Všechno nejlepší :) Jste úžasní
Všechno nejlepší! Deset let? Páni. A já jsem tady sváma skoro 5. To to letí, co? K neuvěření. Dělejte stále tak skvělou práci, a ať se vám daří!
Všechno nejlepší. A děkuji za práci všech lidí, kteří se na tomto super projektu podílí :)
Přeji všechno nejlepší a mnoho úspěchu do dalších let! :) Díky všem, kteří se na tomto webu podílejí!
Všechno nejlepší, děkuji všem za jejich práci, je to super web.
Jen nevím jak zjistit, jak jsem tu už dlouho, nepamatuji si kdy jsem se zaregistrovala.
Moc se těším na adventní kalendář - na tuto zábavu jsem nalákala plno přátel,
bettyragy napsal(a):
Všechno nejlepší, děkuji všem za jejich práci, je to super web.
Jen nevím jak zjistit, jak jsem tu už dlouho, nepamatuji si kdy jsem se zaregistrovala.
Moc se těším na adventní kalendář - na tuto zábavu jsem nalákala plno přátel,
Když najedes myši na profilu na svůj nick, tak by ti to mělo napsat. Alespoň myslím. Už jsem na cestě na sraz na mobilu a tak nemůžu ověřit.
Všechno nejlepší! <3 <3 Já tu jsem teprv necelé čtyři roky a dneska mířím na první sraz, takže jsem ještě žabař, ale doufám, že mi závislost na serialzone zůstane ještě dlouho!
Dost možná zjistíte, že jste vlastně ještě normální, protože tady máme pár extrémů, třeba lidi, kteří za rok kouknou na 250 pilotů a tak… :-)
Eh. Jo. *rezignovaně pláče*
Všechno nejlepší a plno nových uživatelů
Skvělé stránky,které musí ocenit všichni,kteří milují seriály.Přeji vše nej....a minimálně dalších let trvání(i když s tím jak to vedete,tak to jistě překonáte).
Všechno nejlepší. Jste skvělý, děkujeme za vaši práci. :) A nejméně dalších 10 tu buďte s námi. :)
Všechno nejlepší celému týmu SZ. Přeji hodně skvělých seriálů, minimum trolů a ještě víc fanoušků. Rozhodně si to zasloužíte.
Všetko najlepšie SerialZone! Ďakujeme všetkým, ktorí na stránke makajú, ste fakt skvelí. A užite si zraz :)
Všechno nejlepší SerialZone, bez tebe by byl život nuda.
Vše nejlepší a velké díky
Další rok utekl jako voda a to díky neustavičné a skvělé práci redaktorů. Se kterými si na SZ připijeme zlatavým mokem na bowlingu nebo později v "některém non-stop podniku".
PS: Nevadilo by kdybych přišel o pár hodin dřív na CON? Klidně s něčím pomůžu.
Všechno nejlepší k 10 výročí at se vám daří! Jsem strašně ráda,že tento web funguje na 100%. Myslím si, že začínám třetí rok a pořád se rozkoukávám. Jste všichni super a klobou dolů určitě to není jednoduché. Děkuji za všechny novinky a info.o)
Vdaka za vašu prácu a želám ešte veľa rokov nášmu webu.
I já se přidávám a přeju webíku všechno nejlepší. Obrovské díky všem za práci, kterou tu odvádíte.
Vše nejlepší ke kulatinám. Ať se stále tak daří a přibývá uživatelů. :) Za tři roky se vám povedlo z podprůměrné divačky udělat divačku nadprůměrnou - z pohledu mých kamarádů, kteří seriálům neholdují. V porovnání s ostatními tady jsem stále pod průměrem. :D Užijte si SZ Con a oslavte to i za nás, kteří se nemůžou zúčastnit. :)
Téééda! už 10 rokov! Všetko najlepšie k okrúhlym narodeninám prajem! a dúfam že minimálne ďaľších pár desiatok rokov budete úspešne aj pokračovať :) Ste skvelí
Micuda98 napsal(a):
Další rok utekl jako voda a to díky neustavičné a skvělé práci redaktorů. Se kterými si na SZ připijeme zlatavým mokem na bowlingu nebo později v "některém non-stop podniku".
PS: Nevadilo by kdybych přišel o pár hodin dřív na CON? Klidně s něčím pomůžu.
No my jsme teprve ve vlaku :D
Všetko najlepšie, veľa šťastia a úspechov i do daľších rokov. :-)
Všechno nejlepší. 11.11. je to nejlepší datum z celého roku! (Možná jsem krapet zaujatá, pač je to i můj narozeninový den, ale co už.) :D
Všetko najlepšie. Som rád, že tu s vami už ten nejaký rok môžem byť. Prajem vám ešte ďalších 100000000000000000000000000000000000000000000000 rokov, aby sa aj z ďalších generácií stávali seriáloví maniaci.
phoebess napsal(a):
Všechno nejlepší. 11.11. je to nejlepší datum z celého roku! (Možná jsem krapet zaujatá, pač je to i můj narozeninový den, ale co už.) :D
Tak to ti přeji všechno nejlepší.
