Šťastný Nový rok 2017 všetkým členom, ale hlavne redakcii. Bez Vás by SZone neexistovalo.
Šťastný nový rok všetkým serialzoňákom ;D
Šťastný nový rok všem!
Šťastný nový rok
Šťastny Nový rok a hodně štěstí do nového roku 2017 :) Ať ty čísla rostou nebo jsou aspoň tak dobrá jako letos :D
P.S.: Jsem trochu zklamaný, že letos nebyla trofej. Nebo sem něco propásl? :)
No já jsem na tom ještě bídněji než ty...:D "Jenom" 1286 odškrtnutých epizod...:D Kdy nejvíce jsem koukala v únoru a dubnu...:D Aneb, když místo pravidelného a poctivého sledování každý ten, doháníte seriály po pauzách...:D
A všem na Serialzone a všem seriálovým maniakům vše nej do nového roku, ať je ta sedmička šťastnější než šestka...:)
Šťastný nový rok, SerialZoňáci! :)
Shppen: Myslím, že to je vždycky jen do 5 min po půlnoci :)
Děkuji všem, kteří se na vedení serialzone podílí, za tento úžasný rok, a přeji všem, aby si plnými doušky užili ten nadcházející! <3
Šťastný nový rok! Díky za Můj rok i za trofej :-)
edit: Můj rok zpřístupněn.
OK, jdu s kůží na trh. :D Zde
A samozřejmě šťastný nový rok. :)
ragelly napsal(a):
Šťastný nový rok, SerialZoňáci! :)
Shppen: Myslím, že to je vždycky jen do 5 min po půlnoci :)
Hmm prisahal bych, ze sem daval F5 v 00:04, ale mozna se pletu. Snad to teda vyjde aspon pristi rok :)
Na tohle jsem se moc těšila a zároveň se bála těch čísel. :D Hlásím 1815 odškrtnutých epizod.
Díky za "Můj rok..." a všem přeju šťastný a pohodový rok 2017!
Nebyl jsi přihlášený ještě před půlnocí? Zkus se odhlásit a znovu přihlásit.
Šťastný nový rok, SerialZoňáci :)
EDIT: Po loňské 0 (nepoužívala jsem zdejší watchlist) jsem si letos odškrtla 4634 epizod (3 měsíce, 15 dní, 9 hodin a 40 minut), ale je to ohodně ovlivněné tím, že jsem si sem dávala seriály od prvních epizod.
Shppen napsal(a):
Šťastny Nový rok a hodně štěstí do nového roku 2017 :) Ať ty čísla rostou nebo jsou aspoň tak dobrá jako letos :D
P.S.: Jsem trochu zklamaný, že letos nebyla trofej. Nebo sem něco propásl? :)
Buď už máš pět, nebo se musíš odhlásit a přihlásit.
Šťastný nový rok :) Strašně jsem se na "Můj rok ..." těšila. Díky.
mno, minulý rok byl seriálově trochu slabší, musím se polepšit :)
Tak krasny novy rok vam vsem! A nasi redakci preji hodne zdravi, pevnych nervu a plno suprovych napadu!
Když jste dali statistiku za rok 2015, tak jsem se pořádně lekl (jen 691) a řekl jsem si že v roce 2016 zaberu. No není to přesně to co bych si přál, ale oproti minulu je 1335 úspěch. Kéž bych měl letos taky téměř 100% nárůst :D
Fruiko napsal(a):
Buď už máš pět, nebo se musíš odhlásit a přihlásit.
Super diky moc. Odhlaseni a prihlaseni pomohlo ;-) Musim si to priste pamatovat.
Sice mám nastaveno veřejné očumování statistik, ale stejně se ještě pochlubím... Ale jenom 365 příspěvků v diskusích? To jsem teda měla za to, že s tím jak jsem tu neustále něco vysvětlovala toho bude teda víc :D.
Šťastný Nový rok všetkým seriálovým závislákom :D
Btw: Môj rok 2016 na SZ dosť bieda. Mám čo vylepšovať tento rok. Už viem, čo je mojim tohtoročným predsavzatím.
Šťastný nový rok, seriálový maniaci! :D
Vsem preji stastny novy rok! Ani zalostne pokryti t-mobilu na Jestedu mi nezabrani navstivit tyhle jedinecne stranky. A ted uz mazu na profil prozkoumat statistiku! Prezijte dnesek ve zdravi!
Přeji všechno dobré v roce 2017. Děkuji za informace a letos jsem se polepšila .o)
Šťastný nový rok všem! Moc díky redakci za úžasné články (ano, je pravda, že se potřebuju zlepšit v komentování, stydím se ;) - že bych si to dala jako předsevzetí?).
Teda... že bych se svými 3 240 epizodami vedla? Omlouvá mě, když jsem letos jela hodně dvacetiminutovek a zbytek převážně trošku zrychleně, nebo mám velký problém? U mě rozhodně vede červen (zkouškové, no...) - to mám 467 epizod (to byl maraton M.A.S.H.) :D
šťastný nový rok, nech Vás šťastie sprevádza každučký deň roku 2017 :)
Šťastný nový rok a ať je každá nová epizoda zážitkem.
Vy ste neskutočný... Ach tie štatistiky moje sa totálne obrátili toho čoho som mala predminulý rok viacej bolo minulý rok menej a čoho som mala menej toho bolo minulý rok viac.... menej epizód odsledovaných ale zato viacej seriálov rozpozeraných a ohodnotených :) Ja mám štatistiky verejné... Pochváľte sa aj vy svojimi :)
Šťastný Nový rok 2017 vy šílenci, seriálový nadšenci, členové SZ teamu. Přeji příjemné prožití těch 365 dní bez nehod a náhod a ať se zde za rok setkáme :)
135 odškrtnutých epizod, asi se budu muset více snažit :D
Šťastný a nový rok.
