Diskuze k článku Čarodějky oficiálně získávají prequel
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 1. 2017 / 15:10:34 (před 7 roky)
off

A je to tady. Mám pocit, že to bude bolet.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 1. 2017 / 15:20:17 (před 7 roky)
off

Zatím těžko říct,jestli to bude za něco stát.

Dan
kimoli
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
17. 1. 2017 / 15:36:26 (před 7 roky)
off

To bude taková pí.....

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
17. 1. 2017 / 15:43:47 (před 7 roky)
off

POokud zachovají pravidla Charmed světa, tak by to mohlo být fajn. Nicméně když jsem zprávu o prequelu četla prvně, předpokládala jsem, že to bude o jejich předcích. A né nějaký tři náhodný čarodějky. Nemluvě o tom, jak chtějí zachovat moc tří, když ta je podmíněna Halliwellovic sestrama...

Vxxx
Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
17. 1. 2017 / 15:53:54 (před 7 roky)
off

Budeme tu mít 3 čarodějky... Nebude to souviset s předchozím dějem... Budou mít moc tří (Ehm, není to čistě náhodou specialita jenom v okruhu určité rodiny?)... Takže ve stručnosti tu budeme mít stejný seriál, který zasadíme do dob před x lety... Aby to nebylo úplně stejný, tak zrušíme základní universum... Jednoduše ne! Očekávám, že to bude dost bolet... Tohle fakt vidět nechci... :D

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
17. 1. 2017 / 16:09:21 (před 7 roky)
off

Dám tomu šancu len dúfam že to CW nepokazí veľmi teenage drámou.. Charmed som mal rád ale skôr by som prijal z terajšej doby nie zo 70-tých rokov.. Ľudia nesúďte hneď niečo, čo nemá ešte ani fotku z natáčania a počkajte si aspoň na prvú časť :)

Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
17. 1. 2017 / 16:26:28 (před 7 roky)
off
nikol141
17. 1. 2017 / 16:47:21 (před 7 roky)
off

Hm jsem zvědavá. Čarodějky mám shlédnuté několikrát, takže srovnávání se bohužel nevyhnu. Ale taky jsem si myslela, že tam nějaká spojitost s rodinou H. bude. No nechme se překvapit.

Step by Step with my Friends go to Cheesecake Factory meet the Walkers and break their Bones!
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 1. 2017 / 16:48:35
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
17. 1. 2017 / 17:10:01 (před 7 roky)
off

Já na Charmed vyrostla a nechci, aby to dokonili :( a mám zlou předtuchu, že to tak dopadne. Proč se všichni ženou do prequelů? To je podle mě ta nejhorší varianta, jak "navázat" na předchozí hit. Daleko ideálnější by pro ně bylo navázat na konec seriálu a pokračovat s potomky. A ještě k tomu sedmdesátky. Už vidím ten zástup mladých, co sledují v US CW, jak se na to nedočkavě klepou. -_-

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
17. 1. 2017 / 17:21:55 (před 7 roky)
off

Nevím, jestli mám mít radost, nebo spíš ne.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
17. 1. 2017 / 17:31:46 (před 7 roky)
off

Tož se uvidí

"Vím, že nic nevím."
Fabec
17. 1. 2017 / 17:41:37 (před 7 roky)
off

Jestli se ten serial povede,bude to hit. Ale musí to mít dobrý děj, dobré herecké obsazení a hlavně popularitu diváku. Plusko je to, že se to má odehrávat v 70 letech. Charlího Andílci serial byl taky ze 70 let. No uvidíme, snad to po první serii hned nezruší :))

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
17. 1. 2017 / 17:45:20 (před 7 roky)
off

Čarodějky super seriál,ale uvidíme co z toho vyleze...myslím si,že už to nebude mít to kouzlo .o(

Jenny
Lukoil Black
17. 1. 2017 / 18:06:59 (před 7 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

Nevím, jestli mám mít radost, nebo spíš ne.

spíš ne...

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 1. 2017 / 18:23:10 (před 7 roky)
off

CHjo, proč mám neodbytný pocit, že to jen dobře vykrade a nakonec ještě nevydrží ani jednu sérii?

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
17. 1. 2017 / 18:53:15 (před 7 roky)
off

Už kvůli popisu těch třech se toho obávám.

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
17. 1. 2017 / 19:30:13 (před 7 roky)
off

Som veľmi zvedavý. CW vie robiť aj kvalitné seriály. Aj The Vampire Diaries boli prvé série podľa mňa super, to isté aj Supernatural. Škoda tých posledných. Dúfam, že pri Čarodejniciach si udržia dlho kvalitu.

Wait for it...
Lukoil Black
17. 1. 2017 / 20:11:54 (před 7 roky)
off

Když už chtěli prequel, tak se měli inspirovat tímto dílem :P
https://www.youtube.com/watch?v=kpy31wQIk-o

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 1. 2017 / 20:18:38 (před 7 roky)
off

Panebože, tak na tohle se fakt moc netěším. A ještě od CW.

Fabec
17. 1. 2017 / 20:25:08 (před 7 roky)
off
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
17. 1. 2017 / 20:25:25 (před 7 roky)
off

Velké, velké, velké obavy mám z tohto.. Charmed bol skvelý seriál.. príde mi, že to až moc menia :(
Ale CW dokáže robiť skvelé seriály, aspoň mne sa teda niektoré páčia, tak uvidím.. ale myslím, že toto u mňa zachráni len veľmi kvalitné/sympatické herecké obsadenie

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
17. 1. 2017 / 20:52:47 (před 7 roky)
off

Chjo, přijde mi, že tohle je další pokus, jak se přiživit na známé značce, ačkoli ve výsledku tam bude společného nula nula minimum.

