Neééé :O O seriálu moc nevm, ale i tak se bojím. Co se děje s tím obnovováním? Doufám že nepříjde na řadu žáden můj oblíbený seriál :/
No nevím, byla to ikona určité doby, ale opravdu to bude v současné době někoho bavit? Zrušili už lepší seriály než je tahle vykopávka.
To snad nedokážou tvůrci přijít s něčím novým, když musí neustále sahat po starých seriálech ( to se týká i filmů)
Tak já se tedy těším, tohle byl můj oblíbený seriál a pár nových dílů bude fajn. Pořád jim to spolu krásně fungovalo:-)
videla som len pár častí a bavilo ma to, ale vykopávať niečo čo už raz skončilo by ma ostať spať na veky :/
Destiny napsal(a):
To snad nedokážou tvůrci přijít s něčím novým, když musí neustále sahat po starých seriálech ( to se týká i filmů)
Tak v dnešní době už je v podstatě všechno kopie něčeho (co je kopií něčeho dalšího atd.) a takováhle zmrtvýchvstání ikonických seriálů a televizní adaptace filmů jsou většinou spolehlivější investice a vyžaduje to míň práce. Teda aspoň tak to vidím.
na to můžu říct jen to, že jsem zvědavá (to krátké video na téma prezidentských voleb bylo bezva), a že snad mi to nezkazí původní série, jako např. nové Gilmorky :D
Pokud to bude jen nějakých doplnkových 10 epizod, tak nemám problém. Horší by bylo, kdyby seriál oživili a plánovali s ním opět běžet dlouhou trat, což se snad nestane.
Je to jeden z mích oblíbených seriálů. Pár dílů by nemuselo být špatných, zavzpomínat na starý časy.
Tak to jsem velmi zvědavý... :)
Speciál byl vtipný, tak snad mají i dost materiálu pro další sérii.
Když už musí vyhrabat nejhorší/nejnudnější sitcom své doby, tak už na tom musí být opravdu špatně.
Tohle asi nedám.
To je zase něco ve stylu "když to dělají všichni, musíme i my" obnovování. Už mě to nebaví, většinou ty po delší době obnovený seriály stejně stojí za prd. Akorát vám to pak zkazí dojmy z toho celýho seriálu.
predpoved sa potvrdila...