Si děláte srandu jak tomu může někdo dát 20% jako by to bylo Aftermath.
Zítra se na něj chystám a jsem dost zvědavá,názory odlišné(hodně odlišné),ale počkám si na svůj dojem,Tom Hardy je skvělý a díky němu jsem na tento seriál čekala,tak uvidím :)
To vypadá hodně dobře,už kvůli těm jménům... :D Akorát mě zarazily ty rozdílné názory,tak uvidíme. :)
20% :D :D
Videla som oba diely, ktoré už sú vonku a mám pocit že je to jeden z mála seriálov, ktoré chcem pozerať aj naďalej...Tom Hardy je výborný...ale, sto ľudí, sto chutí :)
Jsem náhodou ráda, že se vám to líbí :) Bohužel mně to vůbec nesedlo, nebude to seriál pro mě. Možná je to tím, že neznám ani tvůrce, ani herce, ani Penny Dreadful, nevím. Pro mě je to zatím nejhorší pilot, který jsem letos viděla.
A jinak souhlas s Pajkym, ta holka mi taky celou dobu připomínala Matku z HIMYM, musela jsem se jít i podívat na imdb, jestli to náhodou není ona :)
Muj přítel se na to chtěl se mnou kouknout a 14 dní před premierou o tom furt basnil... když se z toho chce tak z prominutím ''pos*at'' tak proč se na to nekouknout... Zklamáním jsem nevěděla kdo je Tom Hardy (haha smějte se), nevěděla o čem to je, do jaké doby to je zasazené, prostě nic... hm, pro mě hodina nudy, pro přítele další Stranger Things... Ale, co :D Dala jsem slovo, že se na to dokoukám :D :D :D
Michalenka napsal(a):
Muj přítel se na to chtěl se mnou kouknout a 14 dní před premierou o tom furt basnil... když se z toho chce tak z prominutím ''pos*at'' tak proč se na to nekouknout... Zklamáním jsem nevěděla kdo je Tom Hardy (haha smějte se), nevěděla o čem to je, do jaké doby to je zasazené, prostě nic... hm, pro mě hodina nudy, pro přítele další Stranger Things... Ale, co :D Dala jsem slovo, že se na to dokoukám :D :D :D
Děkuju! :D
A přísahám, že Michalenka opravdu je někdo jiný, ne můj druhý tajný profil :'DDDD
Hardy po Take má další perfektní seriálovou roli. Po dvou dílech u mě naprostá spokojenost.
Mi se oba díly taky hodně líbily, ale chápu, že to nemusí sednout každému.
Takové kvalitní temné historické něco, co mi nikdy nesedne, takže ani tentokrát nebudu zkoušet. A nepřesvědčí mě ani skvělý marketing, ani Tom Hardy a Jonathan Pryce, i když se tak hezky snaží... ;-)
Teda já jsem se na to také koukla, aniž bych tušila kdo v tom hraje, kdo se na tom podílel či o čem to vlastně je a jsem neskutečně nadšená. Nenudila jsem se ani chviličku. Z Penny Dreadful jsem viděla jen pilot a k dalším dílům se stále snažím dokopat, protože první díl mne nijak neuchvátil. Ke kopírce se tedy vyjádřit nemohu :)
Souhlasím s ragelly, prvních 10 minut celkem v pohodě, dalších 40 minut už jsem jenom doufala, že to skončí co nejrychleji, děkuji ale po pilotu se na to nebudu dívat vubec
Já jsem tak nadšená, že už jsem první dva díly viděla třikrát. Takže za mě určitě ano. Těším se, jak to bude dál.
Po prvním díle mě upoutala atmosféra a Tom. A však nevím, jestli budu sledovat dál. První díl byl trochu nezáživný, ale dám tomu ještě jeden-dva díly než se rozhodnu :D
A pokud jde po Penny Dreadful, tak s tím bych to v žádném případě nesrovnávala. Jediné co mají společné je Viktroriánská Anglie a hollywoodských herců.
Tak já se dneska chystám kouknout na pilot a jsem zvědavá jaký dojem seriál na mě udělá (názory jsou různé)
ragelly jde (znovu) proti proudu :DDD
Celkom to uslo...
slayerrrr napsal(a):
ragelly jde (znovu) proti proudu :DDD
Je to rebel!! :D
https://www.youtube.com/watch?v=k2gM1zk6lD8
A mně se to líbilo, je to něco jiného, je to takové zvláštní a tajemné. A Tom Hardy je hot :-)