Charmed jsou skvělá nostalgie po letech a daleko radši bych viděl Halliwellovic děti nebo mládí babičky :( Sedmdesátá léta s neznámými čarodějkami mě zas tak nelákají. Navíc myslím, že seriály "z minulosti" nemají na Velké pětce dlouhého trvání .

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 1. 2017 / 23:06:32 (před 7 roky)
off

Moc nechápu proč neudělají prequel o matce a babičce původních sester Halliwellových když už se to má odehrávat v 70. letech. To by jistě mohlo být zajímavé už proto, že v původním seriálu se několikrát cestovalo časem do této doby. Ovšem toto vypadá jen jako celkem laciná kopie originálu jen s tím rozdílem, že se to bude odehrávat v minulosti a hlavní hrdinky nebudou sestry. S tou mocí tří to nějak nedomysleli. :-)

spike
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 1. 2017 / 02:56:21 (před 7 roky)
off

Tk stejně horší než původní Čarodějky to být nemůže, ne? :D Aha a ještě 70. ... Možná může :D

PKathy
18. 1. 2017 / 08:21:25 (před 7 roky)
off

Původní seriál jsem sledovala spíš nepravidelně, když jsem ho stíhala po škole (To byly časy!), ale měla jsem ho docela ráda. Prequelu se spíš bojím. Jak už bylo zmíněno, nechápu, proč se nebude věnovat předkům sester, ale někomu cizímu. No uvidíme... Nějakou přidanou hodnotu to přece bude muset mít, aby seriál diváky nalákal. Jinak ho můžou zrušit dřív, než ho vůbec začnou vysílat.

To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou.
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
18. 1. 2017 / 12:38:35 (před 7 roky)
off

Tohle strašně propadne.. a tím pádem i veškeré šance na reunion "našich" sester.

Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 1. 2017 / 15:06:38 (před 7 roky)
off

No nevím, nevím. Sledovala jsem pravidelně v tv a těšila se na další díl / to byly časy hmm / čarodějky stály na základu rodiny, síla tří "největší síla" . A 70.léta ? Necháme se překvapit, třeba překvapí :)

shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 1. 2017 / 19:31:04 (před 7 roky)
on

Moc sanci tomu nedavam.

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
18. 1. 2017 / 20:58:11 (před 7 roky)
off

ostaňme pri starom toto asi nebude dobrý nápad, aj keď nikdy nevieš, ale neveští to nič dobré podľa mňa :D

Bee Doo, Bee Doo
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
19. 1. 2017 / 14:03:51 (před 7 roky)
off

Sice nápad vypadá slibně a s dnešními technologiemi by efekty mohly být úctyhodné, ale na původní Čarodějky to mít asi nebude... Až se seriál bude vysílat, tak mu dám šanci, ale nemyslím si, že by měl nějakou velkou naději... Uvidíme, necháme se překvapit ;) :)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Korálka
20. 1. 2017 / 08:59:21 (před 7 roky)
off

No, nechci být kritická, dokud to neuvidím, ale.. to je teda BLBOST! Moc tří je přece o rodině. Ať ji nekopírují, pokud to nechtějí dodržet. Ať vymyslí něco jiného, ale je hloupost přenést tak specifickou část z původního seriálu do nového a úplně ji zprznit.

O Patty a Penny by mě to asi ani moc nezajímalo, hlavně by museli použít jiné herečky a to je vždy risk.
Co udělat seriál o Chrisovi a Wyattovi? Ti jsou pořád mladí a bylo by to super, mohli by se ukázat i čarodějky :-) a pokud mají být úplně nové postavy, tak například Pheobe na konci měla 3 holčičky - další moc 3. Tak to udělat takhle. To bych se teda nemohla dočkat!! :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 1. 2017 / 08:59:35
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 1. 2017 / 09:49:07 (před 7 roky)
off
Korálka napsal(a):

No, nechci být kritická, dokud to neuvidím, ale.. to je teda BLBOST! Moc tří je přece o rodině. Ať ji nekopírují, pokud to nechtějí dodržet. Ať vymyslí něco jiného, ale je hloupost přenést tak specifickou část z původního seriálu do nového a úplně ji zprznit.

O Patty a Penny by mě to asi ani moc nezajímalo, hlavně by museli použít jiné herečky a to je vždy risk.
Co udělat seriál o Chrisovi a Wyattovi? Ti jsou pořád mladí a bylo by to super, mohli by se ukázat i čarodějky :-) a pokud mají být úplně nové postavy, tak například Pheobe na konci měla 3 holčičky - další moc 3. Tak to udělat takhle. To bych se teda nemohla dočkat!! :-)

Paige dvě holky a kluka, Piper dva kluky a holku = moc tří hned třikrát!

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Korálka
24. 1. 2017 / 10:29:38 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Paige dvě holky a kluka, Piper dva kluky a holku = moc tří hned třikrát!

To by byla pecka, co? :-) Mnohem lepší, než tento výmysl.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 2. 2017 / 10:49:22 (před 7 roky)
off

Tiez sa obavam, ze to bude prepadak, ale clovek nikdy nevie.
No myslim, ze to skonci ako Secret Circle po prvej serii...