Měla jsem fakt blbej pocit, když jsem se dívala na ty statistiky... ten počet, kolik jsem proseděla u seriálů... to je masakr...
Takové předsevzetí si nedávám, jelikož se znám a vím, že bych ho nedodržela. Stejně jako to, že bych se měla víc učit a méně prokrastinovat :D
liskulka.lida napsal(a):
Měla jsem fakt blbej pocit, když jsem se dívala na ty statistiky... ten počet, kolik jsem proseděla u seriálů... to je masakr...
Se ti jenom zdá. Kdyby si třeba tvoje babička spočítala všechny Ordinace a Ulice, tak je za rok na nějakých 11 dnech čistého času. A k tomu tak 2 dny reklam. Vedle toho nějakých 20-30 dní kvalitních seriálů pak nevypadá tak blbě.
Asi to zkusím omezit. Prosledováno měsíc a půl času a podle databá knih přečteno 82 knih. Budu muset vyrazit někam ven :-)
Ha a ja práve opačne. V roku 2016 som seriály dosť zanedbala, takže v tomto to chcem všetko dobehnúť.
Tulrika napsal(a):
Asi to zkusím omezit. Prosledováno měsíc a půl času a podle databá knih přečteno 82 knih. Budu muset vyrazit někam ven :-)
Neblázni, co venku? :) Já se letos zapojila do Čtenářské výzvy, tak uvidím, kolik toho přečtu, nejvíc budu stejně nahánět o prázdninách.
Tak, tak... :D
U některých z nás to možná vychází i na víc než jeden nový seriál týdně :'D
Oproti 2015 se mi povedlo srazit prosledovaný čas o 25%, což je nějakých 16 dní :-) Tak jen tak dál, letos to srazím pod 1 měsíc :-)
ragelly napsal(a):
U některých z nás to možná vychází i na víc než jeden nový seriál týdně :'D
To u mě je to ještě horší :D Pomalu celej rok doma nebo po nemocnicích, tak co má člověk dělat jinýho, než koukat na seriály? :D
To je přesné :-D Já jsem si teda dala vloni předsevzetí nekoukat na víc než 3 epizody za den, ale když koukám na Můj rok na SZ, asi to neklaplo :-) Když nepočítám první 3 měsíce po registraci tady, kdy jsem poctivě projela databázi seriálu a vyplnila většinu toho, co jsem kdy viděla, tak další měsíce mi vychází průměr 4 a půl epizody denně. O knížkách raději ani nemluvím. A to pořád nadávám, jak nic nestíhám... Ale tentokrát se fakt polepším! :-)
Super komiks, tento rok se nechystám omezit sledování seriálů, spíš naopak :)
Já mám v průměru tři epizody za den. Sem hrozný cvok. A to sem si říkal že chci chodit ven. :D
To je trefne toto :D
Tak snad jich taky nebudu mít hodně rozkoukanejch :D
Komiks je skvělej :)
To já jsem si na začátku roku zaškrtávala skoro všechny odsledované seriály, i ty staré, takže to těď vypadá, že jsem letos proseděla u seriálů šest měsíců :-D Asi by to chtělo při přidávání oblíbených seriálů přidat nějakou funkci "viděla jsem všechny díly, ale už dávno" ;-)
Výborné:))
Tak nějak...pecička :)
Jako vždy super komiks. Já si to letos užívám, protože bohužel dlouhodobě marodím. A co jiného dělat čtu nebo koukám na seriály. Jsem vděčná,že seriálu je hodně .o)
singul.arita napsal(a):
Uvidíme, jak to dopadne se začátkem zkouškového. :D
Když se podívám na ty měsíce, tak mám nejvíc zkouknutých epizod ve zkouškovém... čistě teoreticky to může být po těžkých zkouškách, kdy jsem si sedla k bedně a zkoukla celý série :D :D :D
Ehem... více než dva měsíce... Omluví mě trochu fakt, že jsem téměř vše sledovala zrychleně? Asi ne... ale kdo se má o zkouškové učit, když nemá v pořádku Watchlist?! :D Asi bych to ale přeci jen měla trochu zkrouhnout...
eliska.musilova napsal(a):
Neblázni, co venku? :) Já se letos zapojila do Čtenářské výzvy, tak uvidím, kolik toho přečtu, nejvíc budu stejně nahánět o prázdninách.
Čtenářskou výzvu plním taky,ale prázdniny mě nezachrání, chodím do práce na směny.
Ja si teda predsavzatia na nový rok nedávam. Ale predsavzatie nerozkukať si nové seriály so štartom veľkej päťky na jeseň som ako-tak dodržal. Rozpozeral som si akurát Son of Zorn a pozrel som si niektoré piloty. I keď niektoré vypadali sľubne, vzhľadom k tomu, že takmer všetky sledované seriály boli obnovené, som sa už do ničoho nepustil. Ale káblovky majú u mňa vždy výnimku :)
liskulka.lida napsal(a):
Když se podívám na ty měsíce, tak mám nejvíc zkouknutých epizod ve zkouškovém... čistě teoreticky to může být po těžkých zkouškách, kdy jsem si sedla k bedně a zkoukla celý série :D :D :D
Uvidíme, jak budou těžké. Ale zatím je práce dost. Nějakou pořádnou sérii to určitě potřebovat bude.
Ďalší skvelý komiks. U mňa to neplatí na 100%. Nové seriály nesledujem. Iba ukočnené. No a tie pozerám v maratónoch a po skončení jedného si hneď púšťam ďalší a ďalší.
Další super díl. :) Takovýhle předsevzetí bych si nikdy nedala. Už jen proto, že bych ho určitě nedodržela. ;)
Radsej si take predsavzatia nedavam.