Ten názov ma dostal :DDD
Alaya napsal(a):
Ten názov ma dostal :DDD
Taky se mi v te konbinaci s obrazkem hodne libil.
Jojo, za ten název si ragelly zaslouží 1*!
Jinak PD má nějaký překvapivě solidní rating. Asi diváci neměli rádi Antonia :D
Nadpis opravdu parádní :D
A jedno seriálové přání bych fakt měl, tak schválně jestli se v květnu splní :)
Vím, že to tak nebylo míněno, ale: "Na CW zůstala Frequency na stejno"- jako minulý týden... taky nic :D
S Frequency to vypadá bledě co?
Tak nějak se pomalu loučím s Frequency. Stihl jsem si ten seriál dost oblíbit, ale obnovení pro další sérii by byl tak trochu hodně velký zázrak.
Romix napsal(a):
Tak nějak se pomalu loučím s Frequency. Stihl jsem si ten seriál dost oblíbit, ale obnovení pro další sérii by byl tak trochu hodně velký zázrak.
Pri CW si clovek nikdy nemoze byt isty a kedze Ex-girlfiend dosahuje 0,1 tak zrusia skor tu ... a este tusim aj Jane the virgin je na tom dost biede takze mozno fakt Frequency dostane druhu sancu.
Pěkný název uvidíme jestli se přání vyplní.
sandokan555 napsal(a):
Pri CW si clovek nikdy nemoze byt isty a kedze Ex-girlfiend dosahuje 0,1 tak zrusia skor tu ... a este tusim aj Jane the virgin je na tom dost biede takze mozno fakt Frequency dostane druhu sancu.
Právě proto, že minule dali kupě seriálů druhou šanci, tak teď musí zákonitě přijít rušení... protože čísla sledovanosti nejsou nic, čím by se CW měla chlubit. Snad jim to zvedne iZombie a the 100...
Krásný nadpis :) :)
Jsem ráda, že se daří Speechless. Tenhle seriál mám ráda. :) zklamaná jsem ze Star. Těšila jsem se na ten seriál a teď nevím zda ho začít sledovat, když naděje pro druhou sérií je téměř nulová. :/
Kath Kleinová napsal(a):
Jsem ráda, že se daří Speechless. Tenhle seriál mám ráda. :) zklamaná jsem ze Star. Těšila jsem se na ten seriál a teď nevím zda ho začít sledovat, když naděje pro druhou sérií je téměř nulová. :/
Star je zatím ještě v bezpečných číslech, uvidíme, jak moc hluboko se nakonec dostane :)
Po zhliadnuti traileru som teda Hviezde vela sanci nedaval a myslim ze to aj tak dopadne