtít další pokračování je skoro nemožný...už teď jsem byla mírně na vážkách jestli se mi to vůbec líbilo, největší zklamání bylo asi "léto"...a dost mi vadilo to náhodný narážení na určitý postavy, jakože jen aby tam byli...jenže maniak ve mě si o pokračování vyloženě škemrá, a a ni ne tolik proto, že bych potřebovala vědět, kdo je otcem...ale proto, že Jess ji pořád miluje...