Já je měl včera. :)
SerialZone, dekuji a preji nejlepe dalsi desitku :-)
Všechno nejlepší, i když jsem se tady zaregistroval teprve v květnu 2016, tenhle web jsem znal dlouho předtím a je opravdu skvělý... jen tak dál :)
Všechno nejlepší:) A díky za vás:)
Všetko najlepšie k jubileu a prajem veľa nových fanúšikov ;D
Konkurence byla je a bude... SZ je ale best. A myslím si že i ČSFD se má od SZ co učit.
Všechno nejlepší k narozeninám, spoustu krásných článků a ještě hodně a hodně let :-D
Všechno nejlepší :) jsem ráda že jste tady ..... Děkuji
Všechno nejlepší a hodně zdaru do dalších dekád. Díky za všechnu vaši práci.
Všechno nejlepší a hodně sil do dalších let :) To mě dnešní výhra v tombole těší ještě víc, když je takhle výroční :)
Všetko najlepšie :) Robíte tu naozaj úžasnú prácu, tých seriálov je neskutočne veľa a vďaka vám máme prehľad :) Prajem veľa veľa úspechov.
Tak vám přeji vše nejlepší! SZ je téměř vždy první stránka na kterou vlezu, když hupsnu na internet ;-)
Taktéž se přidávám ke gratulantům a přeji Vám jen to nejlepší do dalších let.
Všechno nejlepší! Hodně úspěchů, skvělých článků v dalších letech.
Vsechno nejlepesi SerialZone a hlavne zdravi, pevne nervy a spoustu napadu a odhodlani celemu realizacnimu teamu...
Přeji vše nejlepší! Musím říct, že si nedovedu svůj život představit bez serialzone. Není nic uspokojivějšího, než si odklikávat epizody ve watchlistu. Moc děkuji všem, kteří se podílíte na opečovávaní oslavenkyně. :)
Dneska jsem zjistila, že už jsou to se SZ naše 4. narozeniny. To jsem tady už tak dlouho? Jak může čas utíkat tak rychle? No, každopádně tady hodlám pobývat jak dlouho to jen půjde ;)
Děkuju redaktorům a uživatelům a všem, kdo se podílí na utváření této suprové stránky, která nám přináší radost do našich srdcí.
!Všechno nejlepší!
Všechno nejlepší a minimálně ještě jednou tolik :D
Velká gratulace! Jen tak dál!
Gratulka i od mojí maličkosti. Jste bezva, veliké díky všem co náš-váš web připravují a přeji všem ještě víc super seriálů.
WOW :) 10 let..to je MEGA úspěch, takže velká gratulace. Já jsem s Vámi polovinu a nemíním odejít, protože Váš web je moje závislost, které se zbavit ani nechci. Děkuji všem co na tomhle úžasným webu jakkoliv pracují. Obdivuji Vaši oddanost a práci a doufám, že to budete dělat tak dobře ne-li lépe dalších mnoho let. Všechno nejlepší a pořádně to lidi oslavte :)
Obrovská gratulace k tak významnému výročí a také obrovský dík těm kdo se na těchto skvělých stránkách podílí a věnují jim svůj čas. Já tu s Vámi sice závislačím teprve 3 roky, ale slibuji, že další desítku oslavíme zase společně. Všechno nejlepší. :-)
Díky všem za to, co na webu děláte. Neustálým přísunem novinek a zvelebováním se staráte nejen o to, že není důvod web opouštět, ale zároveň na něm i vytváříte závislost. A já chci doufat, že se téhle závislosti jen tak nezbavím :D Takže přeju spoustu dalších závisláků do druhé desetiletky.
všechno nejlepší serialzone. Děkuji za seriálovou výzvu a jsem zvědavá jestli to zvládnu, dělám vše proto aby to klaplo :D
Na Serialzonu jsem byla registrovaná ještě na původní web bohužel se mi nepodařilo překlopit redistraci tak abych obdržela kmetí trofej, ale to nevadí mám těch potvůrek mnoho a jsem za každou ráda :D
Všechno nejlepší. Jste skvělí.
Všechno nejlepší ") SZ a všem,co se podílí na chodu těchto úžasných stránek.
Vsechno nejlepsi. Jste fakt uzasni ☺
Vsechno nejlepsi SerialZone! Delate svou praci skvele.
Moc se mi libi nova vychytavka, kdy se muzu podivat, kdy jsem videla kterou epizodu.
Taky se moc tesim na Adventni kalendar. Jen mi budou schazet kamaradky z jednoho fanouskovskeho webu (ktery bohuzel zrusili), ktere lustily se mnou.
