Nejsem zrovna velký fanoušek této skupinky, ale Nádraží se hodně povedlo, takový ujetosti a blbinky mám rád. Na druhou stranu chápu, že mnoha lidem tento druh humoru vůbec nesedne.
Už jsem této party přejedená,takže si Nádraží odpustím.
Mě se to líbí, Trpaslík je okrapet lepší, ale i tak je to fajn podívaná a je dobře, že zase běží něco novýho.
Pro mě milé překvapení. Svého času jsem sledoval Partičku (poctivě tak cca prvních třicet dílů, než se mi ta kaše přejedla) a kolikrát se slušně bavil. Naopak Tele Tele, které často zahlédnu při přepínání mě neba, protože povedený vtip aby tu jeden hledal lupou.
Na Nádraží jsem se těšil a nezklamalo. Není to nijak náročná zábava, spíš odlehčené představení s klišoidními postavami, kde se sem tam nějaký ten vtip nepovede. Ale jako oddechovka dobrý, já se bavil. Jen nevím, jestli "přesto" a nebo "právě proto", že se považuju za člověka z nádražácké rodiny.
Uvidíme, uvidíme. :)
O víkendu bude dostatek času se juknout jak na Nádraží tak i na Trpaslíka. :)
Aj,aj, stačila mi jedna epizoda a mám dost.Totální odpad,ale jestli se u toho někdo baví,tak ať se klidně kouká na ty...
zvláštní sledovat něco bez titulků... :D ale jen jeden díl. zasmála jsem se, to bezpochyby, ale zbytek takový... nemastný, neslaný. ale pokus pěkný. lepší, než co občas potkám v televizi, když jdu náhodou kolem obýváku...
Nenáročná oddechovka, místy lehce nevyvážené. Výběr jednotlivých postaviček se povedl, stejně jako masky. Neplánuji dál aktivně sledovat, ale ani se tomu nebudu vyhýbat...
Na tento druh humoru moc nejsem, takže si toto odpustím
Asi jsem divná,ale mě ten jejich humor vtipný nepřijde .o(
Díky za lupu. Tohle však podrobně zkoumat nebudu. Není to zjevně pro mne. :)
justynajohnson napsal(a):
Už jsem této party přejedená,takže si Nádraží odpustím.
Jsem na tom stejne.
Jako fanynka Partičky jsem se rozhodla, že toto zkusím, bohužel něco vážně přes čáru, zbytek trapný :(
Videl som pilotnú epizódu a prvé, čo ma napadlo, že toto je česká a zatiaľ slabšia verzia anglickej Come fly with me. Letisko nahradilo vlakové nádraží a množstvo humoru bohužiaľ iba občas podarené vtipy. Niektoré postavy boli vydarené a vtipné, Genzer je priam stvorený na to, aby hral ženské postavy a je radosť sa naň pozerať.
Ale ako celok ma to moc nenadchlo. Skúsim ešte druhú epizódu a uvidím
pilot bych hodnotil tak na 95,5 % ten se fakt povedl a bavil mě
bohužel druhý díl byl o poznání slabší :/
kluky mám rád, takže uvidím co přinesou další díly, šanci tomu určitě dám...
jen mi teda vadí že tam Igi skoro vůbec není a zatím si nemůžu zvyknout na přítomnost Martina, no uvidíme
ps: Geňa ztvárnil takovou tu typickou záchodovou bábu dokonale, i ta maska :D
Benny_SHACK napsal(a):
jen mi teda vadí že tam Igi skoro vůbec není a zatím si nemůžu zvyknout na přítomnost Martina, no uvidíme
V druhým díle byl hodně, tam teda zase chyběl Geňa.
je mi to líto, ale vůbec mě to nepobavilo...jediné, co mě bavilo, byl komentář :)
Tohle vážně není můj šálek čaje a 1. díl jsem dokoukala jen kvůli výzvě.
Když jsem v TV přepla na Partičku, člověk se upřímně zasmál, ale tohle je mimo mísu.