Škoda, ale aspoň majú šancu nejak to dôstojne ukončiť tak verím že sa to podarí :)
Weeds je jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, určitě zpráva zamrzí, ale zas nadruhou stranu musím říci, že 7. série byla celkem nuda. Perfektním zakončením by byla 6. série, ale i tak doufám, že osmá řada nezklame... Jinak doufám, že nás čeká otevřený konec, protože Tráva je jeden z mála seriálu, kterým by uzavřený děj a happy-end rozhodně "neslušel" :)...
No, jsem zvědavá, jak to ukončí...vlastně jsem Trávu začala sledovat loni po článku Proč se dívat na Trávu (nebo jak to přesně bylo) a zalíbil se mi :) je fakt, že ta 7. řada mi přišla už trošku míň skvělá, ale stejně se moc těšim až se letos rozjedou..kam letos Nancy a spol zavedou :)
Po priam úpadkovej siedmej sérii a naozaj záhadnom konci, som jednoznačne zvedavý ako sa rozhodnú ukončiť jeden úžasný, priam legendárny seriál. Nepochybne mi bude Weeds chýbať a hlavne jeho hlavná hrdinka. Bol by som rád, ak by sa ho v poslednej chvíli rozhodli predsa len zachrániť ešte na jeden rok. :)
Leeslie napsal(a):
Jinak doufám, že nás čeká otevřený konec, protože Tráva je jeden z mála seriálu, kterým by uzavřený děj a happy-end rozhodně "neslušel" :)...
Tak hlavne uzavreny dej se nerovna happyend :) To ja doufam v uzavreny dej s kapkou tragedie... nastzesti je to kabelkovka, takze s trochou citu by se nutne nemuslo koncit u velkeho rodinneho obeda... Idealni bude Nancy ve vezeni na dozivoti a nazdar :)