Letos to je bída, jenom 1 tip :-D
Jůůů, letos 4! Oproti mým obvyklým 0 je to progres! :D
Držím se každoroční tradice 0-1. Letos 1 :D
Čistá nula, hurá! :D
2 tipy správně. :D
Trofeje rozdány, já jdu zase spát.
Svůj nejhorší výkon v historii tipovaček, alespoň můžu hodit na chřipku. A jakou výmluvu máte vy? :-D
Předloni to byla nula,loni jedna, letos jedna Koukám, že se toho rozmezí 0-1 nezbavím :D
2 spravne...u mna pokrok
4 hvězdy. To je můj nejlepší výkon v tipovačce vůbec. Většinou zvládnu tak jednu.
Tři hvězdičky, to je u mě nevídané! Loni jsem měla krásných 0 bodů :D
Zachránila ma Atlanta :D 2 hviezdičky veľmi slušné ;) Naopak sklamal Westworld dúfal som aspoň v jeden tip a nič, tiež som rozmýšľal či dať ten Crown, ch jo. tento ročník bol ťažký, lebo bolo veľa dobrých noviniek a človek potom ťažko odhadoval, ktorá z nich sa bude najviac páčiť.
tiež medzi porazenými - žiadna odpoveď správna
jsem to letos natipoval strašně od oka, aniž bych většinu seriálů viděl, ale i tak mám 2 tipy :)
Asi jsme zapomněla tipovat, jelikož The Night Manager pro mě byl letos velkým příjemným překvapením. Teda loni :)
Fruiko napsal(a):
Svůj nejhorší výkon v historii tipovaček, alespoň můžu hodit na chřipku. A jakou výmluvu máte vy? :-D
Žádná výmluva, mám radost! Tipovala jsem poprvé a hned 2x správně - mužský herecký výkon :-D Všechno ostatní úplně vedle :-)
Loni 0, letos 1. Snad se mi povede ten trend udržet :-)
Minulý rok tuším 1 tip. Tento rok mi to bohužiaľ nevyšlo.
Minule 1, letos hned 4. Spokojenost :)
A ještě větší spokojenost, když vidím, že to vyhráli moji oblíbenci. :)
Zkrátka jsem vsadila na dobré koně. :D
Letos 0...tipuju poprvé a hned takové fiasko :-D Tak snad příští rok...
tak letos je to totální propadák :D :D nic, zero, nula, nada... prostě ani jeden tip správně :D :D :D tak snad příště :) Děkuji aspoň za krásnou trofej, která mi udělala radost :)
Minulý rok 1 správne a teraz znova 1.. si držím stabilnú formu :D
Super, tak letos 2 hvězdičky, pro mě spokojenost, loni byla jenom jedna:)
Tak aspon ten jeden správný tip, za toho lyšáka Billa Boba Thortona. Díky, brácho! Kéž by mi ještě jeden správný tip obstarala Lena, ale co už.
Škoda, že jsme netipovali v minisérii, protože tam bych určitě vybrala Sarah Paulson.
Letos tři hvězdičky,to by šlo :)
Letos 0, ach jo, snad to priste bude lepsi:)
No teda - letos mám 3(!) hvězdičky, heč....
Paráda za 0 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2 hvězdičky... na to, že se při tipování rozhoduju naprosto náhodně asi ujde... :D
0 má svoje výhody příště na to jdu s čistým štítem
Jedna hvězdička se taky počítá :)
Jéé. Letos poprvé a trefa do 2 hvězdiček :)
Ráno mi došlo, že jsem si vlastně nevsadil. A to jsme u toho seděl celou noc :D
Pro me bylo prekvapenim the crown ...cekal sem GoT nebo stranges thinks.
Tipoval sem ST..i tak mam 2 tipy spravne
Hugh Laurie mi zachránil 1 hviezdičku.
takže aj ja som medzi tými "vyvolenými" čo nič netrafili :D keď sa teraz spätne pozerám na tie moje tipy, neviem kde som mala hlavu :)
jeden správný tip. jsem spokojen a těším se na další jakoukoliv tipovačku. :-)
2 tipy správně! :D To vypadá jako úspěch :D Crown mě nadchlo- a očividně nejen mě, ale i kritiky :D super! :D
2 hvězdičky? Za mě tedy docela spokojenost, na to že jsem většinou klikla na to první, co mi padlo pod ruku... :D
Zas nula jako loni :DD
Tipováno poprvé a rovnou za tři hvězdy. Příště už to bude lepší :D
Tak letos jsem trefila 2. Nepamatuju si, kolik to bylo loni, takže přirozeně toto považuji za úspěch :D
Letos jsem tipovala poprvé a mám krásnou nulu. No třeba to bude příští rok lepší, i když jak se znám :)
Tiež sa radím k tým, čo tipovali po 1x a myslím, že som to zvládol dobre. 3 hviezdičky ma veľmi tešia :)
2015 jsem měl 3 hvězdy, loni ani jednu. Letos jsem aspoň to The Crown tipl dobře - jedna hvězda.
Čtyři hvězdičky?! Absolutně nechápu, jak se mi to povedlo, protože jsem, jako vždy, stříkela od boku. :-D
Tak jsem právě zjistil, že jsem své tipy v tipovačce zjevně zapomněl uložit. Stane se, no :D Ale budiž mi útěchou, že bych měl stejně jen jednu správnou odpověď za Hugha.
jeden tip = 1 hvězdička, ale na poprvé celkom dobré :)
zlate glóby som tu tipovala prvýkrát a hneď za tri hviezdičky, super ;)
Krásné dvě hvězdičky.
No, tak já jsem si obhájila to, co každý rok - 0-1 tip...:D Tento rok to byl jeden správně...:D Toho vysokého počtu 2 hvězdiček z roku 2013, už asi znovu nedosáhnu...:D
Můžu radostně prohlásit, že jsem se oproti minulému roku nezhoršila!! :) Méně než nulu mít vážně nemůžu.
Tak po prvý krát je to 0.. Nuž, nabudúce to už horšie byť nemôže :D
och tento ročník mi vôbec neprial :D vždy trafím aspoň jedno :D
No konečně to nějaká dobrá duše zveřejnila a mohla jsem se na to v klidu podívat.
3 tipy je pro mě takový slabý standard :/ příští rok se musím víc snažit.
Podle mě ale teda obrali o cenu Thandie Newton - kdo viděl Westworld, musí souhlasit.
Mám to za tři trefy. A bez mučení přiznávám, že jsem se trefila právě tam, kde jsem tipovala spíš naslepo než podle znalostí :)) Kde jsem věděla, co činím, šlo to vedle jedle... Tak příště bude u mě asi lepší zavřít oči a střílet tipy :))
Já nic. To je docela smutný. :D
Tak já tentokrát jen 1 hvězdičku :D