Nemuselo by to být vůbec špatné. :)
Cardinal jsem teda viděl dřív, takže jsem se u toho zvratu u Mary Kills People pak docela pobavil. Asi už nic jiného dneska vymyslet nejde :D. Jinak se mi docela líbí ta "severská" atmosféra, která se docela vyvedla a hlavní případ taky vypadá zajímavě. Hlavně doufám, že tím že je to minisérie o šesti dílech znamená, že by to mohlo bez nějakých výraznějších odboček směřovat do nějaké solidního konce. Pokud to teda nezničí ta linka naznačená oním zvratem. Ale sledovat budu.
Pan Citron napsal(a):
Cardinal jsem teda viděl dřív, takže jsem se u toho zvratu u Mary Kills People pak docela pobavil. Asi už nic jiného dneska vymyslet nejde :D.
Já to měla právě naopak :D
Gabik.029 napsal(a):
Já to měla právě naopak :D
Je to vtipné. Asi šlo jen o to, který seriál člověk vidí dřív a případně jak mu sedne. Ale mě vážně pobavilo, že ač oba seriály jsou vlastně diametrálně odlišné snad vším, tak použili téměř totožný nápad :D. U toho Cardinal mám strach, že to bude jen kvůli nějaké zdržovačce hlavního případu, těsně před finálovým dílem. Ale rád se nechám překvapit.
Pan Citron napsal(a):
Je to vtipné. Asi šlo jen o to, který seriál člověk vidí dřív a případně jak mu sedne. Ale mě vážně pobavilo, že ač oba seriály jsou vlastně diametrálně odlišné snad vším, tak použili téměř totožný nápad :D. U toho Cardinal mám strach, že to bude jen kvůli nějaké zdržovačce hlavního případu, těsně před finálovým dílem. Ale rád se nechám překvapit.
Tady mi to právě tak nesedlo (navíc bude určitě nevinný - pokud ne, tak to budete teprve zvrat!), u Mary je to 100% oprávněné, když víme, co dělá. Budu koukat na oba seriály, je to jen šest epizod, ale jsem zvědavá, jak se mé hodnocení změní v průběhu těch sérií :)
Gabik.029 napsal(a):
Tady mi to právě tak nesedlo...
Jako mě to tam taky spíš přišlo navíc a dvakrát jsem radostí neskákal, ale stále trochu doufám, že by to mohlo překvapit. Ten zmíněný obrat by byl parádní, ale myslím, že pro tvůrce příliš odvážný. U té Mary ta linka ale asi bude mnohem funkčnější a nakonec i možná trochu zábavnější.
Taky jsem zvědav, jestli se mi nějak změní hodnocení. Hlavně tyhle serializované kriminálky mají tendenci v závěru totálně vystřelit nebo padnou na hubu.
v rámci výzvy kouknu a pak uvidím
Pan Citron napsal(a):
Já viděla napřed Mary, která byla fajn, ale nedokázala mě tolik upoutat, a pak až tuším za dva dny Cardinala a ten mě pohltil hnedka :)
Jsem fakt ráda, že jsem článek rozklikla, podle názvu jsem čekala úplně jiný typ seriálu - stejně jako Ragelly, se kterou se shodnu i v dalších věcech: hrdinové sympaťáci, těším se na twist, jsem ráda za minisérii, mrknu maratonem... Do toho rozhodně jdu! :-)
Miluju ragelly. Doteď jsem se cítila sklesle, že nestíhám pravidelné sledování seriálů - alespoň těch nejoblíbenějších. ALE já si je vlastně schovávám na maraton! Geniální...
Tenhle seriál už mám na watchlistu, ale kdo to má stíhat, že:-) Ale na maraton asi nevydržím, minimálně na první díl se budu chtít kouknout co nejdřív. Tohle mě láká i bez výzvy:-)
Teď jsem dokoukala pilot a za mě teda dobrý, čekala jsem to mnohem horší po přečtení tohoto článku. Moc sympatická hlavní herečka, s čímž se moc často nesetkávám. :)
PKathy napsal(a):
Miluju ragelly. Doteď jsem se cítila sklesle, že nestíhám pravidelné sledování seriálů - alespoň těch nejoblíbenějších. ALE já si je vlastně schovávám na maraton! Geniální...
Já už si tak schovávám několik stovek seriálů, takže pohodička :'D
Vyzera to celkom fajn a plus je aj miniseria...