Mno oproti minulemu roku zlepseni o celych 5 dni! ;)
Hezky novy rok vsem!
šťastný Nový rok :)
Přeji všem šťastný nový seriálový rok 2017 a pevně doufám, že v tomto roce budu epizody odškrtávat poctivě, protože těch seriálů sleduji docela hodně. :-)
Tak šťastný N(n)ový rok všem seriálovým maniakům a celému týmu SZ - jinak díky za články, bleskovky, kalendář i Můj rok .:)
Snad bude tento rok o něco méně krutý a nepřipraví nás o tolik báječných umělců. :( A přinese nám mraky nových epizod našich oblíbených seriálů a nebo zcela nové.
BTW: Statistika veřejná, za sebe jsem celkem spokojená, i když chtělo by to asi trochu zlepšit. :) :D
PS: Za případné chyby se omlouvám. Alkohol si rád hraje na záměnu písmenek. :D
Šťastný nový rok všem <3. Děkuju všem za jejich práci, i když by teda bylo příjemnější nemuset sem furt lézt, ale tak jsem chycena :'D.
Komentáře mi vychází na skoro dva denně, to ještě jde. Statistiku raději nevidět, ale co už :D.
Díky za starý, díky za nový. A ať se daří. PS: S komentáři se zkusím polepšit. :) Budu pracovat na 1400%
To byl zase úlet. Ještě jsem si říkal, že to nebudu letos (2016) přehánět a počet epizod snižím pod tisícovku. Místo toho nárůst o 120 epek, a to není ani započteno 52 epizod Hospody, 50 Columba a 230 Přátel... :D Takže u mě opět předsevzetí - snížit počet epek pod tícku. :D
Jinak přeji vše nej do roku 2017. ;)
Štastný Nový rok.
Šťastný nový rok i vám.
U mě je to oproti minulému roku slabší o +/- 300 epizod. Jeden měsíc mám shlédnuto 44 epizod a hned další 222 - To asi bude ten maratón Greys Anatomy. :D
Perfektní práce a ať se daří po celý rok. :)
Krásný Nový rok všem, ale hlavně redakci Serialzone, bez ní by ty statistiky nemohly být.
Já za sebe můžu říct, že jsem se v roce 2016 polepšila oproti roku 2015:)
Díky za statistiku :) moc jsem se na ni těšil. A šťastný nový rok :)
Děkuji za statistiky (letos jsem se trochu flákala a mám méně prosledováno než loni). :-) A krásný nový rok přeji!!!
Také přeji redakci Serialzone a všem serialzoňákům vše nejlepší v novém roce!
Tiež prajem šťastný Nový rok :)
Čo sa roku 2016 týka.. žiadna sláva. Len 799 epizód. Zaujímavé, že takmer polovicu som videl v januári/lednu.. asi preto, že som bol doma na Slovensku a bez práce :D
Šťastný Nový rok a děkuju Vám za všechnu práci, jak za rok minulý tak za všechny předcházející :)
Hezký a úspěšný Nový rok všem seriálovým nadšencům!
Šťastný Nový rok! Ať se na téhle úžasněbožívlastněnejlepší stránce scházíme ještě po mnoho a mnoho budoucích let! ^_^
..a sobě méně sledování seriálů.. goddammit
krásný nový rok :) a mám radost, oproti roku 2015 jsem stihla shlídnout o cca 300 dílů seriálů víc :)
Musim se letos polepšit, jen týden strávený u seriálů :D nic moc
Díky za statistiku
Šťastný nový rok a spoustu dalších seriálů přeji.
Az tento rok som sa do SZ naozaj "zakousl" takze pre mna len dobre...
Viete čo mi chýba na serial zone ? Označiť epizódu ako videnú viac krát... Potom ten presledovaný čas je oveľa nižší než je skutočne... Ja sa veľmi rada vraciam k dávno videným seriálom a dávam si repete aj 3 krát :D
majka147 napsal(a):
Viete čo mi chýba na serial zone ? Označiť epizódu ako videnú viac krát... Potom ten presledovaný čas je oveľa nižší než je skutočne... Ja sa veľmi rada vraciam k dávno videným seriálom a dávam si repete aj 3 krát :D
Seznam epizod -> Resetovat moje hodnocení
majka147 napsal(a):
To jsem se snažila prosadit už loni, ale Fruiko to zavrhl s tím, že nechápe, kdo by se díval podruhé na něco, co už viděl :'D Ale jinak by se to hodilo, aby se od-označená epizoda neodečítala z celkového prosledovaného času a po dalším hodnocení by se tam započítala jakoby podruhé.
ragelly napsal(a):
kdo by se díval podruhé na něco, co už viděl :'D
To je fakt divný, kdo by to dělal! ... A kdo by si chtěl zapsat, že nějaký seriál viděl třeba čtyřikrát. :'D
ragelly napsal(a):
To jsem se snažila prosadit už loni, ale Fruiko to zavrhl s tím, že nechápe, kdo by se díval podruhé na něco, co už viděl :'D Ale jinak by se to hodilo, aby se od-označená epizoda neodečítala z celkového prosledovaného času a po dalším hodnocení by se tam započítala jakoby podruhé.
Nechápu, že Fruiko nechápe :-D A samozřejmě naprosto souhlasím s neodečítáním času odoznačených epizod :-)