Taky dekuju za komiks, sceny mesice i hlaskoviny. Vzdycky se tesim i na Novinky pod lupou i vylety do historie.
Jen se budu mit strach podivat na SARS primo u mych oblibenych serialu, uz ted vidim ty klesajici cisla :)
Přeji vše nej, nej, nej! Diky všem za jejich práci, jde vám to skvěle, jen tak dál :-)
Všetko naj.
Všechno nejlepší a moc díky za vaši práci!
Já budu 9. prosince slavit svůj 4. rok na SZ. :)
Přeju všechno nejlepší! Dá se těžko věřit tomu, že už to s váma táhnu zhruba sedmý rok :) Pokračujte ve skvělé práci a já slibuju, že zase nemine den, kdy bych se tu neobjevila ;)
Pripájam sa k ostatným a tiež prajem všetko len to NAJ! Aby sa serialzone.cz darilo aj ďalšie dlhé roky! ;)
Mimochodem, sledovanost už máte na profilu seriálů :)
Všechno nejlepší :-) Hrozně to uteklo :-)
Přeji všechno nejlepší k narozeninám ať jste tu s námi co nejdéle jste super. Jsem tu krátce kamarád mi to nedávno teprve ukázal.
Sice s denním zpožděním, ale jsem jsi jistá, že mi to odpustíte. SerialZone je naprosto skvělý a upřímně? bez něj a bez watchlistu bych byla ve svém seriálovém světe úplně ztracená. :D Děkuji vám za tvrdou práci kterou pro nás každý den děláte♥
Chci popřát všechno jen to nejlepší celému tomuto webu, moc poděkovat všem redaktorům, kteří opravdu neúnavně pracují na tom, aby jsme si mohli užívat a hlídat naše oblíbené seriály, pravidelně nám dávají titulky (které já osobně nepotřebuji) a do třetice všeho dobrého mi ukázali, že je naprosto v pořádku strávit celý víkend před obrazovkou u svého nejoblíbenějšího seriálu a dovolili mi poznat spoustu dalších seriálových maniaků. Jelikož kolem sebe nikoho takového nemám, tak jsem vždycky hrozně ráda, když se mi nějaký další seriálový maniak ozve a mám si o svých zážitcích ze sledování s kým popovídat, a to všechno díky SZ, takže moc děkuji a ještě jednou vše nejlepší!
P. S. Je mi moc líto, že jsem nemohla na setkání... Bohužel mám dost problémy se dostat do Prahy :). Snad to vyjde příště :D.
Všechno nejlepší! Jste strašně fajn a děkuju za super zázemí a web o seriálech, který má i přátelský přístup. Cítím se tu jako doma i když jsem s vámi teprve asi 3 roky. :D Přeji hodně úspěchů a uživatelů a hlavně dík. :)
Všechno nejlepší! ;-) Jen tak dál
Všechno nejlepší!! Odvádíte opravdu výbornou práci, které si hodně lidí váží (včetně mě) děkuji za ty fantastické roky s váma :)
Všetko najlepšie, nech sa vám darí minimálne dalších 10 rokov. Som rád, že som objavil tuto stránku, hoci asi len pred dvoma rokmi. Mrzí ma, že som skor nenatrafil na tuto stranku.
Vse nej a jeste nekolikrat tolik <3 a diky vse, co pracuji pro tuto komunitu! :) je to oslava vsech.
Taktéž se přidávám ke gratulacím. Přeji všechno nejlepší, hodně štěstí a mnoho energie, chuti a zápalu všem, kteří se na tvorbě obsahu podílí do dalších let! :) Ani netuším, kolik tvůrci článků, novinek, vychytávek a všeho ostatního musí do webu dávat času, ale jsem vám všem neskonale vděčná, že se tak snažíte a že to tady pořád žije :)
Velká radost 10letého působení, přeji plno dalších seriálů, plno fanoušků, plno her, prostě všeho dosytosti, takže vše nejlepší a hurá na další desetiletí :-)
Tak všechno nejlepší
10 rokov tu sice nie som, ale od kedy som sa ku vam pridal, tak ma to poriadne chytilo. Cely team je super a drzim palce, aby vas to nikdy neomrzelo.
Všechno nejlepší :-)
Páni, 10 let. Také se přidávám ke gratulantům a přeji spoustu dalších skvělých nápadů, které nás už odsud vůbec nepustí :)
Sice dost opožděně,ale přece.Přeji všechno nejlepší a děkuji za úžasnou práci,kterou tu všichni odvádí.Prostě perfektní práce. :)V tento den mám i já narozeniny,takže to je dvojitá radost.Sice už mi není 10,ale to nevadí. :D Teď jsem seriály,trochu zanedbával,ale už jsem v plné síle a všechno doháním. :D