Taky jsem na to koukala a není to úplně špatné, ale výborné zrovna taky ne...druhý díl se mi teda líbil víc a zatím bych dala tak 70 %. Některé dialogy tam jsou opravdu zábavné a z obsazení se mi teda líbil asi nejvíc Suchánek....fakt mě mile překvapil.
Trpaslík mi sedl pěkně do noty a u obou dílu jsem se bavil. Tohle se povedlo a ČT u mě zabodovala s další komedií. Jediný, co bych vytkl, že to je trochu předvídatelný, ale i tak to je zábavné a už se těším na další epizody.
mno podívám se a uvidím
Trpaslík je dobrý, pobavil. Ale nesmí se u toho moc přemýšlet.
Už jsem na to také koukal a sice to není nic extra,ale špatné to není.Vlastně Trpaslík docela ujde. :)
Tak mě se tedy trpaslík líbil moc, nevím, co na tom je, ale celou dobu jsem se bavila. Nenašla tam nic co by mi vadilo, ale to bude asi tím, že jsem to nijak neanalyzovala.
Dívala jsem se úplnou náhodou a bavilo mě to. Vlastně mě to hodně bavilo :D Někdy jsem se smála nahlas. U scény v šatně, jsem se za tu holku červenala :D
Suchoš a děda tam jsou nejlepší :D
Výborná oddychovka.
Není to špatné, ale čekala jsem trochu víc.
Ale rozhodně se podívám i na další díly. ;)
Nepamatuji si, kdy mě naposledy český seriál tak pobavil. Chvílemi mi až sanice zůstávala na podlaze. Něco tak absurdního až hloupého, ve mě po sledování dvou dílů najednou vyvolalo euforii a vypnulo většinu mozkových buněk. To jen tak nějaký seriál nedokáže :) Prostě spokojenost! Otázka je, jak se to bude vyvíjet dále :D
Oddychovka na pobavení skvělá. Aspoň na něco se dá letos na českých televizích dívat...
Nejde mi setřást ten odpor, kterej mám k aktuální české tvorbě. :D Ale musím uznat, že Trpaslík je jeden z těch lepších. ČT si mákla.